Marijaiva a jebemu i mengi. Al 15 dan transfer meni se cini kao puno prerano, jer implantacijski prozor pocinje od 18 dana najranije ako nisu ciklusi neki skroz kratki. Kutim ja da si ti imala blokiranu ovulaciju al mislim da su trebali glumiti ciklus i vratiti embrij najranije 18 dan ciklusa. Jesu ti uvijek tako rano pokusavali?
Maja tako je uputnicu ti da gin i onda se narucujes na humanu
Da, vecinom 15 ili 16 dan.... Jer s estrofemom je drugačije tj nije bitan dan ciklusa samo debljina endometrija... Ma Sta ja znam u biti nisam doktor.. Tak je kak je.. Iskreno u ovih 11 transfera i corava kokos bi pogodila zrno🙄😂😂😂😂
Marijaiva a jebemu i mengi. Al 15 dan transfer meni se cini kao puno prerano, jer implantacijski prozor pocinje od 18 dana najranije ako nisu ciklusi neki skroz kratki. Kutim ja da si ti imala blokiranu ovulaciju al mislim da su trebali glumiti ciklus i vratiti embrij najranije 18 dan ciklusa. Jesu ti uvijek tako rano pokusavali?
I inace ja imam cikluse 28 dana....
@Babylove duzna sam ti odgovor, nisam stigla prije...
Da, nakon prve trudnoce se nisa usudila ponovno ostati trudna jer je PHD djeteta, pupkovine i posteljice bio u redu. Onda sam nategnula žnjoru da me se obradi jer po HZZO-u bi mi se to trebalo dogoditi 2-3x da me obrade, a do tada bi zavrsila na psihijatriji. I onako, nakon tog prvog iskustva nisam bila sva svoja i trebalo mi da dođem k sebi, em fizicki em psihicki... Uglavnom, potvrdi se trombofilija (mutacije na 3 faktora), hipo-hashi, i mislim si to je to. Po uputi hematologice krenut s niskomolekularnim heparinom od pozitivne bete. Tako i bi, krenem i pokrivena sa svom th.(clexan+euthyrox+progesteron) i svaka sljedeca trudnoca opet zavrsi sa spontanim. Pregledavali me specijalisti , od bolnica pa do privatnika, cak i u Sloveniju isla, al nitko nije nasao uzrok. Na kraju sam popi..... i otisla k jednom kojeg znam da je 🔝, ali ga zene ne vole jer je brutalno iskren. Stisnem zube i pripremim se psihicki da me opere. To je i napravio, rekao je da su me skrarili za glavu jer sam izgubila vrijeme sa svim pregledima i natezanjima, mozda ovo, mozda ono... On je JEDINI vidio septum i submukozni miom koji je bukunuo od svi tih silnih trudnoca. Rekao, ovo cemo rješiti, ali njega brine najvise moj endometrij jer se ne zadebljava, cak ni pod terapijom. Na kraju se potvrdila njegova dijagnoza. Septum i miom uklonjeni, ali muku mucim s endometrijem, i ja i mpo ginici. Vise se ne usudim ni prirodno ostati trudna jer se bojim ishoda s obzirom na moj endometrij i na kraju krajeva godina, jer su me sad stisle...
Nymeria, ivy5, thinkpink,di ste vi u postupku?
Ja ti kombiniram malo HZZO i privat, jer po bolnicama se između stimulacija duže čeka, pa da nemam previse praznog hoda, s obzirom da vrijeme nije na mojoj strani...
Da, vecinom 15 ili 16 dan…. Jer s estrofemom je drugačije tj nije bitan dan ciklusa samo debljina endometrija… Ma Sta ja znam u biti nisam doktor.. Tak je kak je.. Iskreno u ovih 11 transfera i corava kokos bi pogodila zrno🙄😂😂😂😂
I jos jedan ispravak.. Isla sam gledat papire.. Transfer mi bio 16 dc..jer sam mengu dobila kasnije popodne pa sam ja drugi dan rekla da mi prvi dan ciklusa... No sad je gotovo
Da, vecinom 15 ili 16 dan…. Jer s estrofemom je drugačije tj nije bitan dan ciklusa samo debljina endometrija… Ma Sta ja znam u biti nisam doktor.. Tak je kak je.. Iskreno u ovih 11 transfera i corava kokos bi pogodila zrno🙄😂😂😂😂
I jos jedan ispravak.. Isla sam gledat papire.. Transfer mi bio 16 dc..jer sam mengu dobila kasnije popodne pa sam ja drugi dan rekla da mi prvi dan ciklusa… No sad je gotovo
Meni je dr rekao, ako dode do 20 h da taj dan racunam kao prvi dan ciklusa. Ovaj put sam isto koristila estrofem. Transfer je bio 19 dan trodnevnih embrija.
Nymeria, ivy5, thinkpink,di ste vi u postupku?
Ja ti kombiniram malo HZZO i privat, jer po bolnicama se između stimulacija duže čeka, pa da nemam previse praznog hoda, s obzirom da vrijeme nije na mojoj strani…
Gdje idete i koliko plaćate??
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
I jos jedan ispravak.. Isla sam gledat papire.. Transfer mi bio 16 dc..jer sam mengu dobila kasnije popodne pa sam ja drugi dan rekla da mi prvi dan ciklusa… No sad je gotovo
Meni je dr rekao, ako dode do 20 h da taj dan racunam kao prvi dan ciklusa. Ovaj put sam isto koristila estrofem. Transfer je bio 19 dan trodnevnih embrija.
Da.. Meni je po tom bio 16 dan ciklusa transfer ..
Marijaiva nadam se da grijesim jako al tebi su previse rano forsirali transfere bez obzira na debljinu endometrija. Implantacijski prozir kod cijlusa od 28 dana je od 20 do 24 dana to je dokazano na tisucama zena. I ovo me bas ljuti da niti jednom u 11 puta jisu pokusali kasnije. Ma katastrofa!
Marijaiva nadam se da grijesim jako al tebi su previse rano forsirali transfere bez obzira na debljinu endometrija. Implantacijski prozir kod cijlusa od 28 dana je od 20 do 24 dana to je dokazano na tisucama zena. I ovo me bas ljuti da niti jednom u 11 puta jisu pokusali kasnije. Ma katastrofa!
Katastrofa da... I meni je jako cudno kako sam ja procurila vec 7 dan transfera...
No opet 3 puta sam zatrudnila s transferima 16 dan.. I sad mi je zao sto nisam vracala po jedan embrij pa ako bi fulali imp. prozor jedan ciklus ne bi fulali sve.. Ma uzas...
Sortiraj odgovore
Najstariji