Supergirl ma joj, jos me izluduje, jucer smo bas imali takav fajt da nisam znala jel bi ubila sebe ili njega ili oboje. Al mislim da je on jednostavno takva osoba, ne uspijes doprjeti do njega dok nije ekstremna drama, ali jednom kad ti uspije brzo se on poslozi i bude kasnije super. Meni se jos uvijek cuga, tho, al trudim se izbjegavati, posebno ako uspijemo ishoditi postupak u 3.mj:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Vuky, znači sve po starom, samo 2 UZV kroz cijelu stimulaciju do punkcije, meni se to nekako čini premalo da bi on mogao dobro procijenit treba li što nadodat ili oduzet i kad je vrijeme za punkciju, osim ako je vidovnjak.
Je li to inače tako i kod drugih doktora ili je ovaj moj stari pretjerivao s pregledima pa mi se ovo čini malo?
Evo me, samo 2 folikula za punkciju, ima manjih, ali to nista… u petak ujutro punkcija… skroz se bojim da nista od ovoga… :/
I ja imam u petak. Gdje ti imaš? Držim fige. I meni je moja kolegica rekla. Možda taj 1 učini čudo. 🙏🙏
U poliklinici Cito... ti? Realno, 1-2 smo mogle i u prirodnom dobiti, no sto je tu je... Jos ti u dugom protokolu...
Bozma da, ali odlucila sam se ne zivcirati... tako je kako je.... 11dc mi je punkcija, je to prerano? Smanjio mi je menopur ko da ne trosimo na ljekove dodatno... mislim, ok je on ovako... ali nekako ovo sve prebrzo ide...
U poliklinici Cito… ti? Realno, 1-2 smo mogle i u prirodnom dobiti, no sto je tu je… Jos ti u dugom protokolu…
Bozma da, ali odlucila sam se ne zivcirati… tako je kako je…. 11dc mi je punkcija, je to prerano? Smanjio mi je menopur ko da ne trosimo na ljekove dodatno… mislim, ok je on ovako… ali nekako ovo sve prebrzo ide…
Da realno jedan folikul ako ima ovulacije se ispunktira bez ikakve stimulacije...
Tesko je reci da li je rano za punkciju.. Ja, sm ih imala, svakak no oni odredjuju po velicini folikula na cca 18mm to nekad bude prije nekad kasnije...
vuky, koliki su folikuli bili danas? koliki endometrij? neka je i samo jedan, ali bar si sigurna da neće puknut, u prirodnom često pobjegne folikul.Malo je skuplje ali bar neće pobjeć folikuli, a mozda budu i bolje stanice kad ih je manje
Endometrij mi uopce nije spomenuo, mislim da je zadovoljavajuci... a folikuli su 17-18mm... a vidjeti cemo, da... ne kuzim zasto ovi ljevo nisu dalje reagirali... ima ko tih manjih ali od njih ne ocekuje puno i da lijevo nece punktirati... bo... Ne znam kako drugdje ide kad sibu postupku, ovdje je bas brzinski....
vuky, pa to je OK ako rastu 2mm dnevno, mislim da nije rano 11 dc punkciju
Pozdrav cure evo mene nakon nekog vremena. Pripremam se ipak za drugu inseminaciju jer tako doktorica predlozila. Zanima me jel koja od vas imala iskustvo sa anovulatornim ciklusima? Znaci da ima redovno mengu u dan..nema pcos.. da ima svaki mjesec ovulaciju..folikule ali prazne? Moja doktorica sumnja na to..ali mi je rekla da se to ne moze saznati ovako nikako nego samo punkcijom za ivf? Pa zar je moguce da imam "prazne" folikule 8 godina..a da samnom i nalazima i hormonima sve uredu? Ja sam malo zapanjena..jer po meni onda nikada necu moci ostati trudna.. jel postoji lijek za to? Hrana... svaki savjet je dobrodosao..
Ja mislim da je kod mene to slucaj... pratim ovulaciju lh trakicama, uvijek mi je tocsn ciklus ( povremeno dan kasni ) sad nakon ivf se malo zeznuo ciklus, ali u pravilu tocan u sat.... prvi ivf dosta praznih folikula... tako da mi se cini da je toi kod mene... isto me zanima ima li tu uopce pomoci... 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji