Sunshine, 🤗😘 falila si nam
Terra, daj pojasni, molim te, sto znaci: 2 polustimulacije za inseminacije
Lemon, udari ti po cikli, koliko god neukusna bila. Sve za male belgijance😊
Nika555, jaoooo, steta. Ali, ne mozes znati je li do klomifena ili nije, nikad ne znas sto ce se u kojem ciklusu stvoriti. Nek na jesen bude uspjesno napokon!
Babylove, docekat ces i ti svoj smotuljak, nemoj sumnjat u to😚
Belaaa, zasto jutros nisi pišnula?
Hani sutra trebam dobit ako ne dobijem do ujutro onda cu necu se operecivat nepotrebno i pretjerivat jer obivno bi se trebalo napravit 14 dan od transvera meni tako napisali meni treba sutra vijestica doc a 14 dan mi spada petak ali eto ujutro cu ipak napravit ako ne dodje kazu da treba obicno cekati jedan dan ako kasni i onda pisnut a sve ostalo bude pre rano i svi ranimo sa testovima!🙂🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vidim da vi svi pricate o endometrijo kad smo kod toga niko meni nije reka koliki mi je na dan transvera ni dali tribam ista piti e pa bome cu ako sad ne bude i nebude trudnoca sve je ispitat taj estrofem mi jednom dala kad smo samo prirodno isli bez postupaka i iceg i pila dva tri dana i onda mi rekla da smanjim i poslje da netribam vise a znam da je on jako bitan
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Marijaivamoguce da su kod tebe išli tako jer si i prije u tom periodu ostvarivala trudnoću. Sve smo mi različite… tako da su vjerojatno išli vodjeni nekim iskustvom od prije kod tebe. Jesi se ti smirila? Kujes planove za dalje ili definitivno uzimaš pauzu kako si rekla?
Definitivno uzimam pauzu jer mi vise ni pravo preko Hzzo-a nemamo a niti novaca..
Niti ja volje i zivaca ni vjere u uspjeh.. Trenutno..
Mozda jednom ali za sad ne.
Evo mimica piše zajedno u nove pobjede... I sve se nešto mislim... Pa tko ce nam pomoc ako necemo mi koje smo u istom sosu jedna drugoj? Dakle, situacija je ovakva. Marija iva nema vise postupaka, nema ni para za drugi put ici privatno. Na ovaj forum samo u prvom mjesecu ove godine javilo se oko 120 žena, a sada smo u šestom. Ako nas čita još barem toliko žena, i svaka uplati 10 kn, pare za novi postupak su tu. Više potrošimo na kineze kad nas uvati testomanija😁 Čini mi se jednostavno, i ostvarivo. Uz malo volje, ima i načina. Sad je ona u pitanju, kasnije ce biti netko drugi. Sto mislite?
Evo mimica piše zajedno u nove pobjede… I sve se nešto mislim… Pa tko ce nam pomoc ako necemo mi koje smo u istom sosu jedna drugoj? Dakle, situacija je ovakva. Marija iva nema vise postupaka, nema ni para za drugi put ici privatno. Na ovaj forum samo u prvom mjesecu ove godine javilo se oko 120 žena, a sada smo u šestom. Ako nas čita još barem toliko žena, i svaka uplati 10 kn, pare za novi postupak su tu. Više potrošimo na kineze kad nas uvati testomanija😁 Čini mi se jednostavno, i ostvarivo. Uz malo volje, ima i načina. Sad je ona u pitanju, kasnije ce biti netko drugi. Sto mislite?
Joj draga 🤗🤗🤗
E citala, sam ja na fejsu u grupi Neplodnost iskustva da tako skupljaju za neku curu u Bosni novce..
Jako ti je lijepa ideja ali iskreno ja da imam volje skupili bi i novce...
Bas si dusa 😍
Nika zao mi je za prazan folikul..mislim da ti to nema veze sa klomifenom, jednostavno se tako poklopilo.. ja sam prosli ciklus u prirodnom isto imala prazan, u ovom smo dobili js. Bez klomifena oba puta, nema pravila..zadnjih mjesec dana pujem vitamin d, omega 3 i zeleni caj, kazu da je on dobar za js, dal je pomoglo ili se tako potrefilo, ne znam..
Evo mimica piše zajedno u nove pobjede… I sve se nešto mislim… Pa tko ce nam pomoc ako necemo mi koje smo u istom sosu jedna drugoj? Dakle, situacija je ovakva. Marija iva nema vise postupaka, nema ni para za drugi put ici privatno. Na ovaj forum samo u prvom mjesecu ove godine javilo se oko 120 žena, a sada smo u šestom. Ako nas čita još barem toliko žena, i svaka uplati 10 kn, pare za novi postupak su tu. Više potrošimo na kineze kad nas uvati testomanija😁 Čini mi se jednostavno, i ostvarivo. Uz malo volje, ima i načina. Sad je ona u pitanju, kasnije ce biti netko drugi. Sto mislite?
Joj draga 🤗🤗🤗
E citala, sam ja na fejsu u grupi Neplodnost iskustva da tako skupljaju za neku curu u Bosni novce..
Jako ti je lijepa ideja ali iskreno ja da imam volje skupili bi i novce…
Bas si dusa 😍
10kn nitko ne osjeti sigurno.. Kao što sam i napisala na drugoj temi da test više nisam htjela ni raditi jer čemu bacati novce... Ja sam za.. Vjerujem da će se bolje osjećati jer osjetit će da nije sama.. Krećem od sebe, kod nas nitko nije dao ni jednu kn za gorivo kada sam putovala niti da mi je kupio ciklu bar.. Ništa.. Ali nema veze.. Svaka čast i vrijeme je da krenemo.. Ja sam se jučer za sve nas pomolila
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hani, marijaiva ja sam za 👍👍👍
Marijaiva ako se predomislis tu smo za tebe 😘
Bas ste divne cure...
No meni ne treba.. Ako se ikad predomislim do Tad cemo imat.. Treba potrebitijima od mene, ne kazem da smo puni novaca ali necu vas lagat, da zelim ici skupili bi..
Ne bi bilo lose neki fond osnovati za takve koji nemaju... I ja bi uplatila, koliko sam do sad na testove dala sto kazete uff...
Sortiraj odgovore
Najstariji