Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    04. Veljača 2020. 10:41

vuky

Da, sutra pregled… Bilo bi dobro da je jos koji… 💕

Draga i mene rastursju jajnici, ne mogu vjerovat da imam 2 folikula

Lucija987
    04. Veljača 2020. 10:43

ifka

Lucija987

ifka

ifka

@lucija987 Da li si morala primiti cjepivo prije postupka?

Lucija987

Marta...

Martina 14 dan c. Lucija sretno 😊 😊 😊 😊 gdje ste u postupku
    Marta…prva dva su bila u Cita(St) a sad san u Njemackoj

Lucija
    Da li si morala primiti cijepivo u De prije postupka??

Na koje cijepivo mislis🤔?
    Krecemo u sljedecem ciklusu al nije mi nikakvo cijepivo spominja🤷‍♀️😏

A meni su rekli da bi trebala primit cjepivo(mmr) kao da to u De svi rade prije trudnoce,bila prirodna ili mpo 🤦🏽‍♀️
    Mi smo TESE radili,ima materijala al sad sve to ceka radi cjepiva 🤦🏽‍♀️

A to cijepivo,njega san ja primila jos prosle godine inace nisan pribolila vodene kozice pa su mi predlozili svakako prije trudnoce ga primit 
    Da cula san da je njima to ovde praksa al svakako mozes birat nije da tribas 

🙏❤💙

04. Veljača 2020. 10:48

maltezer

marijaiva
    Pala mi je na pamet i hiperstimulacija, da, ali mislila sam da nisam bas kandidat za to, 36godina, AMH 13, 8 Js.
    Ne znam ! Čudno mi je sve …
    Hvala ti …

Nema to veze,ja sam se znala gore osjecat s manje stanica nego s vise, tipa onu s 14 ni osjetila nisam a nekad me s 9 bas boljeli jajnici... Po ovome sto si ti napisala to su tipicni simptomi hipera... 

• Mrva1986
    04. Veljača 2020. 10:49

Blacky89

Zaza a mozda ti jednostavno ne odgovara dugi protokol… mozda su previse smirili jajnike. Sta dobivaš od terapije?
    Maltezer moze i s tim AMH bit hiper… mislim da smo imali takav slučaj tu na forumu, al ne znam to je bio.
    Mrva jel ti bolje danas?

Hvala ti draga sti mislis. Bolje je malo. Glava ne ubija, samo jajnici zigaju i osjecam se kao da sam loptu progutala. Bas velim da imam osjecaj kao da sam puna a samo 2 folikula. 

04. Veljača 2020. 10:51

ZaZa

marijaiva

ZaZa

Znači kod mene je stanje takvo da imam samo 1. folikul. Sutra idem ponovo na pregled i doktorica kaže da možda do sutra naraste još jedan. Čitajući sve vas ovdje vidim da je to jako loše. I sama sam toga svjesna.
    U petak bi mogla biti punkcija. Jako sam tužna jer nisam uopće optimistična.
    Da li ja kako mogu utjecati na razvoj folikula (u smislu da ih bude više)? 10. dan ciklusa mi je danas. U dugom postupku sam.
    🙏🙏🙏🙏🙏

Nazalost ti nikako utjecati ne mozes to je sve do stimulacije i odgovora tvojih folikula na nju…
    Koliki ti je amh, koliko imas godina?
    Ovo je pretpostavljam prvi postupak?

AMH mi je 23,7. To je bilo vađenje prije postupka (u 11. mjesecu). Vadila sam hormone prošli utorak (kad mi je bio 3. dan ciklusa) i danas. Nitko mi nije rekao rezultate od prošlog utorka. To vjerojatno doktorica dobije direktno iz laboratorija. Imam 31 godinu (u 10. mjesecu navršavam 32).
    Da, ovo je 1. postupak. 2015. sam operirala endometriozu.
    Ja nekako mislim da do transfera neće ni doći.
    Da li se čeka jedan ciklus za idući postupak ili kako to ide?

Ceka  se minimalno 3 mjeseca da se tijelo ocisti. 
    Ovo je iskreno katastrofa rezultat s takvim lijepim amh.. Mozes li molim te napisati koja ti je stimulacija, koji lijek i sto je najvažnije koja doza na dan, mozda je nesto nisko pa je odgovor takav... 

