nece mi ucitati slikicu!
Pila sam caj od vrkute i marulje, oboje smo pili maticnu mlijec, q10, lcarnitin, i mm je poo wellman conception vitamine. I ja sam pila sok od cikle iz mullera jednu na dan, 0,33l.
Caj od marulje sam pila od zadnjeg dana m pa do dan pred ovulaciju, a vrkutu sam prestala prije 5 dana.
Sad kotistim utrogrstan, tako mi je rekla dr. E a sad bi ja trebala sto prije poceti s fragminom, a moram ga kupiti sto ne mogu bez recepta. Da li netko zna jel dr Turudic na godisnjem ili radi od utorka?
Avama pa čestitam, divne vijesti se nastavljaju! Očito je nešto, ili sve, pomoglo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Avama pa čestitam, divne vijesti se nastavljaju! Očito je nešto, ili sve, pomoglo
Hvala! Daaa nesto je ipak pomoglo!!! A i danas mi je rodjendan tako da bi ovo mogao biti najljepsi poklon ikada.
Avama cestitam! 😍 Prekrasan poklon za rodjendan i da, sretan ti rodjendan!💖
Mene jako uhvatilo, nisam upale nikakve imala vec godinama i danima vec vucem grlobolju i sinoc dok sam izlazila s posla mi nesto "skljocnu" u uhu i cijelu noc provela placuci od boli. Lagana temp pa uzela lupocet tbl jer ih imam kuci, pijem svako 3-4h i sad cu si kapati maslinovo ulje dok mi muz vcrs ne dodje. . Ne zelim na hitnu jer ce mi dati antibiotik a to me strah zbog stimulacije, osim ako se ne osjetim da se pogorsava. . Ljjuta sam kao pas. .😖
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Avama čestitam i želim ti sretan rođendan 🎂 💖😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala! Daaa nesto je ipak pomoglo!!! A i danas mi je rodjendan tako da bi ovo mogao biti najljepsi poklon ikada.
Čestitke i sretan rođendan 😘
Marta kakvo je stanje kod tebe?
Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷♀️
Blacky 😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Martakakvo je stanje kod tebe?
Gdje su nam sunshine i gelica? 🤷♀️Blacky😘 Menga uvijek zeza kad ne treba😫
Cure jel netko od starih skica i dr teme, Babylove nam se ne javlja vec dugo, nadam se da uziva u trudnoci 🤗
Hej draga kako si ti kako uho, pa ne znam kaj bi ti rekla nije se smirilo čak se sinoć u jednom trenu jako i porgošalo ugrušci su izlazili pa sam se baš prepala. Jutros manje ali kad utriće stavim prst krvav tako da ne znam stvarno što bi rekla. Na drugoj temi mi je cura rekla da je i njoj tako bilo i sad opet u 12tt ali Bogu hvala bebica je tu.A kako će kod mene završiti samo dragi Bog zna danas opet lagani menstrualni grčevi. U utorak vadim betu pa ću vidjeti.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, odi na hitnu. Bez zafrkancije.
Avama, cestitam!!! Bas divan poklon:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji