Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    05. Siječanj 2020. 21:36

Marta...

Gelica

Meto

Martakakvo je stanje kod tebe?
    Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷‍♀️Blacky😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
    Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Super, znači gestacijsku je tu :) 
    Ma biti će to sve ok,  molim za tebe i mrvicu. Eto, dr.A ti je donio sreću, sad se nadam da će i meni za par mjeseci. :) 

Marta...
    05. Siječanj 2020. 21:56

Gelica

Marta...

Gelica

Meto

Martakakvo je stanje kod tebe?
    Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷‍♀️Blacky😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
    Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Super, znači gestacijsku je tu :)
    Ma biti će to sve ok, molim za tebe i mrvicu. Eto, dr.A ti je donio sreću, sad se nadam da će i meni za par mjeseci. :)

hvala ti draga i ja se nadam da će ovo biti naša godina 😍😍

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Nadalica
    06. Siječanj 2020. 00:04

Hannica0

Malo bolegrudina dodir malo manje bole i tak metogastrah. Kakva su vasa iskustva holnih grudi u toj ranoj trudnoci?

Uf Uf ja za par sedmica za broj veci morala da kupujem.. A bole me od pocetka, sad Sam 8 sedmica I bole I dalje... 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Meto
    06. Siječanj 2020. 05:58

Jutro djevojke, ja na posao 😅😫
    Marta je castis frizurom kad sam bila prosli tjedan 😜
    Sad samo polako, betu ces u utorak ponavljati ili? Nadam se da se sukrvica smanjiva il da se smirilo skroz. Hvala na pitanju, boli vise nema al i dalje mi kao da nesto stoji u uhu😫 Popila dosta lupoceta, vitamina i dobro😁 Ako nekom bude trebalo za bol u uhu-maslinovo ulje i cesnjak💪 pomaze jako. 
    Menga grcevi od sinoc prisutni a nje jos nema na vidiku, kasni treci dan. . 
    Hanica sretno s betom danas, ne sumnjam da ce biti velika😊🤗 
    Nadalica sretnu i skolsku trudnocu😊 Samo se ti nama javljaj ovde, volimo cuti lijepe vijesti, posebno kad znam da ste uspjeli iz smrznute sperme💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 07:53

Cure, buduci da ja jos nikad nisam bila u postupku, imam pitanje. Ima li razlike u mengi nakon stimulacije prema normalnoj mengi? Jel bude obilnije, bolnije, nesto? Vidim da je postao popularan freeze all pristup pa transfer u prirodnom ciklusu, pa mi je palo na pamet:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Mala 1
    06. Siječanj 2020. 08:15

Meni je uvijek bila normalna poslije, bolna kao i uvijek., ali te usput i srce boli... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Marta...
    06. Siječanj 2020. 08:29

PinkFairydust

Cure, buduci da ja jos nikad nisam bila u postupku, imam pitanje. Ima li razlike u mengi nakon stimulacije prema normalnoj mengi? Jel bude obilnije, bolnije, nesto? Vidim da je postao popularan freeze all pristup pa transfer u prirodnom ciklusu, pa mi je palo na pamet:)

Meni je bila normalna čak manje bolna nego inače samo mi je duže trajala inače je 4dana a tad je bila 6.

06. Siječanj 2020. 08:33

Meni se isto čini da bude malo manje bolna nego inace, bar nesto da manje boli.

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 08:54

Super, hvala:) Meni su inace uzasno bolne, bas sam nocas imala show s povracanjem i rusenjem po stanu, pa reko ak bude jos gore od tog ne znam kaj cu. Sad mi je malo lakse:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    06. Siječanj 2020. 08:57

Bozma

Meni se isto čini da bude malo manje bolna nego inace, bar nesto da manje boli.

Kako si danas imaš kakvih simptoma, mene danas ništa ne boli ali baš ništa ni grudi ni trbuh koda više nisam trudna, sad se brinem da nije nakon pregleda sve otišlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.