Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    04. Veljača 2020. 14:16

Blacky89

MakiST dobar je to odgovor za tvoj AMH. Pergoveris koristila u prvoj timulaciju uz gonal, uveo mi ga isto naknadno nakon sto je vidio da imam puuuno folikula ali su bili jako jako različiti. I njima ih je malo ujednacio. Mene nije pekao, al su me isti dan novele jaaako boljeti grudi od njega… a inače me nisu boljele u stimulaciji.
    Zaza vjerojatno su ti onda u startu dali nizu dozu gonala, pa sad ispravlja s višom. Ja sam na AMH 24 dobivala 225 jedinica gonala (ekvivalent 3 praska), pa mi je doktor rekao da se dvoumio dal da mi da 150 ili 225 (jer sam mu i tamna… kakve god to veze ima 🤪), onda je rekao super, pogodio sam dozu (225), jer kao najbolje je kad ju ne moraju korigirat.

Da, zapravo je žalosno što je meni 1. pregled bio tek 7. dan ciklusa. Prije toga me uopće nije pregledala iako sam koristila samo Decapeptyl. Ne znam. Lako je meni pričati sada kada je to vjerojatno teško pogoditi. Ali sam žalosna jako. Ali ni prva ni zadnja. 

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 14:20

MakiST

Thanks Blacky .. vidim i ja polako da smo sve razlicite i sva drugacije reagira na terapiju .. Ti si u FET-u? Jel vec bio transfer? Sorry nikako da pohvatam sve, pocet cu vodit dnevnik foruma 😂

To sam si i ja mislila😂 Napisat salabahter:):)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

vuky
    04. Veljača 2020. 14:35

Evo me, samo 2 folikula za punkciju, ima manjih, ali to nista... u petak ujutro punkcija... skroz se bojim da nista od ovoga... :/

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 14:49

vuky

Evo me, samo 2 folikula za punkciju, ima manjih, ali to nista… u petak ujutro punkcija… skroz se bojim da nista od ovoga… :/

1 je dovoljan. nemoj se obeshrabriti unaprijed:) navijamo!

vuky
    04. Veljača 2020. 14:56

Pink znam, objektivno je samo bitno da budu zrele jajne stanice i da nisu prazni folikuli... ali me toliko strah da nista nece biti jer smo prosli put dobili 2js a vise folikula....

Supergirl
    04. Veljača 2020. 15:02

Pozdrav cure, ja sam jucer imala transfer.
    Nisam cijeli jedan dan bila tu i bas sam imala toliko toga za procitati da bi trebalo voditi biljeske 😊
    Vuky, do petka ih stigne biti jos koji, bitno je da je bar jedna prava za transfer
    Mene je iznenadilo to da sam imala samo jednu trodnevnu oplođenu, od 9 smrznutih...dio je propao a dio nije dogurao do treceg dana. Dr kaze nek se ne brinem i da bi to mogla biti ona prava iz koje ce biti jedna slatka curica. A ja se brinula oko toga dal vratiti dvije ako ih bude vise..
    Sad vise manje sećem, da se gibam ali ne opterecujem. Prvenstveno se nisam od jucer javila jer je mm stalnooo oko mene, tetosi me i ugađa u svemu. Toliko nas je ovo zblizilo da me strah kaj ce se sad dogoditi, kak to vec zna biti kod nas. Nadam se da je dr bila u pravu. Betu vadim za 14 dana, a planirala sam test tamo deveti ili deseti dan, kaj mislite?

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 15:02

vuky normalno da te strah. al sta znas, obicno se najveca cuda dogode kad najgore sve izgleda. mozda budu te 2 super i na kraju ispadnu blizanci:) dan po dan, korak po korak

Supergirl
    04. Veljača 2020. 15:05

Pinkfairy, drago mi je da ste se i vi nasli na istoj valnoj duljini, stvarno muskima treba malo da im to sve sjedne. Vidim da vec dugo kod tebe nema cuganja na podu 😉😅

Supergirl
    04. Veljača 2020. 15:06

Al nadam se da on i dalje pegla hehe

Supergirl
    04. Veljača 2020. 15:09

Blacky, mislim da je posteno da se sad ispucas jer imas dobar izgovor i nema ti tko kaj zamjeriti 😉😉 nek ti malo hodaju po volji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.