Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    02. Siječanj 2020. 17:18

PinkFairydust

Marta...

Zaza, meni je TSH u Svibnju bio 1.40sredinom studenog bio 2.94, znači krenula sam u postupak sa 2.94 a sad 30.12. 2.44.
    Terapiju nisam pila jer je moj mpo dr reko da ćemo vidjeti kad sve bude gotovo tj kad budem i betu vadila. I za sad ostajem bez terapije. Prehranom se može dosta regulirati ne brini se i nemoj se živcirati na poslu previše 😬i zabrani mužu da te ljuti 😡 😬.

Ako netko ima recept kako zabraniti muzu da te ljuti, lijepo molim da podijeli samnom. Ja bi svojeg danas zadavila -.- :)

Hahaha! Znači muž me najmanje ljuti. Najviše stresa mi zapravo radi posao i ova prehrana sa ribom. Ajme majko mila. Ne znam ja kako ću to. Jedem, ali jer moram. Mogu ju pojesti, ali nisam luda baš za njom. Ne odgovara mi to. Bolje bih svaki dan jela samo povrće nego ribu. Izdržati ću sve. Imam kod kuće orbitrek na kojem vježbam pa se nadam da će mi to malo pomoći. :) 

Marta...
    02. Siječanj 2020. 17:26

ZaZa

PinkFairydust

Marta...

Zaza, meni je TSH u Svibnju bio 1.40sredinom studenog bio 2.94, znači krenula sam u postupak sa 2.94 a sad 30.12. 2.44.
    Terapiju nisam pila jer je moj mpo dr reko da ćemo vidjeti kad sve bude gotovo tj kad budem i betu vadila. I za sad ostajem bez terapije. Prehranom se može dosta regulirati ne brini se i nemoj se živcirati na poslu previše 😬i zabrani mužu da te ljuti 😡 😬.

Ako netko ima recept kako zabraniti muzu da te ljuti, lijepo molim da podijeli samnom. Ja bi svojeg danas zadavila -.- :)

Hahaha! Znači muž me najmanje ljuti. Najviše stresa mi zapravo radi posao i ova prehrana sa ribom. Ajme majko mila. Ne znam ja kako ću to. Jedem, ali jer moram. Mogu ju pojesti, ali nisam luda baš za njom. Ne odgovara mi to. Bolje bih svaki dan jela samo povrće nego ribu. Izdržati ću sve. Imam kod kuće orbitrek na kojem vježbam pa se nadam da će mi to malo pomoći. :)

Da to sigurno hoće ja inače trčim  cca 10km 3 puta tjedno i vježbala sam baš ful svaki dan osim vikenda. Samo kad kreneš u postupak od vježbanja ništa 😢 ne smije se...meni tako fali trčanje 🏃 🙈. Malo se zezam za muža i meni na poslu piju krv najviše 🙈

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    02. Siječanj 2020. 17:32

Moj je danas pobjesnio na mene jer me pitao kaj radim, pa sam mu rekla da citam neku studiju. Sto sam fakat u tom trenu radila. Pa smo se posvadali jer po njemu nemam ja kaj citat kad imamo specijaliste. Ono wtf, pa nije da cu se petljat nekom u posao, al mislim da je normalno da hocu malo istrazit. A ja luda, u zescem pms-u, 100 stvari mi se u zivotu slozilo, stres na najjace... Sve se bojim kako cemo izdrzati cijeli proces. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    02. Siječanj 2020. 17:37

PinkFairydust

Moj je danas pobjesnio na mene jer me pitao kaj radim, pa sam mu rekla da citam neku studiju. Sto sam fakat u tom trenu radila. Pa smo se posvadali jer po njemu nemam ja kaj citat kad imamo specijaliste. Ono wtf, pa nije da cu se petljat nekom u posao, al mislim da je normalno da hocu malo istrazit. A ja luda, u zescem pms-u, 100 stvari mi se u zivotu slozilo, stres na najjace… Sve se bojim kako cemo izdrzati cijeli proces.

Da nekad malo fali da nas izbaci, a sad ste osjetljivi jedan i drugi,ide to njima na živce i teško se nose sa svojom slabostima i nekad je baš teško balansiraju 😡. Sretno draga 🍫 je najbolja za pms  i lijek za stres barem meni 🙈

PinkFairydust
    02. Siječanj 2020. 17:42

Marta...

PinkFairydust

Moj je danas pobjesnio na mene jer me pitao kaj radim, pa sam mu rekla da citam neku studiju. Sto sam fakat u tom trenu radila. Pa smo se posvadali jer po njemu nemam ja kaj citat kad imamo specijaliste. Ono wtf, pa nije da cu se petljat nekom u posao, al mislim da je normalno da hocu malo istrazit. A ja luda, u zescem pms-u, 100 stvari mi se u zivotu slozilo, stres na najjace… Sve se bojim kako cemo izdrzati cijeli proces.

Da nekad malo fali da nas izbaci, a sad ste osjetljivi jedan i drugi,ide to njima na živce i teško se nose sa svojom slabostima i nekad je baš teško balansiraju 😡. Sretno draga 🍫 je najbolja za pms i lijek za stres barem meni 🙈

Ja ne volim cokoladu :/ al sam mu u inat pojela svu francusku:):):) pa nek me proba ljutit opet:):):)

Simba 1989
    02. Siječanj 2020. 18:06

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Da nekad malo fali da nas izbaci, a sad ste osjetljivi jedan i drugi,ide to njima na živce i teško se nose sa svojom slabostima i nekad je baš teško balansiraju 😡. Sretno draga 🍫 je najbolja za pms i lijek za stres barem meni 🙈

Ja ne volim cokoladu :/ al sam mu u inat pojela svu francusku:):):) pa nek me proba ljutit opet:):):)

Pink Fairydust 
    Draga moja pratim već neko vrijeme tvoju situaciju.. Točno znam kako se osjećas, ovo smo mi prolazili prije 3god.. Prvi spermiogram je bio šok u svaki idući sve gori.. Došli smo na 3kom, fsh bio 22..bili već i na dogovoru za tese, na kraju vjerujem da nekim čudom i tabletama, dr hauptman nas tražio još jedan spermiogram prije tese i tu je bilo 100.000 spermija.. Znači sa 3kom na 100.000, znam da je to i dalje jako loše ali ono meni to čudo pravo.. Postupak na žalost nije uspio, sutra suprug ide raditi spermiogram nakon skoro 10mj pa tko zna što nas čeka. Ali razumijem u potpunosti kako se osjećas, moj suprug je mrzio također uopće sam spomen na istraživanje, studije, doktore itd

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• MariEna
    02. Siječanj 2020. 18:15

Zna li koja od Vas s kojim datum riječka humana reprodukcija započinje s redovnim radom?

PinkFairydust
    02. Siječanj 2020. 18:16

Simba 1989

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Pink Fairydust
    Draga moja pratim već neko vrijeme tvoju situaciju.. Točno znam kako se osjećas, ovo smo mi prolazili prije 3god.. Prvi spermiogram je bio šok u svaki idući sve gori.. Došli smo na 3kom, fsh bio 22..bili već i na dogovoru za tese, na kraju vjerujem da nekim čudom i tabletama, dr hauptman nas tražio još jedan spermiogram prije tese i tu je bilo 100.000 spermija.. Znači sa 3kom na 100.000, znam da je to i dalje jako loše ali ono meni to čudo pravo.. Postupak na žalost nije uspio, sutra suprug ide raditi spermiogram nakon skoro 10mj pa tko zna što nas čeka. Ali razumijem u potpunosti kako se osjećas, moj suprug je mrzio također uopće sam spomen na istraživanje, studije, doktore itd

Mi smo u 2 spermiograma imali 0 spermija. A fsh u startu 26.5. A kao bezveze napravili spermiogram jer je moj ginic htio da odem na konzultacije zbog moje strane price. Bas drama. Znam da je muskima to jos teze nekako, al bas mi je grozno sto tako reagira. Bez pogovora odraduje sve pretrage, al je tiha misa doma. Uopce nismo suvislo razgovarali od kad je to sve krenulo :/
    Gdje ste vi bili u postupku?

Marta...
    02. Siječanj 2020. 18:37

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Hahaha baš si me nasmijala e nek si pojela sve 😊😀

vuky
    02. Siječanj 2020. 18:52

Bozma

Sad kad si rekla sjetila sam se da su i Gelici rekli ovo za sjedenje, probat ću na poslu svako malo prošetat, kad je već sve naopako da bar ja učinim sve što može pomoć.
    Vuky, to je baš velik TSH, meni nakon prve stimulacije sa 5 menopura dnevno čak i smanjio sa 2,5 na 1, 5 pa mislim da nema veze sa stimulacijom, ali od stresa bi moglo bit.

Ja ne znam sto cu sa stitnjacom i tsh 😞 Znaci nikad mi nije bio tsh visi od 5,5 ( ali nece ni da padne ispod 2 i tako ostane) a pijem eutirox od 100, jedem sve bez glutena... dapace do pred malo sam bila vrlo striktna u prehrani ... nista slatko, nista preradeno, samo domaca hrana, puno povrca, ribe... endokrinolozi kazu da je sve ok, na nullearnoj bila i po njima je ok... na uzv ok, antitjela super.. ali ocito nije ok... 😞 Sad cu ponoviti nalaz za 2 tjedna, ako je ovako visok tsh ne znam dal ima smisla u postupak... 
    Sto se doktora Palade tice, tocno isto se ponasa i prema meni, nema komunikacije, kad ga pitam nesto vrlo kratko odgovori ili promjeni temu...  i nimalo empatije nikakve... jbg. Vjerohatno mu je tako lakse raditi! A mozda mu jednostavno nismo sjele ko osobe! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.