A bas mi je krivo. Mozda bi tebi prirodni fet bio bolji. Al lako ne sad laprdat sta bi bilo..
Majo555, to mi se čini kao dobar plan. S tim da je bolje da se odmah narucis na konzultacije na veliki pult u prizemlju pa ces u postupak vjerojatno u 9.mj., a ako budes cekala, a mrsic bude pun, mozda ti se oduzi do iza nove godine.
Nymeria, ivy5, thinkpink, di ste vi u postupku?
Ruska, jao, ipak je pukao, znaci. Al, super je sto odmah kreces ponovno!
Jenn, super za jajce! Bit ce puno transfera i cekalica ovih dana😊
MakiST, desetka?👍👍
Vuky, naravno da ces muljat, za sebe se boris! Mijenjaj ginekologa ako treba. Ja na tvom mjestu ne bih ni dana gubila. Narucis se na konzultacije, usput izvadis hormone i spermiogram, to se ionako moze oduzit i taman ce ti proc 6 mj pokusavanja, koliko i traze. Zasto ne malo pozuriti stvar? A ako se usput dogodi prirodno, pa tko sretniji od tebe?
TinaM91, požurila si, i opet moraš čekat😁 nikad ne znas. Navijamo za duplanje! Sretno😘
Majo555, to mi se čini kao dobar plan. S tim da je bolje da se odmah narucis na konzultacije na veliki pult u prizemlju pa ces u postupak vjerojatno u 9.mj., a ako budes cekala, a mrsic bude pun, mozda ti se oduzi do iza nove godine.
Nymeria, ivy5, thinkpink,di ste vi u postupku?
MakiST, desetka?👍👍
Vuky, naravno da ces muljat, za sebe se boris! Mijenjaj ginekologa ako treba. Ja na tvom mjestu ne bih ni dana gubila. Narucis se na konzultacije, usput izvadis hormone i spermiogram, to se ionako moze oduzit i taman ce ti proc 6 mj pokusavanja, koliko i traze. Zasto ne malo pozuriti stvar? A ako se usput dogodi prirodno, pa tko sretniji od tebe?
TinaM91, požurila si, i opet moraš čekat😁 nikad ne znas. Navijamo za duplanje! Sretno😘
Prvi sam bila privatno, drugi planiram u KBC St
A bas mi je krivo. Mozda bi tebi prirodni fet bio bolji. Al lako ne sad laprdat sta bi bilo..
Bila sam ja i to kod Radoncica
Beta 0...i Tad sam procurila par dana prije menge Al ne bas 7 dana prije...
Nymeria, ivy5, thinkpink,di ste vi u postupku?
MakiST, desetka?👍👍
A meni nemas nist za rec
Ja gledam i trazim svoje ime podebljano ono nista.. Ostala bez teksta ha😂😂😂
Hani hvala na info. Za upisat se na konzultacije na humanu pretpostavljam da mi treba uputnica od mog ginekoliga?
Ivy5 gdje si ti bila privatno?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Hanihvala na info. Za upisat se na konzultacije na humanu pretpostavljam da mi treba uputnica od mog ginekoliga?
Ivy5 gdje si ti bila privatno?
U Sparca.
Marijaiva a jebemu i mengi. Al 15 dan transfer meni se cini kao puno prerano, jer implantacijski prozor pocinje od 18 dana najranije ako nisu ciklusi neki skroz kratki. Kutim ja da si ti imala blokiranu ovulaciju al mislim da su trebali glumiti ciklus i vratiti embrij najranije 18 dan ciklusa. Jesu ti uvijek tako rano pokusavali?
Maja tako je uputnicu ti da gin i onda se narucujes na humanu
Ivy5 koja je tvoja prica? Kad planiras u kbc? Ocemo skupa 😂
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji