Btw, ima netko ideju koliko treba da bude gotov nalaz HPVa?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Hvala cure nasla sam.uSloveniji Fragmin i cak je jeftiniji 30 kn
Kod njih ga ima
Meni je bio za tjedan dana gotov.
A kad najranije mogu raditi test od feta blastica 5 dana?
Meni je bio za tjedan dana gotov.
A kad najranije mogu raditi test od feta blastica 5 dana?
rekla bih za 7 dana, to ti ispadne ko 2 dana pred mengu. iako ak si dobila booster treba paziti zbog lazno pozitivnih
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
ZaZa, šta si primala od stimulacije? Možda su ti dali slabiju stimulaciju jer su se bojali hiperstimulacije pa zato samo 1, jer ovo je malo za toliki AMH
Od 21. dana ciklusa po jednu ampulu Decapeptyla pa sve do danas kada je već 10. dan sljedećeg ciklusa. Gonal (2 praška.s 1 otopinom) od 3. dana ciklusa do 6. I onda mi je Gonal pojačala na 3 praska od 7. dana ciklusa do danas. Nadam se da sam to dobro objasnila. 🤪
Hvala puno na odgovoru Doktor je spominjao i debljinu endometrija pa će vjerojatno i o tome ovisiti koji dan ciklusa. U ponedjeljak bi trebala dobiti pa ću valjda više onda znati šta i kako....
Blacky89
Hvala puno na odgovoru Doktor je spominjao i debljinu endometrija pa će vjerojatno i o tome ovisiti koji dan ciklusa. U ponedjeljak bi trebala dobiti pa ću valjda više onda znati šta i kako….
Da, sutra pregled… Bilo bi dobro da je jos koji… 💕
Draga i mene rastursju jajnici, ne mogu vjerovat da imam 2 folikula
Kada imaš punkciju? Javljaj...:) I sretno. :*
MakiST dobar je to odgovor za tvoj AMH. Pergoveris koristila u prvoj timulaciju uz gonal, uveo mi ga isto naknadno nakon sto je vidio da imam puuuno folikula ali su bili jako jako različiti. I njima ih je malo ujednacio. Mene nije pekao, al su me isti dan novele jaaako boljeti grudi od njega... a inače me nisu boljele u stimulaciji.
Zaza vjerojatno su ti onda u startu dali nizu dozu gonala, pa sad ispravlja s višom. Ja sam na AMH 24 dobivala 225 jedinica gonala (ekvivalent 3 praska), pa mi je doktor rekao da se dvoumio dal da mi da 150 ili 225 (jer sam mu i tamna... kakve god to veze ima 🤪), onda je rekao super, pogodio sam dozu (225), jer kao najbolje je kad ju ne moraju korigirat.
Sortiraj odgovore
Najstariji