Meni beta 859 danas. I dalje sam bez simptoma. Grudi malo bole malo ne. Sinoc sam bila ful bez boli. Jutros malo bole na dodir.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni se isto čini da bude malo manje bolna nego inace, bar nesto da manje boli.
Kako si danas imaš kakvih simptoma, mene danas ništa ne boli ali baš ništa ni grudi ni trbuh koda više nisam trudna, sad se brinem da nije nakon pregleda sve otišlo
Ne moze ti pregled naskoditi. Cim beta predje 1000 oni gledaju jel smjestena gestacijska u maternici, da su sigurni da je matericna trudnoca. Ja radim u istoj smjeni kako i dr u sri i cet. Pa smo zato u petak.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marta, ako su vidli GV bit ce sve okej. Ponovi betu sutra ako ce te smiriti.
Hannicao navijamooooo <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta, ako su vidli GV bit ce sve okej. Ponovi betu sutra ako ce te smiriti.
Hannicao navijamooooo <3
Budem naravno 😘🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure, dugo vas čitam al nisam nikada pisala. Očajna sam i ne znam sto da radim. Nisam nikoga upoznala tko ima sličnu situaciju kao ja, pa vas molim za pomoć, savjet, bilo šta. Iza sebe imam 6 spontanih - razlog nepoznat. Sve pretrage sam napravila, sve u najboljem redu, čak sam se preventivno pikala niskomolekularnim heparinom, obišla sam sve liječnike u Zg, obavila sve pretrage i ništa. Izgubim bebu izmedju 8 i 11 tjedna i sad se spremam na umjetnu, si ne hnam koliko će mi to pomoć- zatrudnim prirodno, doduše teze, ali zatrudnim... onda veselje, pa neizvjesnost, zatim tuga... molim vas pomoć ako BILO TKO ISTA ZNA! Od pretraga sam sve napravila, spermiogram supruga, kariogram, trombofilija, lupus, bila kod imunologa, inzulinsku rezistencija, mutacije, Ana, Ena, hormoni, stitnjaca, prohodnost jajnika, sve imunološke pretrage ... bila kod dujica, Tomicica, imam odličnu ginekologicu - jedino sto su ustanovili je manjak vitamina D kojeg pijem već neko vrijeme.pomozite mi molim vas! Kod koga da se javim za umjetnu- jer su mi rekli da probamo s tim na VV - muž tamo ima smrznute spermice jer je prošle godine bio na kemoterapiji! Hvala svima na bilo kojem savjetu. Gubim nadu ... imam 35 godina.
Cure, dugo vas čitam al nisam nikada pisala. Očajna sam i ne znam sto da radim. Nisam nikoga upoznala tko ima sličnu situaciju kao ja, pa vas molim za pomoć, savjet, bilo šta. Iza sebe imam 6 spontanih - razlog nepoznat. Sve pretrage sam napravila, sve u najboljem redu, čak sam se preventivno pikala niskomolekularnim heparinom, obišla sam sve liječnike u Zg, obavila sve pretrage i ništa. Izgubim bebu izmedju 8 i 11 tjedna i sad se spremam na umjetnu, si ne hnam koliko će mi to pomoć- zatrudnim prirodno, doduše teze, ali zatrudnim… onda veselje, pa neizvjesnost, zatim tuga… molim vas pomoć ako BILO TKO ISTA ZNA! Od pretraga sam sve napravila, spermiogram supruga, kariogram, trombofilija, lupus, bila kod imunologa, inzulinsku rezistencija, mutacije, Ana, Ena, hormoni, stitnjaca, prohodnost jajnika, sve imunološke pretrage … bila kod dujica, Tomicica, imam odličnu ginekologicu - jedino sto su ustanovili je manjak vitamina D kojeg pijem već neko vrijeme.pomozite mi molim vas! Kod koga da se javim za umjetnu- jer su mi rekli da probamo s tim na VV - muž tamo ima smrznute spermice jer je prošle godine bio na kemoterapiji! Hvala svima na bilo kojem savjetu. Gubim nadu … imam 35 godina.
Zao mi je :( Jeste napravili kariograme ti i suprug?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure, dugo vas čitam al nisam nikada pisala. Očajna sam i ne znam sto da radim. Nisam nikoga upoznala tko ima sličnu situaciju kao ja, pa vas molim za pomoć, savjet, bilo šta. Iza sebe imam 6 spontanih - razlog nepoznat. Sve pretrage sam napravila, sve u najboljem redu, čak sam se preventivno pikala niskomolekularnim heparinom, obišla sam sve liječnike u Zg, obavila sve pretrage i ništa. Izgubim bebu izmedju 8 i 11 tjedna i sad se spremam na umjetnu, si ne hnam koliko će mi to pomoć- zatrudnim prirodno, doduše teze, ali zatrudnim… onda veselje, pa neizvjesnost, zatim tuga… molim vas pomoć ako BILO TKO ISTA ZNA! Od pretraga sam sve napravila, spermiogram supruga, kariogram, trombofilija, lupus, bila kod imunologa, inzulinsku rezistencija, mutacije, Ana, Ena, hormoni, stitnjaca, prohodnost jajnika, sve imunološke pretrage … bila kod dujica, Tomicica, imam odličnu ginekologicu - jedino sto su ustanovili je manjak vitamina D kojeg pijem već neko vrijeme.pomozite mi molim vas! Kod koga da se javim za umjetnu- jer su mi rekli da probamo s tim na VV - muž tamo ima smrznute spermice jer je prošle godine bio na kemoterapiji! Hvala svima na bilo kojem savjetu. Gubim nadu … imam 35 godina.
Jedna moja prijateljica isto tako, vec 4 bebe izgubila, sve pretrage napravili, sve ok, osim trombofilije da bi se u zadnjoj trudnoci bola heparinom i opet izgubila bebu, ali su ivaj put poslali plod na analizu i ispalo je da je kromosomska greska. Njoj su isto ginekolozi preporucili potpomognutu jer oni proberu najbolje spermije i jajne stanice, ali kako je stalno po nekim pretragama raspitivala se i rekli su joj ako je do kromosomskih gresaka da joj IVF ne garantira da ih nece biti.
Zao mi je :( Jeste napravili kariograme ti i suprug?
Jesmo - normalan ženski tip i normalan muški tip. Sve u najboljem redu. Stvarno vise ne znam sto učiniti - pokušali bi još sa umjetnom. Nešto sam čula da premažu maternicu s nečim- al nemam pojma. Može li mi netko reci sto sve trebam i koji je prvi korak za postupak za VV, imam briseve koji su cisti, trebam markere iz Petrove i sto još? Nazvati tamo i naručiti se ili?
Jedna moja prijateljica isto tako, vec 4 bebe izgubila, sve pretrage napravili, sve ok, osim trombofilije da bi se u zadnjoj trudnoci bola heparinom i opet izgubila bebu, ali su ivaj put poslali plod na analizu i ispalo je da je kromosomska greska. Njoj su isto ginekolozi preporucili potpomognutu jer oni proberu najbolje spermije i jajne stanice, ali kako je stalno po nekim pretragama raspitivala se i rekli su joj ako je do kromosomskih gresaka da joj IVF ne garantira da ih nece biti.
Jaooo - bas mi je zao za prijateljicu - znam kako joj je! Tako su i meni rekli - al da vrijedi pokušati. Jako sam pozitivna po prirodi, al sve ovo me muci već 10 godina i stalno se hvatam za slamke spasa. Al definitivno sam sve pretrage napravila. Kad sam bila kod dr. Mayera (imunologija) mislila sam da će se nešto otkriti. Sve sto imam je visi tlak i vitamin D i kroničnu urtikariju. Zadnji spontani su htjeli kiretirati i uzeti u analizu ali sam doslovno cijelo prizemlje u Petrovoj natopila krvlju kojom je to brzinom išlo. Kome da se javim u VV za ivf, koga preporučujete ?
Sortiraj odgovore
Najstariji