Hanica, Marta bete su top😍 Cestitam jos jednom.
Marta odmaraj, lijevi bok, magnezij i bez naprezanja. Moze biti kakav hematom ili rastezanje a ako se bude ponavljala svijeza krv odmah zovi svog dr. Sretno curke, uredne trudnoce vam zelim. Lijep pocetak godine.
Moja menga danas treba doci, sve mi se cini da odugovlaci nesto. . Toliko godina se druzimo i jos se nismo sprijateljile😫🙈 uzbudjenje na vrhuncu😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hanica, Martabete su top😍 Cestitam jos jednom.
Martaodmaraj, lijevi bok, magnezij i bez naprezanja. Moze biti kakav hematom ili rastezanje a ako se bude ponavljala svijeza krv odmah zovi svog dr. Sretno curke, uredne trudnoce vam zelim. Lijep pocetak godine.
Moja menga danas treba doci, sve mi se cini da odugovlaci nesto. . Toliko godina se druzimo i jos se nismo sprijateljile😫🙈 uzbudjenje na vrhuncu😁
Hvala ti draga, da li znaš koji je magnezij najbolji za trudnice ne znam da li smijem onaj direkt. Noćas je bilo ok jutros opet malo Roze sluzi a bojim se sad već da nebi bilo opet 😢dr sam mail poslala kaže da idem vaditi betu danas a nema nalaza do utorka pa mi to nema smisla.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav svima!Ne pišem puno iako vas stalno čitam i skupljam informacije. Mi smo još na početku i skupljam sve nalaze. Bila sam na testu prohodnosti jajovoda i pokazalo se da su oba prohodna i nema niti popila ni mioma i maternica super kao i endometrij. Mjesecnica mi treba doći za 7 dana i danas mi se pojavilo neko lagano krvarenje pa me zanima može li mi netko pomoći što bi to moglo biti? Unaprijed hvala
Zbog disbalansa hormona se moze pojaviti oskudno krvarenje prije menstruacije. Druga teoretska mogucnost je da je nakon zahvata (e sad ne znam sto si sve i kad radila) malo povrijedena sluznica pa bude koja kap krvi. I treca mogucnost je da si trudna i da je implantacijsko:)
Radila sam sono hsg 23.12 tak da mislim da od tog nije. Vjerojatno je onda rebalans hormona iako kontrolirala sam ih prije 3 tjedna i osim nižeg amh,sve je dobro. A ne znam. Budemo vidjeli.kroz par dana. Nadam se da će se desiti čudo pa da bude treća opcija 😀
A cuj, cesto nakon HSG bude dobitni ciklus:) Drzim palce, javljaj razvoj situacije:)
Naravno da javljam u svakom slucaju 😀
Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳
Haaa draga super to je odlično 💖💖
Martaodmaraj, lijevi bok, magnezij i bez naprezanja. Moze biti kakav hematom ili rastezanje a ako se bude ponavljala svijeza krv odmah zovi svog dr. Sretno curke, uredne trudnoce vam zelim. Lijep pocetak godine.
Hvala ti draga, da li znaš koji je magnezij najbolji za trudnice ne znam da li smijem onaj direkt. Noćas je bilo ok jutros opet malo Roze sluzi a bojim se sad već da nebi bilo opet 😢dr sam mail poslala kaže da idem vaditi betu danas a nema nalaza do utorka pa mi to nema smisla.
Nemas privatni lab blizu? Vecina izdaje nalaz isti dan
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta mozes direkt. Ja imam od Yasenke +375 a nabavit cu si i taj za svaki slucaj. Ne mozes negdje privatno izvaditi pa da bude odmah gotova beta? Ako ne, nemoj se naprezati i vozikat u autu nego pod dekicu i upali filmove, citaj ili nesto sto volis da izbjegnes stres. Jel utrice stavljas ili ti je rekao da pijes sad?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nemas privatni lab blizu? Vecina izdaje nalaz isti dan
Imam breyer i zvala ih još par ali ne rade analize subotom samo vade krv.
Ako imas uputnicu za bolnicki lab. Mora biti hitni lab kao ja jutros sto sam isla. Mozes doci 0 do 24h odes na hitnu i moraju ti izvaditi krv. Jednostavno moraju.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Martamozes direkt. Ja imam od Yasenke +375 a nabavit cu si i taj za svaki slucaj. Ne mozes negdje privatno izvaditi pa da bude odmah gotova beta? Ako ne, nemoj se naprezati i vozikat u autu nego pod dekicu i upali filmove, citaj ili nesto sto volis da izbjegnes stres. Jel utrice stavljas ili ti je rekao da pijes sad?
Ništa mi nije reko ma čak i kad stavim ništa ne ostaje krvavo ne znam što je to stvarno više onako kao sluz u kojoj je vidljiva krv. Evo kupila sam Bioelectra 300mg
Sortiraj odgovore
Najstariji