Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 11:39

Martaaa na bitnu odmah. Zasto odgadjas?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    05. Siječanj 2020. 11:45

Cure nema smisla na hitnu kad je tako rana trudnoća ništa se ne vidi srce još ne kuca stvarno mislim D nema smisla ići, išla sam prvi put i ništa nisu vidjeli rekli odi kući odmaraj 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 11:47

Marta...

Cure nema smisla na hitnu kad je tako rana trudnoća ništa se ne vidi srce još ne kuca stvarno mislim D nema smisla ići, išla sam prvi put i ništa nisu vidjeli rekli odi kući odmaraj

Ima smisla ici jer ce ti oni odma vaditi betu. Ako beta u 48h se uduplala onda je ok. Pojacat ce ti utrice. A ako nije dobra beta ... ne zelim te ni plasiti nit ista. Ali krvarenje u ranoj trudnoci moze biti normlano ali i opasno po tebe. Puno toga oni vide iz ove danasnje bete

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    05. Siječanj 2020. 11:54

Ok otići ću di vinogradska pa ću vidjeti 

Meto
    05. Siječanj 2020. 12:08

Marta sad je alarm za uzbunu. Utrici se ne stavljaju dok se krvari jer mozes dobiti infekciju, nego se piju. Pri tom imaju uzasne nuspojave tj gore od pijanstva. . 
    Iskreno, nije mi drago da imas grceve, ali odi u bolnicu jer moze biti hematom da se cijedi a moze nedaj Boze ono cega se najvise bojimo. Drzi se, mislim na tebe❤️ Pravac bolnica- odmah!

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    05. Siječanj 2020. 12:11

Marta...

Ima smisla jer mogu vidjeti jel hematom ili nije, gdje je hematom ako je hematom, mogu napravit betu, mogu dat tokolizu ako smatraju da ima smisla dati je. Ok, slazem se, u tako ranoj trudnoci se drukcije pristupa, ali svejedno.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    05. Siječanj 2020. 12:13

Hvala cure! Mislim na sve vas i zelim svima plusice!

Marta...
    05. Siječanj 2020. 13:49

Cure evo me na hitnoj krv  vadila za betu nalaz sa sat vremena, pa pregled. Hvala vam što ste me sprašile  na hitnu😘

PinkFairydust
    05. Siječanj 2020. 14:05

Marta...

Cure evo me na hitnoj krv vadila za betu nalaz sa sat vremena, pa pregled. Hvala vam što ste me sprašile na hitnu😘

Drzi se i javljaj sve!

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

05. Siječanj 2020. 14:21

Marta javljaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.