Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    05. Siječanj 2020. 16:34

Curke evo me,sve je u redu od kud krvarenje ne znaju u rodnici dvije jušne žile tamne krvi tako su naveli,a betu su mi napravili neku drugu ja to ne kužim guglala sam ali nisam našla ova je od danas 324,90.
    A nalaz mi nisu dali već napisali u povjest bolesti beta hcg 324,90 epa ne kužim ksko nije ista pretraga možda nešto njihovo intetno ne znam...u petak kontrola 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    05. Siječanj 2020. 16:36

Marta...

Curke evo me,sve je u redu od kud krvarenje ne znaju u rodnici dvije jušne žile tamne krvi tako su naveli,a betu su mi napravili neku drugu ja to ne kužim guglala sam ali nisam našla ova je od danas 324,90.
    A nalaz mi nisu dali već napisali u povjest bolesti beta hcg 324,90 epa ne kužim ksko nije ista pretraga možda nešto njihovo intetno ne znam…u petak kontrola

vjerojatno je bio hematom koji je iscurio. kolka je bila zadnja beta?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Meto
    05. Siječanj 2020. 17:00

Marta osijedih cekajuci🙃 Da, izgleda kao hematom da je bio. Posalji mail svom dr i prepisi mu nalaz tj to sto su napisali i trazi njegovo misljenje. Jesu mozda vidjeli GV unutra? 🙏😊 podsjeti nas, kad no si radila betu i kolika je bila?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    05. Siječanj 2020. 17:04

I kako mislis drugu betu, kako ti tocno pise? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    05. Siječanj 2020. 17:04

I kako mislis drugu betu, kako ti tocno pise? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Marta...
    05. Siječanj 2020. 18:32

Cure oprosti što se tek sad javljam, 
    Išla na glasanje pa na misu. Uglavnom mlada dr krenula radit ulzarzvik na jednom uređaju i ništa nije vidjela, čekaj drugi uređaj i drugog dr inatra nas četvero mlada dr dr Grić sestra. Pomalo konfuzna situacija mlada dr piše kaj govori dr Grgić dok radi ultrazvuk i ona upisuje nalaz i kaže joj radili smo vam samo betu i ja pitam kaj nije ista pretraga koju sam već radila a sestra kaže čini se da nije... Prva beta mi je bila 207. Iskreno ja ne znam da postoji više analiza za trudnoću osim beta... Ako je ista nekako mislim da je jer piše beta hcg na pismu nije se poduplala. Evo sad došla doma i drito na wc i obilno je izašlo možda zbog pregleda ne znam. Nekako sam mirnija nek bude što mora biti nemam što drugo reći sve sam predala sad na misi... 

Nadalica
    05. Siječanj 2020. 18:58

Curke kako ide, hanicao I Marta cestitam, Marta nemoj previse da se brines oko toga, bilo je I kod mene 2 Dana isprepadala Sam se bezveze, sad Sam vec jos Malo pa 8 sedmica I sve je super I kod tebe ce tako vidjet ces. PinkFairydust I ja Sam sa muzem imala Problem jer Taj ne zelis da prica I to Mi je tesko padalo, tek nakon 2 godine smo sjeli na njegov nagovor da porazgovaramo I da rijesimo sve nedoumice I razradimo neki plan kako I sta dalje. Ja mislim da oni Sami moraju doci na tu ideju da se bez Plana tesko ista postize, ne vrijedi koliko God da mu pricas... Oni to teze sve prerade nego Mi, Mi zene smo ako ima Problem nasle 10000 resenja u 5 min, njima je to duzi proces 😊😘

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Marta...
    05. Siječanj 2020. 18:59

Cure javio se i moj dr Alebić 
    Kaže da u ovako ranoj trudnoći je jako važno da se vidi gestacijska vreća. Sad sve u Božje 👐 👏💖
    Meto plaćam frizera 😍 😘 kako uho 

Marta...
    05. Siječanj 2020. 19:12

Nadalica

Curke kako ide, hanicao I Marta cestitam, Marta nemoj previse da se brines oko toga, bilo je I kod mene 2 Dana isprepadala Sam se bezveze, sad Sam vec jos Malo pa 8 sedmica I sve je super I kod tebe ce tako vidjet ces. PinkFairydust I ja Sam sa muzem imala Problem jer Taj ne zelis da prica I to Mi je tesko padalo, tek nakon 2 godine smo sjeli na njegov nagovor da porazgovaramo I da rijesimo sve nedoumice I razradimo neki plan kako I sta dalje. Ja mislim da oni Sami moraju doci na tu ideju da se bez Plana tesko ista postize, ne vrijedi koliko God da mu pricas… Oni to teze sve prerade nego Mi, Mi zene smo ako ima Problem nasle 10000 resenja u 5 min, njima je to duzi proces 😊😘

Teško je ne brinuti se 🙈ali sad mi je lakše 💖

Hannica0 👧
    05. Siječanj 2020. 19:21

Ponavljam sutra ujutro beticu. Nakon 48h. Jedva cekam rez i uzv da od ove strepnje krenem normalno disati.  Sva sam u strahu heh 🤷‍♀️🤷‍♀️ kad se jednom opeces, puses i na ledeno.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.