Cure moja beta 207,2🎊🎊🎊🎊🎊🎊Bogu hvala samo da bude do kraja sve u redu.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Meto hvala ti, sve smo već to odradili jer smo već bili u postupku blage stimulacije ali prirodni začetk. Imam termin 9.01 te konzultacije pa ćemo vidjeti šta treba ponoviti. Dijagnoze ne znam valjda idiopathic sterlitet. Neznam. Jer sam u 5 mj ostala trudna. Meni je kao sve ok samo kako mu ciklusu nisu na svakih 28bznaju varirati 33 35. Ali ovulacija su tu i sve ok. Dragi je dobio prvu dijagnozu blaga teratozoospermia ali kada je napravio onaj zahvat poboljšanje je bilo i doktorica je rekla na kontrolonom spermograme da je zadovoljavajući. Nisu svi plivači bili 100 posto ali ona je rekla da je to ok. Sad ćemo vidjeti šta kaže na koznulatcijama 9.01. Iako ću I ja sad navalit na dečka čim vještica prodje pa ću onako svaki drugi dan.
Cure kako bi betu trebala ponoviti u ponedjeljak a neradni dan je kaj misliti jel ok ako vadim utorak.
Marta čestitam 💓
Možeš u utorak, naravno :)
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Marta čestitam 💓
Možeš u utorak, naravno :)
Hvala ti 😘
Curke, jako sam sretna zbog vaših pozitivnih beta i moje molitve su s vama! 🙏 Čestitam svakoj od vas. Čuvajte se, pazite se. ❤
Marta sretno😍
Hejbabuributsh ti je takav bez ikakvih lijekova?
A ostali hormoni i antitijela? Ako je samo tsh ne bi trebalo smetati a ako su i ostali onda ce biti potrebna terapija. .
I ti nam kreces u postupak 🤗
Na Femostonu 2/10 sam pa me znam da li on utjece na TSH 🤷🏻♀️
T3, T4 su ok... spolni hormoni su svi na donjoj granici (zato femoston)
A vidjet ću kaj će endokrinolog reci u četvrtak i nadati se da će dati zeleno svijetlo. Lijekovi čekaju u frižideru ☺️
Marta čestitam na beti 🎊
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cestitam na pozitivnim i testovima i betama.. Prelijepo otvorismo novu i zatvorismo staru godinu :)
Imam jedno pitanje - dr mi je rekao da cemo krenuti u dugi protokol u februaru. Koliko traje taj dugi protokol??? Da li da uzmem bolovanje odmah? Bolnica mi je i od kuce i od posla daleko 45min voznje.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Marta, neka se nastavi ovako dobro i narednih 9 mj. ❤
Mene danas probada dole malo desno, nije stalno ali tu i tamo probode. Da je bila blastica vec bi se poveselila. Nije me nikad probadalo nakon trensfera, je li to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji