Martamozda se smiriva cim ne ostaje na utricima. Samo mirovanje i sve ce biti u redu. Ako te slucajno bude vise grcilo mozes i dva mg uzeti. Super znak da su utrici cisti tako da su vjerojatno sad to samo ostaci krvi. Samo polako 😘
Nadam se da će biti sve ok ovaj put evo odmaram. A sutra mi je mužu rođendan mislila raditi tortu ali neću se sad naprezati jučer sam cijeli dan šetala išli u soping u Ljubljanu možda mi je i to kumovalo pa vožnja ne znam, razmišljam da od utorka idem na bolovanje na godišnjem sam još do utorka. 😘
Uzmi bolovanje obavezno. Uzivaj u svojoj trudnoci. Mi smo zene previse posvecene i poslu i porodici.. Uradi to sads za sebe, uzmi bolovanje i odmori. Setaj bez obaveza.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Martamozda se smiriva cim ne ostaje na utricima. Samo mirovanje i sve ce biti u redu. Ako te slucajno bude vise grcilo mozes i dva mg uzeti. Super znak da su utrici cisti tako da su vjerojatno sad to samo ostaci krvi. Samo polako 😘
Nadam se da će biti sve ok ovaj put evo odmaram. A sutra mi je mužu rođendan mislila raditi tortu ali neću se sad naprezati jučer sam cijeli dan šetala išli u soping u Ljubljanu možda mi je i to kumovalo pa vožnja ne znam, razmišljam da od utorka idem na bolovanje na godišnjem sam još do utorka. 😘
I ja do utorka. Jesi i ti u skoli mozda heh
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ma uzmi bolovanje. Cim je neki postupak mislim da se ni jedan ginic nece buniti. A nakon svih drama okej je da se odmoris i da uzivas:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
I ja do utorka. Jesi i ti u skoli mozda heh
Nisam u školi na faksu radim.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Budvankadaj Bože da i kod mene bude tako! 😀
Samo da ti sve bude OK! Good luck
Hvala 😘
Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳
Čestitam!! 😊😊😊😊😊❤❤
Cure moje, prvo da vam zaželim svima sretnu Novu godinu i da nam se ostvare najzeljenije zelje 😉
Mi smo bili malo van države na novogodišnjim praznicima pa sam imala problem sa spajanjem na net... nikako mi nije htjelo učitati forum... uglavnom, za lijepe zelje nikad nije kasno 🎉
Marta i Hannica pa čestitam vam cure 👏🏼👏🏼👏🏼 Bete su top!!!
Meto stici ce menga ne sekiraj se, vjerojatno zajebava... uvijek zajebava kad ne treba 😤
PinkFairydust pusti ga mozda jos malo, ja ti isto ne volim previse analizirati i razgovarati o problemima dok ih sama sa sobom ne probavim... tek onda mogu razgovarati... a tako i moj mm.... pričajte o nekim drugim stvarima, probaj ovo stavit sa strane... docekat ce te svakako, a lakše je ako se malo opustite... pogledajte zajedno neku glupu komediju, izadjite u šetnju i ni spomen o postupcima bar jedan dva dana ... vjeruj da pomaze 💓
Lala brzo ce i tvoj postupak 🍀
Bozma držim 🤞🍀
Ostalim curama takodjer zelim sve najnajnajbolje u pikanjima, transferima i iscekivanjima beta ❤️
Hannicao, kad ti je ono prvi test bio pozitivan, nešto rano je bilo, 7-8 dnt?
Primila sam brevactide na dan transfera i još bi jedan trebala u utorak, ništa od testova još danima, za poludit.
Vuky, sjećaš se kako smo nakon prošlog transfera obe imale nisku temperaturu, meni je stalno bila oko 35,5, e pa ovaj put mi je oko 37 kao i svima na utrogestanu
Hannicao, kad ti je ono prvi test bio pozitivan, nešto rano je bilo, 7-8 dnt?
Primila sam brevactide na dan transfera i još bi jedan trebala u utorak, ništa od testova još danima, za poludit.
Vuky, sjećaš se kako smo nakon prošlog transfera obe imale nisku temperaturu, meni je stalno bila oko 35,5, e pa ovaj put mi je oko 37 kao i svima na utrogestanu
Da. 29.12 je bila blaga crtica na testu. 6dnt trodnevnih.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji