Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    07. Siječanj 2020. 08:28

Bozma

Marta, naravno da ce sve bit u redu, mora. koji ti je ovo IVf po redu, iz koje vam je uspjelo?

Drugi  IVF prvi je  isto pozitivan bio  pa spontani  u  5tt+5  nije bilo smrzlica.
    Sad u ovom imamo  dvije  smrzlice i nekkao se nadam  i vjerujem  u ovu  mrvicu u trbuhu,  jutros vadial betu  evo me na poslu  nakon  3 tjedna  go.:-(

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 08:33

I ja na poslu. A boljelo me jutros bas dolje. Uh 🙏  sva sam se prestravila boli

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    07. Siječanj 2020. 08:34

Marta...

Bozma

Marta, naravno da ce sve bit u redu, mora. koji ti je ovo IVf po redu, iz koje vam je uspjelo?

Drugi IVF prvi je isto pozitivan bio pa spontani u 5tt+5 nije bilo smrzlica.
    Sad u ovom imamo dvije smrzlice i nekkao se nadam i vjerujem u ovu mrvicu u trbuhu, jutros vadial betu evo me na poslu nakon 3 tjedna go.:-(

ajme zasto nisi na bolovanju??ak je hematom treba mirovat, to sto se ispraznio ne znaci da nece novi nastat

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    07. Siječanj 2020. 08:37

Hannica0

I ja na poslu. A boljelo me jutros bas dolje. Uh 🙏 sva sam se prestravila boli

Bolit (malo) smije, stovise normalno je. Bolit jako ne smije, i ne smije biti krvi. Ako boli jako (toliko da imas potrebu uzeti tabletu) ili ako nesto krene curkat - pravac hitna

Marta...
    07. Siječanj 2020. 08:41

PinkFairydust

Marta...

Bozma

Sad u ovom imamo dvije smrzlice i nekkao se nadam i vjerujem u ovu mrvicu u trbuhu, jutros vadial betu evo me na poslu nakon 3 tjedna go.:-(

ajme zasto nisi na bolovanju??ak je hematom treba mirovat, to sto se ispraznio ne znaci da nece novi nastat

Mislila sam ostati doma, ali onda ću samo razmišljati kaj i kako je ne  znam budem vidjela  čekam betu 

PinkFairydust
    07. Siječanj 2020. 08:45

Marta...

PinkFairydust

Marta...

Bozma

Mislila sam ostati doma, ali onda ću samo razmišljati kaj i kako je ne znam budem vidjela čekam betu

Boze uzrujavam se tu. Pretpostavljam da te necu uspjet uvjeriti da se okrenes na peti i odes doma u krevet, iako mislim da je to najpametnije, tak da ok, pricekaj betu. Ako je beta ok molim te ko boga otvori bolovanje, lezi doma i ne mrdaj. Prilicno sam sigurna da bi ti svaki ginic savjetovao isto

Marta...
    07. Siječanj 2020. 09:29

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Marta...

Bozma

Mislila sam ostati doma, ali onda ću samo razmišljati kaj i kako je ne znam budem vidjela čekam betu

Boze uzrujavam se tu. Pretpostavljam da te necu uspjet uvjeriti da se okrenes na peti i odes doma u krevet, iako mislim da je to najpametnije, tak da ok, pricekaj betu. Ako je beta ok molim te ko boga otvori bolovanje, lezi doma i ne mrdaj. Prilicno sam sigurna da bi ti svaki ginic savjetovao isto

Hvala ti mila  :-)  da tako ću napraviti iako su svi već sad ludi  što  me  neije bilo tri tjedna. :-(

PinkFairydust
    07. Siječanj 2020. 10:04

Marta...

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Marta...

Bozma

Hvala ti mila :-) da tako ću napraviti iako su svi već sad ludi što me neije bilo tri tjedna. :-(

Boli te briga. Na poslu su uvijek svi ludi kad nas nema, al istini za volju, na poslu smo svi zamjenjivi. Sad moras misliti iskljucivo na to sto je najbolje za tebe i bebu. Javi betu cim stigne <3

Nadalica
    07. Siječanj 2020. 11:36

PinkFairydust

Nadalica

Meto

Jutro djevojke, ja na posao 😅😫
    Martaje castis frizurom kad sam bila prosli tjedan 😜
    Sad samo polako, betu ces u utorak ponavljati ili? Nadam se da se sukrvica smanjiva il da se smirilo skroz. Hvala na pitanju, boli vise nema al i dalje mi kao da nesto stoji u uhu😫 Popila dosta lupoceta, vitamina i dobro😁 Ako nekom bude trebalo za bol u uhu-maslinovo ulje i cesnjak💪 pomaze jako.
    Menga grcevi od sinoc prisutni a nje jos nema na vidiku, kasni treci dan. .
    Hanicasretno s betom danas, ne sumnjam da ce biti velika😊🤗
    Nadalicasretnu i skolsku trudnocu😊 Samo se ti nama javljaj ovde, volimo cuti lijepe vijesti, posebno kad znam da ste uspjeli iz smrznute sperme💪

Hvala, da muz je imao zamrznuti materijal sa tese, ja imala zaledjene js, sve su to smuckali I dobili smo 8 od 9 oplodjenih. 4 se nisu dobro razvijala, 2 su vratili I 2 zamrznuli.. Nama je ovo prvi put u 3 Godine da smo uopste stigli do transfera..

Daješ mi nadu &lt;3

Onda kada Sam pomislila da je sve gotovo I kad smo poceli pricati I donoru Onda je uspjelo.. Sve je to nasa psiha

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    07. Siječanj 2020. 11:38

Evo mene sa uzv, 2 savrsene bebe, jedna 11.6 mm druga 11.2 mm, culi smo I otkucaje srca, sve je u najboljem redu, sljedeci pregled je onaj od 10 do 14 sedmice za downov sindrom 😊 Dobila Sam I slike, presretna sam Danas ❤️❤️❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.