Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Lipanj 2019. 07:51

Nika aajmeee zao mi je! 

• Nika5555
    05. Lipanj 2019. 08:04

A ja sam budala isto forsala taj klomifen ne bi li izvukla koju vise,na kraju se ispostavilo da mi je zadnji prirodnjak bez icega bio uspjesan,bila 1 js i oplodila se al beta bila 0,a ovdje sad nista

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Blacky89
    05. Lipanj 2019. 08:32

Nika 😞 
    Grizli ja sam pila estrofem 3x2mg od 3dc do 10dc, onda pojačan na 3x4mg do 14dc kad je uveden i utrogestan 3x2 (E sad se jedino ne mogu sjetit dal je estrofem onda ostao na 3x4mg ili je smanjen na 3x2mg), transfer bio 19dc (blastocista)

• ivy5
    05. Lipanj 2019. 08:46

maja555

Ivy5 koja je tvoja prica? Kad planiras u kbc? Ocemo skupa 😂

Planiram krajem godine.

Simba 1989
    05. Lipanj 2019. 09:22

TinaM91

Citala sam da je nekima 10dan znala biti i po 20tak pa je sve ok.A ja sam svjesna da sam uranila full

Kakva je situacija??  Jesi ponavljala betu?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

05. Lipanj 2019. 09:31

Grizli

Marijaiva i cure koje imate FET-ove uz estrofem kako tp kod vas funkcionira? Ppkusavam shvatiti jer me muci da je Marijaiva imala prerano FET u ciklusu. Kako jutros od 5 bauljam po stanu malo sam istrazivala i saznala kako to rade vani pa me zanima dal je i kod vas takva praksa bila. Estradiol se uvodi u prvim danima ciklus najkasnije do 4dc, bolje sto prije. Najcesce spominju početnu dozu 4-5mg dnevno prvih 5 dana, onda se pojaca doza na 8-10mg dnevno dok iducih 5 dana. I tada se prati kad endometrij dostigne 8mm ili vise. Tada se uvodi progesteron i 6. dan primjene progesterona se radi transfer. U tom momentu bi endometrij trebao biti najdeblji i najprokrvljeniji. U tom slicaju impl.prozor se spominje izmedju 6-8 dana primjene progesterona, tako da onda valjda nema veze sa ciklusom sto je mene zbunilo kod tebe Marijaiva. 🤔 To onda znaci da embrij doslovno u momentu transfera bora momentalno biti spreman za izlijeganje i pocetak implantacije?!?

Da tako je i kod mene uvijek bilo... 
    Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema... 
    Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili... 

05. Lipanj 2019. 09:41

marijaiva

Grizli

Marijaiva i cure koje imate FET-ove uz estrofem kako tp kod vas funkcionira? Ppkusavam shvatiti jer me muci da je Marijaiva imala prerano FET u ciklusu. Kako jutros od 5 bauljam po stanu malo sam istrazivala i saznala kako to rade vani pa me zanima dal je i kod vas takva praksa bila. Estradiol se uvodi u prvim danima ciklus najkasnije do 4dc, bolje sto prije. Najcesce spominju početnu dozu 4-5mg dnevno prvih 5 dana, onda se pojaca doza na 8-10mg dnevno dok iducih 5 dana. I tada se prati kad endometrij dostigne 8mm ili vise. Tada se uvodi progesteron i 6. dan primjene progesterona se radi transfer. U tom momentu bi endometrij trebao biti najdeblji i najprokrvljeniji. U tom slicaju impl.prozor se spominje izmedju 6-8 dana primjene progesterona, tako da onda valjda nema veze sa ciklusom sto je mene zbunilo kod tebe Marijaiva. 🤔 To onda znaci da embrij doslovno u momentu transfera bora momentalno biti spreman za izlijeganje i pocetak implantacije?!?

Da tako je i kod mene uvijek bilo…
    Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema…
    Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili…

Ovako je bilo.. Sve gledam... Menga 13.05.
    Od 2dc estrofem, drugi ultrazvuk 23.05 endometrij 7.8mm i rekli mi od iduceg dana chirone gel i 28.05 transfer... 

05. Lipanj 2019. 09:46

Blacky89

Nika😞
    Grizlija sam pila estrofem 3x2mg od 3dc do 10dc, onda pojačan na 3x4mg do 14dc kad je uveden i utrogestan 3x2 (E sad se jedino ne mogu sjetit dal je estrofem onda ostao na 3x4mg ili je smanjen na 3x2mg), transfer bio 19dc (blastocista)

Jel si imala mozda problem s endometrijem ako znas tj cini mi se poprilicno visoka doza estrofema a kad je tako tad pivecaju dozu i transfer bude ovisno o debljine endometrija ne dana ciklusa, tako su meni bar uvijek govorili sad iskreno ni ja nist ne kuzim. 
    Ja sam pila estrofem 3 puta po 2 mg cijelo vrijeme... 

• Blacky89
    05. Lipanj 2019. 09:54

Marijaiva meni je endometrij uvijek u redu, 13 dc endo bio 11mm i rekao je citiram: “Endometrij je prekrasan” 😂e sad jel nekoliko dana prije bio tanji pa da je radi toga pojačao dozu, to ne znam. Nije komentirao. 

05. Lipanj 2019. 09:59

marijaiva

marijaiva

Grizli

Da tako je i kod mene uvijek bilo…
    Ne znam ja dal je meni radjen prerano transfer🤔 kad ne kuzim taj dio imp. Prozora ni hormona koji su estrofemom blokirani tj ovulacije nema…
    Na endometrij blizu 8mm se uvede progesteron i za 5 dana sam sad imala transfer, tako su mi uvijek radili…

Ovako je bilo.. Sve gledam… Menga 13.05.
    Od 2dc estrofem, drugi ultrazvuk 23.05 endometrij 7.8mm i rekli mi od iduceg dana chirone gel i 28.05 transfer…

Drugi ultrazvuk 22.05 zbunila sam se.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.