Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2020. 11:55

Ja sam si sama davala cak i u guzu.. Nekad sama nekad muz... 
    Ma i meni je suludo putovati 4 sata zbog injekcije, probaj otici u bolnicu na ginekologiju pitaj tamo mozda da li bi ti dali injekciju netko ko je dezuran.. 
    Ili ako imas neku frendicu... 

05. Veljača 2020. 11:57

marijaiva

Ja sam si sama davala cak i u guzu.. Nekad sama nekad muz…
    Ma i meni je suludo putovati 4 sata zbog injekcije, probaj otici u bolnicu na ginekologiju pitaj tamo mozda da li bi ti dali injekciju netko ko je dezuran..
    Ili ako imas neku frendicu…

Ili na hitnu naravno.. 
    Mislim to je 2 minute posla neces valjda zbog tog putovati... 

• Mrva1986
    05. Veljača 2020. 12:01

vuky

Ja sam muzu prepustila injekcije…on je puno smireniji od mene i stvarno je sve super odradio! Nista bolje mi sestra u poliklinici ne dadne injekciju! Ja bi bila smotana sama 🤣🤣🤣
    Metone znam sto misliti, on valjda misli da od drugih folikula sigurno nista, oni lijevo nisu rasli, ili su nestali, ne znam nije mi rekao… i kao aspirirati cemo ova 2 desno, valjda oni nisu prazni - tj. valjda ce pogoditi vrijeme punkcije da se odlijepe! Nema druge nego sad da vjerujem!

Draga ista stvar, samo lijeva strana. Danas si dajem stopericu i u petak punkcija. Sad idem prvi put bez anestezije pa me malo strah. A sto se tice folikula, nemam snage niti strahovati vise. Sta bude bit ce, kad je bilo 8 js nije nis ispalo, sad su 2 folikula, ne usudim se cak ni bojati sto ce bit... 

vuky
    05. Veljača 2020. 12:02

Ja sam bila par dana pred M i nije bio zadovoljan jajnicima, dogovorili smo stimulaciju ko prosli put iako je mislio da cemo odmah injekcije, no nije bas bilo antralnih folikula pa nije htio trositi ljekove... i eto, stvarno slaba reakcija! Sad se pitam da li smo trebali preskociti ciklus... ali sto je, tu je... petak punkcija... i ne nadam se bas transferu, ako bude to ce mi biti iznenadenje....

vuky
    05. Veljača 2020. 12:08

Mrva1986

vuky

Ja sam muzu prepustila injekcije…on je puno smireniji od mene i stvarno je sve super odradio! Nista bolje mi sestra u poliklinici ne dadne injekciju! Ja bi bila smotana sama 🤣🤣🤣
    Metone znam sto misliti, on valjda misli da od drugih folikula sigurno nista, oni lijevo nisu rasli, ili su nestali, ne znam nije mi rekao… i kao aspirirati cemo ova 2 desno, valjda oni nisu prazni - tj. valjda ce pogoditi vrijeme punkcije da se odlijepe! Nema druge nego sad da vjerujem!

Draga ista stvar, samo lijeva strana. Danas si dajem stopericu i u petak punkcija. Sad idem prvi put bez anestezije pa me malo strah. A sto se tice folikula, nemam snage niti strahovati vise. Sta bude bit ce, kad je bilo 8 js nije nis ispalo, sad su 2 folikula, ne usudim se cak ni bojati sto ce bit…

Istina, tako sam i ja rekla... ne mogu promjeniti.... moze biti da su ta dva ona prava 😊 I ja, danas neke tablete, menopur i cetrotide, i u 21:00 stoperica....

Lucija987
    05. Veljača 2020. 13:37

Simba 1989

Evo cure ja dobila termin 19.02.za petrovu ponovno za konzultacije, do tada ću riješiti hematologa do kraja.. Mislila sam da tražim i histerokopiju.. Pošto mi je zadnji pokušaj preko hzzo želim biti sigurna.. Imam li pravo na to?i koliko se čeka na tu pretragu?? Htjela bi ponovno u postupak u 4.mj

Ja san je radila al je doktor sam predlozia tako da pojma neman sta bi bilo da sama trazi tj.kakav odgovor bi dobila
    Al slusaj ti svakako upitaj nemas sta izgubit 🤷‍♀️
    Meni su ipak nasli ostatak u maternici tako da evo kroz misec dana nadam se da se javim sa pozitivnim vijestima i uspjesnim postupkom 🙏❤

🙏❤💙

05. Veljača 2020. 13:53

Lucija987

Simba 1989

Evo cure ja dobila termin 19.02.za petrovu ponovno za konzultacije, do tada ću riješiti hematologa do kraja.. Mislila sam da tražim i histerokopiju.. Pošto mi je zadnji pokušaj preko hzzo želim biti sigurna.. Imam li pravo na to?i koliko se čeka na tu pretragu?? Htjela bi ponovno u postupak u 4.mj

Ja san je radila al je doktor sam predlozia tako da pojma neman sta bi bilo da sama trazi tj.kakav odgovor bi dobila
    Al slusaj ti svakako upitaj nemas sta izgubit 🤷‍♀️
    Meni su ipak nasli ostatak u maternici tako da evo kroz misec dana nadam se da se javim sa pozitivnim vijestima i uspjesnim postupkom 🙏❤

Ja sam je tražila, ali privatno, dr. me pregledao na UZV i smatra da mi ne treba, da ima išta da bi se vidjelo i na UZV, ali ako baš hoću da je možemo napravit prije postupka pa napravit scratching endometrija.
    Pitaj na konzultacijama, škodit neće, ako i misle da ti ne treba bar će malo detaljnije pogledat na UZV 

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 14:17

Dakle nevjerojatno. Ne mozemo doc normalnim putem do geneticara. Obavili smo nalaze privatno, ima ih ukupno 2, nije da imaju ne znam sto proucavati, ne trebaju nam nista posebno objasnjavati jer je sve jasno ko dan, doslovno nam trebaju 2 recenice na papiru za sto treba 5 minuta, to je glavno sto nam jos treba za postupak (buduci da je meni kolposkopija u pon i ta cijela prica ce se valjda razrjesit kroz 7-10 dana, sve drugo imamo). Em cvilimo jer je to zadnje sto nas sputava, em ja moljakam da nam netko izade u susret jer ono, kolege smo, medicinari su ko sekta, nekako je normalno da uskocis (cak i u zakletvi imamo nesto da ce ti kolege biti kao braca:) ). ...Nope. Od*ebalo nas. Nek dodemo za 6mj, nemaju oni vremena (Rebro i Klaiceva, Duh vise nema savjetovaliste). I tako, jos jedna stvar koju cemo privatno🙄 Da ne bi ustedili slucajno koju kunu🙄

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

vuky
    05. Veljača 2020. 14:18

Bozma kamo ides sad sljedeci postupak? 

05. Veljača 2020. 14:39

Vuky, Petrova. ali svi će mi nalazi isteć do 3.mj pa bi sve ponovila prije da dođem gore sa svim da mogu odmah u postupak, ili još bolje da mogu odmah uzet ljekove, da se ne vozim kasnije gore samo za to. Sad me zeza to što radim stalno jutro i ne znam kad i kako ću sve ponovit, ako je netko na bolovanju ne mogu uzet dan dva godišnjeg, a sezona viroza je, stalno netko fali, što zbog sebe što zbog djece. Uglavnom, mislila sam se naručit do kraja tjedna a kad krene postupak uzet stan i bit sama u ZG do punkcije. Hoćeš i ti isto ako ovaj sad ne bude dobitni?
    Pink, ima li uopće genetičara privatnika? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.