Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    04. Veljača 2020. 19:02

Taj taj, tako je valjda vecini nas prvi puta.
    Meni je pomoglo da nagnem bocicu da ne uvucem zrak, i kad sam stekla feeling na otpor sprice, kad istiskujes zrak da onda to radis njezno da ne odleti previse odjedanput.
    Al kak su i cure vec rekle, sutra si vec profi 😁

04. Veljača 2020. 19:10

Vuky, meni su u Šparca vadili estradiol i progesteron dan prije stoperice jer po tome vide jesu li stanice zrele. I iako je sve upucivalo na to da jesu isto su stanice bile nezrele na 12 dan. Drugi put su sve isto napravili i isti je bilo estradiol ali su ih ostavili dan duze do 13-tog dana i sve su bile ok i dobili smo dvije blastice. Tu u Cito bas vole taj 11-ti dan, kad sam bila na prvom UZV on je vec spominjao punkciju 11-ti dan, a mislim da nije isto kad se folikuli stimuliraju sa 3 ampule menopura od 2.dana i sa tableticom Letrozola, sigurno na Letrozolu sporije rastu, bar su meni sporije rasli i folikuli i endometrij

vuky
    04. Veljača 2020. 19:23

Ma nekako sam sad mirna, ako bude nesto za transfer biti ce bonus... ali vec razmisljam da se cim prije narucim kod dr. Vrčića...i napravim detaljniju obradu i pomalo, korak po korak bez ove silne zurbe.... 

04. Veljača 2020. 19:29

Supergirl

Taj taj, tako je valjda vecini nas prvi puta.
    Meni je pomoglo da nagnem bocicu da ne uvucem zrak, i kad sam stekla feeling na otpor sprice, kad istiskujes zrak da onda to radis njezno da ne odleti previse odjedanput.
    Al kak su i cure vec rekle, sutra si vec profi 😁

Supergirl, sutra ću biti pažljivija. Nekako me neka nervoza uhvatila, kao kako ću ja sad to i na kraju dobro da sam ikako uspjela... Sutra će mi biti sigurno lakše, samo se nadam da mi se neće nešto poremetiti ako ovo danas nisam odradila kako treba... Joj, ljuta sam na te doktore. Pa što  oni nemaju drugo rješenje nego da sama brljam po tome ne znajući što radim? Kao, pitaju me samo, hoćeš moć. Mislim si, kako svi tako i ja... Al očito da sam ja pravi specijalac za zeznuti stvar. 

04. Veljača 2020. 19:33

ZaZa

TajTaj

Cure, hvala na brzim odgovorima.
    Bozma , nije baš riječ oq kapljici 😁
    Sad kad razmišljam, mislim da znam zašto mi je tekućina iscurila iz šprice… Vjerojatno sam skroz do dna u bočicu gurnula iglu, pa kad sam stiskala tekućinu, malo je vratilo natrag, nije prošlo u bočicu s lijekom.. Pretpostavljam da to nije toliko problem jer je bitniji prah od te otopine, odnosno, vjerojatno je manje bitno u koliko otopine se izmućka taj lijek. Više me brine što mi je izletio mlazić lijeka (ne kapljica) kod istiskivanja zraka iz šprice. Opet je ostalo unutra dosta za piknuti, ali tko će ga znati jel to dovoljno ili sam si na kraju dala nedovoljnu dozu..

Ma izleti i njima neksd, vidjet ćeš. :) Ne brini i ne stresiraj se.

ZaZa , hvala ti na riječima utjehe. Najbolje da to zaboravim. Sad, što je, tu je... Nemam pojma jel može što smetati ako nisam tu injekciju odradila kako treba... Sutra možda bude bolje 

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 19:39

TajTaj

ZaZa

TajTaj

Sad kad razmišljam, mislim da znam zašto mi je tekućina iscurila iz šprice… Vjerojatno sam skroz do dna u bočicu gurnula iglu, pa kad sam stiskala tekućinu, malo je vratilo natrag, nije prošlo u bočicu s lijekom.. Pretpostavljam da to nije toliko problem jer je bitniji prah od te otopine, odnosno, vjerojatno je manje bitno u koliko otopine se izmućka taj lijek. Više me brine što mi je izletio mlazić lijeka (ne kapljica) kod istiskivanja zraka iz šprice. Opet je ostalo unutra dosta za piknuti, ali tko će ga znati jel to dovoljno ili sam si na kraju dala nedovoljnu dozu..

ZaZa , hvala ti na riječima utjehe. Najbolje da to zaboravim. Sad, što je, tu je… Nemam pojma jel može što smetati ako nisam tu injekciju odradila kako treba… Sutra možda bude bolje

Nece nista smetati, ne sekiraj se:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• ZaZa
    04. Veljača 2020. 19:41

TajTaj

ZaZa

TajTaj

ZaZa , hvala ti na riječima utjehe. Najbolje da to zaboravim. Sad, što je, tu je… Nemam pojma jel može što smetati ako nisam tu injekciju odradila kako treba… Sutra možda bude bolje

Ma ne brini. Ako i nisi sigurna, uvijek te mogu piknuti na hitnoj ili koga već imaš. Ja se sama pikam i isto mi je to bilo kako ću, što ću. I meni je jednom prilikom izletio mlazić jer sam istiskivala zrak. Ali bude to sve ok. Zaboravi i kreni dalje. :) 

04. Veljača 2020. 19:41

TajTaj, ja sam prve vise od pola sata muckala i isto mi se desilo, kad sam sve usisala u inekciju bila mi je puna pjene i zraka, ali ne na vrhu nego kroz cijelu, pa sam je lupkala prstom ne bi li to otislo na vrh ali bezuspjesno, a jos mi je muz stvarao paniku sa tim zrakom, kao da cu odapet ako ostane malo zraka pa sam junacki stisla i puno je pobjeglo. Sutradan sam pitala sestru, rekla je da nema veze ako i bude malo zraka, da to ne smeta i da se nista nece dogodit, a i vec sam sutradan brze miksala one ampulice bez da povucem imalo zraka i ko profi se bola. Vidjet ces kako to vec sutra ide glatko

04. Veljača 2020. 19:51

Cure, uspjele ste me utješiti 😁😁
    Još imam sutra po jednu ovaleapa i tu drugu nesretnu koja se mućka 😅, pa u četvrtak idem na pregled... Danas mi je 7dc, dr kaže da bi štoperica išla i petak za aspiraciju u nedjelju ili u subotu za aspiraciju u ponedjeljak. Imaju još dosta ti moji folikuli vremena "za pacanje", pa valjda neće ovo danas biti pogubno 😅 Jooj, ubit ću se kako sam smotana 🙈🙈

Nadalica
    05. Veljača 2020. 09:30

Avama ja Sam vec 6 dnt radila pozitivan testic..
    Tajtaj hahah ne Brini se nije to kraj svijeta, mene to podsjetilo na mog muza, kao hoce on da Bude uz mene dok ja to miksam I bockam se, ja na jednu stranu on na drugu, ja Fino smuckam, ubodem se, kad ja on okrenuo glavu I govori jesil jesil nije Mi dobro, I ja kako nisam izdrzala da se ne nasmijem, igla u stomaku sa punom spricom ja se smijem ko ludjak, a ona igla se trese ja je pusila jer me boli kad drzim I smijem se jer se igla pomjera valjda, kako se on okrenuo I to vidio onesvjestio se jadan...
    Ja Danas prijavljujem 3 dana bez povracanja, niko sretniji od mene.. 😍😍😍

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.