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 10:53

Blacky89

U subotu sam dobila brevactid (booster), i od subote grizem!!! Nisam ni pit bull nego civava!!! One su gore 😂 do sada nisam reagirala na HCG al sam ga uvijek dobivala s drugim lijekovima, al ovo sada… ajmeee…
    strah me čisto sta ce bit ako ostanem trudna 🙈
    Sve mi diže zivce i na sve skačem u oci… nepodnošljiva 🤪

Hahahhaha ajoj mila, suosjecam😂

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 11:01

Lucija987

ifka

Lucija987

ifka

ifka

@lucija987 Da li si morala primiti cjepivo prije postupka?

Lucija987

Marta...

Martina 14 dan c. Lucija sretno 😊 😊 😊 😊 gdje ste u postupku
    Marta…prva dva su bila u Cita(St) a sad san u Njemackoj

Lucija
    Da li si morala primiti cijepivo u De prije postupka??

Na koje cijepivo mislis🤔?
    Krecemo u sljedecem ciklusu al nije mi nikakvo cijepivo spominja🤷‍♀️😏

A meni su rekli da bi trebala primit cjepivo(mmr) kao da to u De svi rade prije trudnoce,bila prirodna ili mpo 🤦🏽‍♀️
    Mi smo TESE radili,ima materijala al sad sve to ceka radi cjepiva 🤦🏽‍♀️

A to cijepivo,njega san ja primila jos prosle godine inace nisan pribolila vodene kozice pa su mi predlozili svakako prije trudnoce ga primit
    Da cula san da je njima to ovde praksa al svakako mozes birat nije da tribas

Pametno je dodat si booster. Ja sam se samoinicijativno otisla cijepiti dok smo jos bili u fazi "ajmo pocet radit bebe", dok nismo ni znali da cemo zaglaviti u postupku. Protiv gripe se cijepim svake godine, planiram i u trudnoci ako budem trudna u vrijeme kad je sezona cijepljenja. I pred kraj trudnoce se pametno cijepiti protiv hripavca, to sam isto odlucila odraditi kad do tog dode.  

• maltezer
    04. Veljača 2020. 12:03

marijaiva

maltezer

marijaiva
    Pala mi je na pamet i hiperstimulacija, da, ali mislila sam da nisam bas kandidat za to, 36godina, AMH 13, 8 Js.
    Hvala ti …

Nema to veze,ja sam se znala gore osjecat s manje stanica nego s vise, tipa onu s 14 ni osjetila nisam a nekad me s 9 bas boljeli jajnici… Po ovome sto si ti napisala to su tipicni simptomi hipera…

uhhh, baš sam zabrinuta sad,,,, idem normalno na wc, malu i veliku nuždu. nemam mučnine, apetit mi je ok...natečena jesam i boli me. nemam povišenu temperaturu.
    užasna je ova neizvjesnost.
    vidjet ću sutra što će mi reći kad me pogleda...
    hvala cure

• maltezer
    04. Veljača 2020. 12:10

Kad sve ovo vidim i pročitam , što se sve treba poklopit, uskladitii i posložiti da se dođe do trudnoće, pravo čudo je kako žene uopće ostaju spontano trudne 
    a ja tek na početku .....

PinkFairydust
    04. Veljača 2020. 12:16

maltezer

marijaiva

maltezer

marijaiva
    Hvala ti …

Nema to veze,ja sam se znala gore osjecat s manje stanica nego s vise, tipa onu s 14 ni osjetila nisam a nekad me s 9 bas boljeli jajnici… Po ovome sto si ti napisala to su tipicni simptomi hipera…

uhhh, baš sam zabrinuta sad,,,, idem normalno na wc, malu i veliku nuždu. nemam mučnine, apetit mi je ok…natečena jesam i boli me. nemam povišenu temperaturu.
    užasna je ova neizvjesnost.
    vidjet ću sutra što će mi reći kad me pogleda…
    hvala cure

U tom slucaju se ne bih previse brinula. Samo polako, pazi na sebe, odmaraj. Bude dobro:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.