Jutro cure noc prosla jos danas i onda ujutroo testic i beta , znaci nikavev simptome nemam bolilo me je vise ono prije 10 dana kad sam mislila gotovo procuri cu kakva je bol bila onda mi je Grizli napisala da je moguca imolatacija i prije dva tri dana je bilo kao da cu dobit sad zadnja dva tri dana nista niti navecer ne boli meni obicno kad se otusiram kad triban blizu dobit zna probit jos sam jucer i i u pokretu dosta bila simptome nista sike su se ispuhale ali ima dva dana opet lagano bole put pazuha i malo kao da tesske , joj ubija ovo samo ako i jesam da bude uredu i da beta bude uredna da nebi opet na ciscenjs zavrsila ubilo bi me to☹ sada pusem i na hladno kad sam vec imala kiretrazu uzas radje da i procurim samo ne to🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Marijaivameni je endometrij uvijek u redu, 13 dc endo bio 11mm i rekao je citiram: “Endometrij je prekrasan” 😂e sad jel nekoliko dana prije bio tanji pa da je radi toga pojačao dozu, to ne znam. Nije komentirao.
Da i meni je uvijek prekrasan bio.. Ne kuzim nist vise.. Mozda su trebali onda kasnije ne znam uglavnom na debljinu 7.8 su mi uveli progesteron i to je to...
Ma sad je gotovo, rano kasno ne kuzim..
Mozda jer sam vec zatrudnila i to 3 puta u te dane ciklusa pa su zato radili ranije transfer ili to nije bilo rano ne znam
Ja sam estrofeme uzimala 3x1.
Belaa - sretno!
Nika - uh, baš mi je žao.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja sam estrofeme uzimala 3x1.
Belaa - sretno!
Nika - uh, baš mi je žao.
Da i ja 3 puta po 1tabletu od 2mg
Marijaiva moguce da su kod tebe išli tako jer si i prije u tom periodu ostvarivala trudnoću. Sve smo mi različite... tako da su vjerojatno išli vodjeni nekim iskustvom od prije kod tebe. Jesi se ti smirila? Kujes planove za dalje ili definitivno uzimaš pauzu kako si rekla?
Marijaiva estrofem je estradiol i s njim kopiraju nas ciklus jer na pocetku ciklusa je on dominantan al ako ga ima previse blokira lh hormon pa nema ovulacije. A tebi je onda ustvari radjeno tako samo sto ti je ispalo prerano u ciklusu, jer koliko kuzim prije FET-a si bila punih 6 dana na progesteronu sta ustvari svugdje naglasavaju kao full bitnu stvar za uspjeh. Zao mi je sto sad raspravljamo o tome jer vrijeme ne mozes vratiti al bas me to uznemirilo da jikad nisu pokusali jos 1 dan duze npr da endo prodje tih 8mm jer svugdje navode da mora biti 8mm. Jeste da su o i tebi cekali za progesteron dan poslije al gle sad vise nemozes popraviti situaciju. A nikad jiste probali bez estrofem u prirodnom ciklusu
Sunshine, 🤗😘 falila si nam
Terra, daj pojasni, molim te, sto znaci: 2 polustimulacije za inseminacije
Lemon, udari ti po cikli, koliko god neukusna bila. Sve za male belgijance😊
Nika555, jaoooo, steta. Ali, ne mozes znati je li do klomifena ili nije, nikad ne znas sto ce se u kojem ciklusu stvoriti. Nek na jesen bude uspjesno napokon!
Babylove, docekat ces i ti svoj smotuljak, nemoj sumnjat u to😚
Belaaa, zasto jutros nisi pišnula?
Marijaiva estrofem je estradiol i s njim kopiraju nas ciklus jer na pocetku ciklusa je on dominantan al ako ga ima previse blokira lh hormon pa nema ovulacije. A tebi je onda ustvari radjeno tako samo sto ti je ispalo prerano u ciklusu, jer koliko kuzim prije FET-a si bila punih 6 dana na progesteronu sta ustvari svugdje naglasavaju kao full bitnu stvar za uspjeh. Zao mi je sto sad raspravljamo o tome jer vrijeme ne mozes vratiti al bas me to uznemirilo da jikad nisu pokusali jos 1 dan duze npr da endo prodje tih 8mm jer svugdje navode da mora biti 8mm. Jeste da su o i tebi cekali za progesteron dan poslije al gle sad vise nemozes popraviti situaciju. A nikad jiste probali bez estrofem u prirodnom ciklusu
Jesmo i to
Procurila sam isto 2 dana prije ocekivane menge tak nest... Sad sam o borila rekord cak 7 dana prije..
Ma ja sam bila na puno fetova i nije uvijek bilo tih 8mm bio je i deblji, i 9 i 10...
Ma bas tak ne vrijedi sad o tom razbija glavu sad je gotovo...
I da kad mi je bio 7.8 mm dan poslije mi je odredjen dan 'ovulacije' jer je bas receno jos ce se do sutra taman zadebljat. I od tog dana ' ovulacije'
sam pila i dufaston 2 put na dan i chirone gel samo da povecamo dozu...
I ako mi je na dan transfera bio 10.5mm trolinijski ma sta da se sad zavaravam.. Nakon toliko kiretaza bolje i menga nego ponavljat ono sto sam prosla...
Vaki, MarijaIva, Maja555 žao mi je jako za negativne testove i bete. Vjerujem da je teško, odmorite se sad preko ljeta, skupite snage a onda ćemo na jesen zajedno u nove pobjede 💪💪🌺🌺
Jenn super da ste dobili stanicu!! Držim fige da se lijepo oplodi i primi 😊🤞🤞
Nika žao mi je zbog praznih folikulića. Znam kako razočaravajuće to bude, meni su bii prazni u drugom prirodnom i sad u stimuliranom, ali nemoj gubiti nadu. To je bio takav ciklus ali sljedeći već može biti puno bolji! Bitno je samo raditi na kvaliteti stanica. Meni je danas baš stigla matična mliječ pa od sutra ujutro počinjem s doziranjem i tako 2 mjeseca 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji