Avama ja Sam vec 6 dnt radila pozitivan testic..
Tajtaj hahah ne Brini se nije to kraj svijeta, mene to podsjetilo na mog muza, kao hoce on da Bude uz mene dok ja to miksam I bockam se, ja na jednu stranu on na drugu, ja Fino smuckam, ubodem se, kad ja on okrenuo glavu I govori jesil jesil nije Mi dobro, I ja kako nisam izdrzala da se ne nasmijem, igla u stomaku sa punom spricom ja se smijem ko ludjak, a ona igla se trese ja je pusila jer me boli kad drzim I smijem se jer se igla pomjera valjda, kako se on okrenuo I to vidio onesvjestio se jadan…
Ja Danas prijavljujem 3 dana bez povracanja, niko sretniji od mene.. 😍😍😍
Ajme upiskit cu se od smijeha😂😂😂😂😂
...cestitam na ne-povracanju!:):)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Evo cure ja dobila termin 19.02.za petrovu ponovno za konzultacije, do tada ću riješiti hematologa do kraja.. Mislila sam da tražim i histerokopiju.. Pošto mi je zadnji pokušaj preko hzzo želim biti sigurna.. Imam li pravo na to?i koliko se čeka na tu pretragu?? Htjela bi ponovno u postupak u 4.mj
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Prijavljujem dolazak menge.
Poslije cu zvat polikliniku da vidimo sta i kako dalje. .
Tajtaj ja sam si prvi put cetrotide dala pod kozu tocno i hodala dva dana sa lopticom na trbuhu🙈 Nista to ne znaci, ne brini, danas ce vec biti bolje😊
Vuky umjesto da pojaca terapiju on smanjio. . Sad vibramo da te stanice budu savrsene i cvrsto se prime🤞
Nadalice znaci umirem od smijeha doslovno😂
Blacky sretno😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja sam muzu prepustila injekcije...on je puno smireniji od mene i stvarno je sve super odradio! Nista bolje mi sestra u poliklinici ne dadne injekciju! Ja bi bila smotana sama 🤣🤣🤣
Meto ne znam sto misliti, on valjda misli da od drugih folikula sigurno nista, oni lijevo nisu rasli, ili su nestali, ne znam nije mi rekao... i kao aspirirati cemo ova 2 desno, valjda oni nisu prazni - tj. valjda ce pogoditi vrijeme punkcije da se odlijepe! Nema druge nego sad da vjerujem!
Meto, kako to ide kod Poljaka? Imam dojam da ovaj drugi sve radi po istoj shemi. UZV 6-ti i 8-mi dan, punkcija 11-ti bez obzira koliki su folikuli.
Curke, tko je vama davao štopericu? S obzirom da mora u guzu... Zvala sam dvije privatne poliklinike kod nas, ali nemaju dežurstva pa rade do 20:00 sati. A da idemo u Zagreb i putujemo zbog toga 2 sata...Meni to bedasto, muž kaže da nema problema.
Dobila sam Brevactid, sutra se trebam piknuti i u subotu punkcija.
Moj bi meni s užitkom dao injekciju, ali ovaj tjedan radi popodne, pa sam osuđena sama na sebe. Prvi put me on piknuo. Pitao me 10 min prije termina pikanja kako mogu biti tako mirna znajući da će mi sada on dati injekciju 😅😅😅😅
ZaZa, ja sam prije dva mjeseca imala pokušaj iz prirodnog postupka, ali Ovitrelle sam si dala u trbuh. Tako su mi rekli u poliklinici. Nisam znala da neke moraju ići u guzu isključivo..?
Moj bi meni s užitkom dao injekciju, ali ovaj tjedan radi popodne, pa sam osuđena sama na sebe. Prvi put me on piknuo. Pitao me 10 min prije termina pikanja kako mogu biti tako mirna znajući da će mi sada on dati injekciju 😅😅😅😅
ZaZa, ja sam prije dva mjeseca imala pokušaj iz prirodnog postupka, ali Ovitrelle sam si dala u trbuh. Tako su mi rekli u poliklinici. Nisam znala da neke moraju ići u guzu isključivo..?
Evo meni na VV danas rekli da ide u guzu. I neka si ili nekoga nađem tko će me piknuti ili neka dođem do njih. Zapravo nam nije problem ići kod njih samo mi je to malo ono...vožnja 2 sata tamo, 2 sata nazad. Pa majku mu valjda nisu svi telci na toj hitnoj.
Evo meni na VV danas rekli da ide u guzu. I neka si ili nekoga nađem tko će me piknuti ili neka dođem do njih. Zapravo nam nije problem ići kod njih samo mi je to malo ono…vožnja 2 sata tamo, 2 sata nazad. Pa majku mu valjda nisu svi telci na toj hitnoj.
Ma ja mislim da možeš otići na najbližu hitnu da te piknu. Pa nije to za jednu sestru ili tehničara nauka... Ako mi možemo same mućkati lijekove i pikati se same u trbuh, onda valjda bilo koja sestra može piknuti injekciju u guzu...
Bozma ja uvijek nastimam pregled koji dan prije menge da me fino pogleda jel sve ok, maternica u redu i odmah uzmen lijekove.(ovaj put mi je kasnilo tjedan dana pa nissm isla tik pred mengu). Uzv 6dc i tu vidi stanje i otprilike koliko bi ih moglo biti, onda dodaje ili oduzima terapiju, opet uzv 9dc i tu mi mjeri endo i dosta folikula, ne gleda npr samo dva nego nasumicno bira i mjeri da ovi manji bar budu 14mm, tako da je meni bio raspon od 14-18mm kad sam dobila stopericu, bilo je par vecih al mislim da oni budu prezreli. Punkcija mi je bila 12dc.
Ja ga uvijek pitam "koliki su, jel napreduju" onda mi on pokaziva i zajedno gledamo dok mjeri. . Kad bude transfer pricamo sa embriologom i onda ja pitam sto pitanja🙈 A dok se dog za punkciju poljak me tjesi, sad me bas bilo strah, nije bio za opcu da ne trosim pare na to nego je ponavljao "pa viruj mi se, nece te boliti, jel mi virujes", ja onako a jesam, sta cu. Ja stvarno mislim da zna raditi svoj posao, jos imamo slican smisao za humor pa mi to olaksava stvari da lakse prodjem kroz sav taj proces. Da nisam zadovoljna ne bi me vise vidio, ovako dok se razumijemo lakse i meni i njemu. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji