Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    05. Siječanj 2020. 21:22

Hannica0

Marta...

Gelica

Meto

Martakakvo je stanje kod tebe?
    Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷‍♀️Blacky😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
    Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Marta a neki drugi simptom

Bolovi u jajniku desnom na trenutke  i lagani grčevi i grudi su me danas boljele tj bradavice.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Gelica
    05. Siječanj 2020. 21:36

Marta...

Gelica

Meto

Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Super, znači gestacijsku je tu :) 
    Ma biti će to sve ok,  molim za tebe i mrvicu. Eto, dr.A ti je donio sreću, sad se nadam da će i meni za par mjeseci. :) 

Marta...
    05. Siječanj 2020. 21:56

Gelica

Marta...

Gelica

Meto

Avama Čestitam!!! 😘🥰

Super, znači gestacijsku je tu :)
    Ma biti će to sve ok, molim za tebe i mrvicu. Eto, dr.A ti je donio sreću, sad se nadam da će i meni za par mjeseci. :)

hvala ti draga i ja se nadam da će ovo biti naša godina 😍😍

Nadalica
    06. Siječanj 2020. 00:04

Hannica0

Malo bolegrudina dodir malo manje bole i tak metogastrah. Kakva su vasa iskustva holnih grudi u toj ranoj trudnoci?

Uf Uf ja za par sedmica za broj veci morala da kupujem.. A bole me od pocetka, sad Sam 8 sedmica I bole I dalje... 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Meto
    06. Siječanj 2020. 05:58

Jutro djevojke, ja na posao 😅😫
    Marta je castis frizurom kad sam bila prosli tjedan 😜
    Sad samo polako, betu ces u utorak ponavljati ili? Nadam se da se sukrvica smanjiva il da se smirilo skroz. Hvala na pitanju, boli vise nema al i dalje mi kao da nesto stoji u uhu😫 Popila dosta lupoceta, vitamina i dobro😁 Ako nekom bude trebalo za bol u uhu-maslinovo ulje i cesnjak💪 pomaze jako. 
    Menga grcevi od sinoc prisutni a nje jos nema na vidiku, kasni treci dan. . 
    Hanica sretno s betom danas, ne sumnjam da ce biti velika😊🤗 
    Nadalica sretnu i skolsku trudnocu😊 Samo se ti nama javljaj ovde, volimo cuti lijepe vijesti, posebno kad znam da ste uspjeli iz smrznute sperme💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 07:53

Cure, buduci da ja jos nikad nisam bila u postupku, imam pitanje. Ima li razlike u mengi nakon stimulacije prema normalnoj mengi? Jel bude obilnije, bolnije, nesto? Vidim da je postao popularan freeze all pristup pa transfer u prirodnom ciklusu, pa mi je palo na pamet:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Mala 1
    06. Siječanj 2020. 08:15

Meni je uvijek bila normalna poslije, bolna kao i uvijek., ali te usput i srce boli... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Marta...
    06. Siječanj 2020. 08:29

PinkFairydust

Cure, buduci da ja jos nikad nisam bila u postupku, imam pitanje. Ima li razlike u mengi nakon stimulacije prema normalnoj mengi? Jel bude obilnije, bolnije, nesto? Vidim da je postao popularan freeze all pristup pa transfer u prirodnom ciklusu, pa mi je palo na pamet:)

Meni je bila normalna čak manje bolna nego inače samo mi je duže trajala inače je 4dana a tad je bila 6.

06. Siječanj 2020. 08:33

Meni se isto čini da bude malo manje bolna nego inace, bar nesto da manje boli.

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 08:54

Super, hvala:) Meni su inace uzasno bolne, bas sam nocas imala show s povracanjem i rusenjem po stanu, pa reko ak bude jos gore od tog ne znam kaj cu. Sad mi je malo lakse:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI