Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 20:21

Malo bolegrudina dodir malo manje bole i tak metogastrah. Kakva su vasa iskustva holnih grudi u toj ranoj trudnoci?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

05. Siječanj 2020. 20:31

Mene je jutros opet probolo dole desno u par navrata, toliko da sam se preznojavala od bolova. Brzo je proslo. Je li moguce da je to od utrogestana i brevactida?

Marta...
    05. Siječanj 2020. 20:41

Hannica0

Ponavljam sutra ujutro beticu. Nakon 48h. Jedva cekam rez i uzv da od ove strepnje krenem normalno disati. Sva sam u strahu heh 🤷‍♀️🤷‍♀️ kad se jednom opeces, puses i na ledeno.

Hoćeš ići na bolovanje od utorka. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 20:45

Marta...

Hannica0

Ponavljam sutra ujutro beticu. Nakon 48h. Jedva cekam rez i uzv da od ove strepnje krenem normalno disati. Sva sam u strahu heh 🤷‍♀️🤷‍♀️ kad se jednom opeces, puses i na ledeno.

Ma necu. Ako odem onda cu evo ovako provoditi dane, sekirajuci se.  I osluskujuci sve moguce simptome. Sekiram se  i uzrujavam. Kad vidim da je na uzv sve dobro i  ako dr kaze da idem na bolovanje. Onda cu ici. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

05. Siječanj 2020. 20:50

Hannica0

Marta...

Hannica0

Ma necu. Ako odem onda cu evo ovako provoditi dane, sekirajuci se. I osluskujuci sve moguce simptome. Sekiram se i uzrujavam. Kad vidim da je na uzv sve dobro i ako dr kaze da idem na bolovanje. Onda cu ici.

Može li se uopce bolovanje otvarat tako rano?

Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 20:52

Bozma

Hannica0

Marta...

Hannica0

Ma necu. Ako odem onda cu evo ovako provoditi dane, sekirajuci se. I osluskujuci sve moguce simptome. Sekiram se i uzrujavam. Kad vidim da je na uzv sve dobro i ako dr kaze da idem na bolovanje. Onda cu ici.

Može li se uopce bolovanje otvarat tako rano?

Meni ova moja ponudila odma cim sam imala pozitivan test . S obzirom na sve do sada, naravno da imamo prava ici odma na bolovanje tj odrzavanje. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    05. Siječanj 2020. 20:57

Meto

Martakakvo je stanje kod tebe?
    Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷‍♀️Blacky😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
    Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam    to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku? 
    Avama Čestitam!!! 😘🥰 
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

Marta...
    05. Siječanj 2020. 21:13

Gelica

Meto

Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam  to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰
    Ja počinjem sa M.mlijeci u utorak i 3 mjeseca ću uzimati po 1g. I velike doze Q10 pa cemo vidjeti hoće li pomoći. :)

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 21:14

Marta...

Gelica

Meto

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰

vjerujem da će ti pomoći i da će biti sve ok,😊da vidjeli su i ja se nadam da bude sve ok a kod mene ne može bez drame na žalost 😢.U ponedjeljak 13.1idem kod dr A na pregled tad bi već trebslo i srce kucati 😍

Marta a neki drugi simptomi?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    05. Siječanj 2020. 21:22

Hannica0

Marta...

Gelica

Meto

Hej draga, evo me. :) Malo sam se isključila za praznike.. vidim lijepih vijesti Marta i ajme čestitam, tako mi je drago :) 😘🥰 E sad, to krvarenje, nadam to biti sve ok. Nisam skuzila jel su vidjeli na hitnoj gestacijsku?
    Avama Čestitam!!! 😘🥰

Marta a neki drugi simptom

Bolovi u jajniku desnom na trenutke  i lagani grčevi i grudi su me danas boljele tj bradavice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.