A ja sam budala isto forsala taj klomifen ne bi li izvukla koju vise,na kraju se ispostavilo da mi je zadnji prirodnjak bez icega bio uspjesan,bila 1 js i oplodila se al beta bila 0,a ovdje sad nista
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nika 😞
Grizli ja sam pila estrofem 3x2mg od 3dc do 10dc, onda pojačan na 3x4mg do 14dc kad je uveden i utrogestan 3x2 (E sad se jedino ne mogu sjetit dal je estrofem onda ostao na 3x4mg ili je smanjen na 3x2mg), transfer bio 19dc (blastocista)
Ivy5 koja je tvoja prica? Kad planiras u kbc? Ocemo skupa 😂
Planiram krajem godine.
Citala sam da je nekima 10dan znala biti i po 20tak pa je sve ok.A ja sam svjesna da sam uranila full
Kakva je situacija?? Jesi ponavljala betu??
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Marijaiva i cure koje imate FET-ove uz estrofem kako tp kod vas funkcionira? Ppkusavam shvatiti jer me muci da je Marijaiva imala prerano FET u ciklusu. Kako jutros od 5 bauljam po stanu malo sam istrazivala i saznala kako to rade vani pa me zanima dal je i kod vas takva praksa bila. Estradiol se uvodi u prvim danima ciklus najkasnije do 4dc, bolje sto prije. Najcesce spominju početnu dozu 4-5mg dnevno prvih 5 dana, onda se pojaca doza na 8-10mg dnevno dok iducih 5 dana. I tada se prati kad endometrij dostigne 8mm ili vise. Tada se uvodi progesteron i 6. dan primjene progesterona se radi transfer. U tom momentu bi endometrij trebao biti najdeblji i najprokrvljeniji. U tom slicaju impl.prozor se spominje izmedju 6-8 dana primjene progesterona, tako da onda valjda nema veze sa ciklusom sto je mene zbunilo kod tebe Marijaiva. 🤔 To onda znaci da embrij doslovno u momentu transfera bora momentalno biti spreman za izlijeganje i pocetak implantacije?!?
Da tako je i kod mene uvijek bilo...
Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema...
Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili...
Marijaiva i cure koje imate FET-ove uz estrofem kako tp kod vas funkcionira? Ppkusavam shvatiti jer me muci da je Marijaiva imala prerano FET u ciklusu. Kako jutros od 5 bauljam po stanu malo sam istrazivala i saznala kako to rade vani pa me zanima dal je i kod vas takva praksa bila. Estradiol se uvodi u prvim danima ciklus najkasnije do 4dc, bolje sto prije. Najcesce spominju početnu dozu 4-5mg dnevno prvih 5 dana, onda se pojaca doza na 8-10mg dnevno dok iducih 5 dana. I tada se prati kad endometrij dostigne 8mm ili vise. Tada se uvodi progesteron i 6. dan primjene progesterona se radi transfer. U tom momentu bi endometrij trebao biti najdeblji i najprokrvljeniji. U tom slicaju impl.prozor se spominje izmedju 6-8 dana primjene progesterona, tako da onda valjda nema veze sa ciklusom sto je mene zbunilo kod tebe Marijaiva. 🤔 To onda znaci da embrij doslovno u momentu transfera bora momentalno biti spreman za izlijeganje i pocetak implantacije?!?
Da tako je i kod mene uvijek bilo…
Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema…
Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili…
Ovako je bilo.. Sve gledam... Menga 13.05.
Od 2dc estrofem, drugi ultrazvuk 23.05 endometrij 7.8mm i rekli mi od iduceg dana chirone gel i 28.05 transfer...
Nika😞
Grizlija sam pila estrofem 3x2mg od 3dc do 10dc, onda pojačan na 3x4mg do 14dc kad je uveden i utrogestan 3x2 (E sad se jedino ne mogu sjetit dal je estrofem onda ostao na 3x4mg ili je smanjen na 3x2mg), transfer bio 19dc (blastocista)
Jel si imala mozda problem s endometrijem ako znas tj cini mi se poprilicno visoka doza estrofema a kad je tako tad pivecaju dozu i transfer bude ovisno o debljine endometrija ne dana ciklusa, tako su meni bar uvijek govorili sad iskreno ni ja nist ne kuzim.
Ja sam pila estrofem 3 puta po 2 mg cijelo vrijeme...
Marijaiva meni je endometrij uvijek u redu, 13 dc endo bio 11mm i rekao je citiram: “Endometrij je prekrasan” 😂e sad jel nekoliko dana prije bio tanji pa da je radi toga pojačao dozu, to ne znam. Nije komentirao.
Da tako je i kod mene uvijek bilo…
Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema…
Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili…
Ovako je bilo.. Sve gledam… Menga 13.05.
Od 2dc estrofem, drugi ultrazvuk 23.05 endometrij 7.8mm i rekli mi od iduceg dana chirone gel i 28.05 transfer…
Drugi ultrazvuk 22.05 zbunila sam se..
Sortiraj odgovore
Najstariji