mozda da napravim test prije nego si dam drugi brevactide
Kad sam 2019 u 2mj ostala trudna. Isto je 9i dan nakon O bio lagani plusic. Ali npr isti dan je jos jedna djevojka imala O i nije imala plusic do 12dana nakon O. Pa ako bude minus nemoj se odma hvatat za slamku tog testa :) ovisi i o testu i svacemu.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A dobro kazes, ovaj put mi se cini da mi se embriji sporo razvijaju, bar meni na slikama ovo izgleda kao cetverostanicni ako ne i manje i to onaj bolji. Tesko da mi moze ista pokazat 6 dnt
Blacky, ma da, to sad i radimo.Razliciti smo skroz pa je tesko u ovakvim situacijama. Prva nam je do te mjere dramaticna. Al budemo nekako
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pink, ni moj ne zeli pricat o neuspjehu iako sam ja problem a ne on. Ja bi htjela da mogu s njim sjest i dogovorit se šta i kako, do kad ćemo forsirat, postavit neke granice, šta ako ne uspije do tada i tada, nema šanse, on uopće ne želi razgovarat o mogućnosti da ne uspije, a meni bi bilo lakse živit s tim da znam da imam neki rezervni plan.
A dobro kazes, ovaj put mi se cini da mi se embriji sporo razvijaju, bar meni na slikama ovo izgleda kao cetverostanicni ako ne i manje i to onaj bolji. Tesko da mi moze ista pokazat 6 dnt
Ti si trodnevni vracala? A zasto dajete brevactid i poslije aspiracije?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pink, ni moj ne zeli pricat o neuspjehu iako sam ja problem a ne on. Ja bi htjela da mogu s njim sjest i dogovorit se šta i kako, do kad ćemo forsirat, postavit neke granice, šta ako ne uspije do tada i tada, nema šanse, on uopće ne želi razgovarat o mogućnosti da ne uspije, a meni bi bilo lakse živit s tim da znam da imam neki rezervni plan.
E pa da, bas to. Lakse mi je ako imamo neki dogovor sto ako. Ovako mi ta neizvjesnost dodatno radi pritisak i bas me destabilizira :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ti si trodnevni vracala? A zasto dajete brevactid i poslije aspiracije?
kažu kao podrška žutom tijelu. Nakon prvog postupka sa trodnevnim mi ga nisu dali, drugi sa blasticama jesu (isti dr., ista klinika) i sad druga klinika sa trodnevnim jesu. Ne znam zašto ga nekad daju, a nekad ne. Iako do ove druge inekcije koju bi trebala primit u utorak će se već zametak implatirat ili neće.
Hannicao, kad ti je ono prvi test bio pozitivan, nešto rano je bilo, 7-8 dnt?
Primila sam brevactide na dan transfera i još bi jedan trebala u utorak, ništa od testova još danima, za poludit.
Vuky, sjećaš se kako smo nakon prošlog transfera obe imale nisku temperaturu, meni je stalno bila oko 35,5, e pa ovaj put mi je oko 37 kao i svima na utrogestanu
Da, da... mi smo obje bas nisku temp imali... Mislim da je to dobar znak 🤞🏻 A i kad vec sve nesto steka, neka rezultat bude super ❤️ Sad iscekivanje....
Bozma, Pink pustite ih, rekle ste sto mislite, znaju da ste tu za njih... Mislim da je njima se još teze nositi sa neuspjehom, oni moraju biti jaki za nas... Kad bude trebalo reagirati, sigurna sam da hoce!
Moj muz je totalno pozitivan, njemu je to ovako : dajemo sve od sebe, uspjeti cemo ako ne sada, treci put... ako ne ovdje, idemo dalje... a ja bi stalno nesto istrazivala, sto, kako... kako poboljsati ovo, ono... a on sto god kazem napravi ... oni jednostavno nisu od toliko rijeci!
Cure prvo cestitam na novim plusevima! Mi smo ova 2 mj pokusavali prirodno.
Ja sam jutros radila test tj. Dva i oba dva su pozitivna! Naravno jos je rano danas je 11 dan od pozitivne lh trakice. M je trebala tj.ne trebala doci za 4 dana. Jedan je test s ebaya,a drugi muller za svaki slucaj. Jos se tresem. Uglavnom bila sam bolesna 2 puta s jakom upalom grla ( i na antibiotiku, pa mi se ponovno vratilo).
Od simptoma imam lagane grceve, negdje 9 dan me je zabolilo jako s desne strane . I vec 3,4 dana mi se zavrti i osjecam se slabo ko da cu se srusiti ( inace imam niski tlak). I navecer mi je malo muka. Jucer sam si kupila elevit vitamine.
Jedan testbsam prvo jucer popodne napravila i on ke isto bio pozitivan, ali nisam vjerovala dok ne ponovim. Sad samo da crtica pocne tamniti!!!
Evo i slike testa. Mada se tu manje vidi.
Sortiraj odgovore
Najstariji