Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ieltsexpert123
    03. Siječanj 2020. 19:53

I’m marry Ali’s I’m a British Council agent and an educational consultant …   +237654759239

ieltswithoutexam@yahoo.com
    Korean : Test of Proficiency in Korean Korean Language Proficiency Test
    English : IELTS, TOEFL, TOEIC, CaMLA, EFSET, ECCE, ECPE, MELAB, MTELP and ESOL
    Chinese : Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK)

Dutch : CNaVT and NT2

French : DELF, DALF and TNF

German : Deutsches Sprachdiplom Stufe I and II , TestDaf and NTD

Italian : CELI, CILS and PLIDA

Polish : Certificate Examinations in Polish as a Foreign Language

Spanish : DELE and CELU

Portuguese : CELPE-Bras and CAPLE

Russian :TORFL and ????

Japanese :JLPT and NNS

The European Language Certificates (TELC)
    https://5d3e200ca49d2.site123.me/
    https://ieltsoracle.wordpress.com/
    SUCCESS +237654759239

Lemon
    03. Siječanj 2020. 20:50

Bozma

Marta, koji ti je danas dan?
    Budvanka, jucer vraceni trodnevni, prerano je da bi znacilo ista dobra.
    Lemon, je li tada bio dobitni postupak kad si imala grceve ili je to samo bilo od transfera?

Bio je dobitni, vraćena blastica i već sam treći dan imala prve grčeve, to je trebalo još dva dana i onda se smirilo, onda su me tek sise počele boljeti

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 20:58

Simba 1989

PinkFairydust

Simba 1989

I moj je sve radio bez pogovora ali također očajan, utučen i ogorčen.. Par mj prije svadbe nas ošamario spermiogram.. Prvi puta bili u vinogradskoj, neuspjeh.. Drugi puta opet vinogradska, molarna trudnoća i kiretaza.. Došli do starog urologa i dao terapiju pa došli na 100.000 i preporuka za petrovu. Prvi puta da smo dobili blastice, ali prije bete sam dobila.. Sada čekam idući nalaz da znam kako dalje. Muž ne želi čuti za donaciju, a ja sam u komi

Onda smo stvarno u istom sosu. I mi se tek trebamo zeniti za 4mj, dakle doslovno isto prolazimo. Ja sam svjesna koliko su male sanse, htjela sam da i donaciju raspravimo prije nego krenemo u ista… Nece ni cuti. Posvajanje jos mozda, donacija nikako. Bas sam ocajna oko toga. Sve si mislim a sta ako se ozenimo i na TESE ne bude nicega, ili ne bude funkcionirao dalje postupak, a on ostane istog stava… Onda nista ne mogu bez njegovog dopustenja. Uzas uzas uzas.

Moj muž je isto bio za posvajanje ali na kraju odustao.. Kada smo bili kod hauptmana na dogovoru vidio je da sam baš slomljena i rekao ako toliko želim neka probamo donaciju ali naravno i od toga je odustao. Danas je bio na spermiogramu i nalazi nam stižu kroz tjedan dana.. Znači godinama se borimo i tek danas me za stolom pitao kakav je plan za dalje i kuda idemo…

Uzas. Kolko je tesko to sve skupa, toliko jos otezavaju dodatno :/ Ja sam sa svojim sad probala pricati, zavrsilo je tako da je doslovno pobjegao iz sobe. Fizicki. Otisao. Mislim ne znam kaj da napravim, ne mogu ga lancima vezat za radijator, a sve mi se cini da nista manje dramaticno nece dati rezultata :/

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 20:59

Marta, cestitam!!!! Samo nek bude sve skolski dalje <3 Javi se dr za svaki slucaj, mozda ce htjet podebljat utrice

• anny
    04. Siječanj 2020. 08:12

Pozdrav svima!Ne pišem puno iako vas stalno čitam i skupljam informacije. Mi smo još na početku i skupljam sve nalaze. Bila sam na testu prohodnosti jajovoda i pokazalo se da su oba prohodna i nema niti popila ni mioma i maternica super kao i endometrij. Mjesecnica mi treba doći za 7 dana i danas mi se pojavilo neko lagano krvarenje pa me zanima može li mi netko pomoći što bi to moglo biti? Unaprijed hvala 

PinkFairydust
    04. Siječanj 2020. 08:25

anny

Pozdrav svima!Ne pišem puno iako vas stalno čitam i skupljam informacije. Mi smo još na početku i skupljam sve nalaze. Bila sam na testu prohodnosti jajovoda i pokazalo se da su oba prohodna i nema niti popila ni mioma i maternica super kao i endometrij. Mjesecnica mi treba doći za 7 dana i danas mi se pojavilo neko lagano krvarenje pa me zanima može li mi netko pomoći što bi to moglo biti? Unaprijed hvala

Zbog disbalansa hormona se moze pojaviti oskudno krvarenje prije menstruacije. Druga teoretska mogucnost je da je nakon zahvata (e sad ne znam sto si sve i kad radila) malo povrijedena sluznica pa bude koja kap krvi. I treca mogucnost je da si trudna i da je implantacijsko:)

• anny
    04. Siječanj 2020. 08:40

PinkFairydust

anny

Zbog disbalansa hormona se moze pojaviti oskudno krvarenje prije menstruacije. Druga teoretska mogucnost je da je nakon zahvata (e sad ne znam sto si sve i kad radila) malo povrijedena sluznica pa bude koja kap krvi. I treca mogucnost je da si trudna i da je implantacijsko:)

Radila sam sono hsg 23.12 tak da mislim da od tog nije. Vjerojatno je onda rebalans hormona iako kontrolirala sam ih prije 3 tjedna i osim nižeg amh,sve je dobro. A ne znam. Budemo vidjeli.kroz par dana. Nadam se da će se desiti čudo pa da bude treća opcija 😀

PinkFairydust
    04. Siječanj 2020. 08:59

anny

PinkFairydust

anny

Radila sam sono hsg 23.12 tak da mislim da od tog nije. Vjerojatno je onda rebalans hormona iako kontrolirala sam ih prije 3 tjedna i osim nižeg amh,sve je dobro. A ne znam. Budemo vidjeli.kroz par dana. Nadam se da će se desiti čudo pa da bude treća opcija 😀

A cuj, cesto nakon HSG bude dobitni ciklus:) Drzim palce, javljaj razvoj situacije:)

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 09:35

Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    04. Siječanj 2020. 09:37

Hannica0

Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳

Aaaaaaaaaa cestitaaaaaaam!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.