Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    06. Siječanj 2020. 20:39

Marta...

Hannica0

Marta jel' stalo krvarenje?

Pa je tek toliko kapne kako je bilo odlično je sad, jako sam napuhana i osjetim napetost u trbuhu. Kako je kod tebe

Mene grudi samo bole, za sada. Ali i dalje samo na dodir. 🤷‍♀️ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

06. Siječanj 2020. 20:40

Čeka li još itko betu ili sam ja jedina luđakinja koja je za blagdane bila na punkciji i transferu?

Hannica0 👧
    06. Siječanj 2020. 20:42

Bozma

Čeka li još itko betu ili sam ja jedina luđakinja koja je za blagdane bila na punkciji i transferu?

Cekamo tvojuu. Kad radis betu?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    06. Siječanj 2020. 20:47

Bozma

Kad je tvoja beta kad će testić, ja ću sutra  izvaditi da vidim kako napreduje 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

06. Siječanj 2020. 20:52

Trebam sutra ili prekosutra primit jos jedan brevactide, a i tek je 4 dana proslo od transfera.....ucrvat cu se, ovo cekanje je ubitacno.  Da je samo prespavat tih 10-tak dana.
    Prosli put su mi testovi bili pozitivni 6 dana od brevactida, ali je beta vec cetvrti dan od njega bila samo 6. Pa mozda je odem izvadit u subotu da si skratim muke. Divim se zenama koje docekaju 14-ti dan bez testova i bez bete

Marta...
    06. Siječanj 2020. 21:45

Bozma

Trebam sutra ili prekosutra primit jos jedan brevactide, a i tek je 4 dana proslo od transfera…..ucrvat cu se, ovo cekanje je ubitacno. Da je samo prespavat tih 10-tak dana.
    Prosli put su mi testovi bili pozitivni 6 dana od brevactida, ali je beta vec cetvrti dan od njega bila samo 6. Pa mozda je odem izvadit u subotu da si skratim muke. Divim se zenama koje docekaju 14-ti dan bez testova i bez bete

Bome i ja ja sam nestrpljiva užasno, odi izvadi čisto da si olskšaš. I ja ću sutra da vidim jel sve ok. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

06. Siječanj 2020. 22:28

Sad sam malo čačkala slike embrija, ono moje mi izglada kao dvostanicni i trostanicni...tesko da cu bas ja u 40-toj bit bas ta sretnica kojoj je uspjelo sa takvim embrijem. Nije da se ne nadam, ali samo sam realna. Imali smo i osmostanicne i sesterostanicne i blastice pa nista....tjesim se jedino da smo ovaj put imali embryoglue, a prije nismo.

06. Siječanj 2020. 22:29

Marta, naravno da ce sve bit u redu, mora. koji ti je ovo IVf po redu, iz koje vam je uspjelo?

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 06:52

Boli me jutros maternica dolje onako lagano. Nije kao menstrualni grcevi nekako drugacije. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    07. Siječanj 2020. 08:17

Hannica0

Boli me jutros maternica dolje onako lagano. Nije kao menstrualni grcevi nekako drugacije.

Valjda se pocelo polako rastezati:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.