Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    06. Siječanj 2020. 15:15

Beba22 sto se tice VV, najbolje da nazovete gore humanu pa ce vas sestre naruciti,vjerovatno kod doktorice Jukić koja je jako dobra...Od nalaza za pocetak vam trebaju brisevi,papa i markeri ne stariji od godinu dana...Eto...🤗🤗😘

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 16:07

Kad smo kod nalaza, meni jos fale markeri, to idemo ovaj tjedan u Petrovu povaditi sve. Jel oni salju nalaz mailom nekim cudom?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 16:12

Beba22, meni to zvuci ko genetski nesto. Nisam sigurna koliko sam IVF tu moze pomoci, buduci da vi ovu prvu fazu prodete. Eventualno ono testiranje prije transfera al ne znam dal se to uopce radi u Hr. Najbolje se s njima konzultirati, stvarno ne znam o tom dovoljno da mogu nesto pametno savjetovati.

06. Siječanj 2020. 16:45

PinkFairydust

Kad smo kod nalaza, meni jos fale markeri, to idemo ovaj tjedan u Petrovu povaditi sve. Jel oni salju nalaz mailom nekim cudom?

Meni se dobar dio nalaza vidio na e-građani, ovisi šta sam gdje vadila,  ne znam vide li se nalazi iz Petrove isto

• avama
    06. Siječanj 2020. 16:50

Evo ja sam radila ponovno test i danas je tamniji dosta. Tj radila sam dva za svaki slucaj haha! Idem sutra do dr da vidim sta cu a heparinom. Sutra je tocno 4 tjedna.

• ZaZa
    06. Siječanj 2020. 16:57

beba22 

Pozdrav, s obzirom da smo suprug i ja u samom početku potpomognute (ovdje sam saznala da smo u dugom protokolu; između ostalog postoji još kratki i ultrakratki), mi smo napravili spermiogram za supruga (na VV, za koji treba uputnica koju mu je izdala doktorica opće prakse), a za mene briseve i papa test (kod svog ginekologa), spolne hormone (radila sam ih na Vinogradskoj, uputnicu za njih mi je dao moj ginekolog), isto tako uputnicu za HBsAg, anti HBs, anti HBc, anti HCV-EIA, antitreponemski test, anti HIV 1 i 2, krvna grupa i RH faktor dao mi je moj ginekolog, a za supruga doktorica opće prakse. Vadila sam i TSH, tj. štitnjaču. To je zapravo to. Barem za sada što smo mi morali

• ZaZa
    06. Siječanj 2020. 16:58

Cure da vas pitam. Za vrijeme pikanja sa Decapeptylom (od 21. dana ciklusa) se smiju imati spolni odnosi? 🤔😁

• beba22
    06. Siječanj 2020. 17:16

Bozma

PinkFairydust

Meni se dobar dio nalaza vidio na e-građani, ovisi šta sam gdje vadila, ne znam vide li se nalazi iz Petrove isto

Ne vide ☹️

• beba22
    06. Siječanj 2020. 17:24

ZaZa
    Hvala na odgovoru. Kakvi su to dugi protokoli, kakvi kratki i ultrakratki? Znaci ja se sa svim ovim prethodno navedenim nalazima javim na VV ili se prvo ovim, pa me oni onda prime na pregled pa onda nalazi ili? Koja mi uputnica treba - neki prvi pregled ili odmah za potpomognutu ? Jel ima neki poseban dan kad se trebam javiti, tipa početak ciklusa, kraj ili kako ? Oprostite na pitanjima, ali stvarno sam totalni dibidus na sto se tiče potpomognute- sve sto znam da su suprugovi spermice tamo pohranjeni. Hval vam svima na odgovorima! Nekako sam totalno sama u ovome - i nije bas fora ! 

PinkFairydust
    06. Siječanj 2020. 17:59

beba22

Bozma

PinkFairydust

Meni se dobar dio nalaza vidio na e-građani, ovisi šta sam gdje vadila, ne znam vide li se nalazi iz Petrove isto

Ne vide ☹️

Mh. Nadala sam se izbjeći duplo hodanje u Petrovu, al nema veze :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.