Marta jel' stalo krvarenje?
Pa je tek toliko kapne kako je bilo odlično je sad, jako sam napuhana i osjetim napetost u trbuhu. Kako je kod tebe
Mene grudi samo bole, za sada. Ali i dalje samo na dodir. 🤷♀️
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Čeka li još itko betu ili sam ja jedina luđakinja koja je za blagdane bila na punkciji i transferu?
Čeka li još itko betu ili sam ja jedina luđakinja koja je za blagdane bila na punkciji i transferu?
Cekamo tvojuu. Kad radis betu?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kad je tvoja beta kad će testić, ja ću sutra izvaditi da vidim kako napreduje
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Trebam sutra ili prekosutra primit jos jedan brevactide, a i tek je 4 dana proslo od transfera.....ucrvat cu se, ovo cekanje je ubitacno. Da je samo prespavat tih 10-tak dana.
Prosli put su mi testovi bili pozitivni 6 dana od brevactida, ali je beta vec cetvrti dan od njega bila samo 6. Pa mozda je odem izvadit u subotu da si skratim muke. Divim se zenama koje docekaju 14-ti dan bez testova i bez bete
Trebam sutra ili prekosutra primit jos jedan brevactide, a i tek je 4 dana proslo od transfera…..ucrvat cu se, ovo cekanje je ubitacno. Da je samo prespavat tih 10-tak dana.
Prosli put su mi testovi bili pozitivni 6 dana od brevactida, ali je beta vec cetvrti dan od njega bila samo 6. Pa mozda je odem izvadit u subotu da si skratim muke. Divim se zenama koje docekaju 14-ti dan bez testova i bez bete
Bome i ja ja sam nestrpljiva užasno, odi izvadi čisto da si olskšaš. I ja ću sutra da vidim jel sve ok.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sad sam malo čačkala slike embrija, ono moje mi izglada kao dvostanicni i trostanicni...tesko da cu bas ja u 40-toj bit bas ta sretnica kojoj je uspjelo sa takvim embrijem. Nije da se ne nadam, ali samo sam realna. Imali smo i osmostanicne i sesterostanicne i blastice pa nista....tjesim se jedino da smo ovaj put imali embryoglue, a prije nismo.
Marta, naravno da ce sve bit u redu, mora. koji ti je ovo IVf po redu, iz koje vam je uspjelo?
Boli me jutros maternica dolje onako lagano. Nije kao menstrualni grcevi nekako drugacije.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Boli me jutros maternica dolje onako lagano. Nije kao menstrualni grcevi nekako drugacije.
Valjda se pocelo polako rastezati:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji