Marta, koji ti je danas dan?
Budvanka, jucer vraceni trodnevni, prerano je da bi znacilo ista dobra.
Lemon, je li tada bio dobitni postupak kad si imala grceve ili je to samo bilo od transfera?
Danas je 15 dan vraćen trodnevni
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta jesu li ti stogod spominjali kada ce prvi uzv?
Ne nisam ni pitala sva sam bila smušena 🙈.
Pitat ću u utorak kad budem imala drugi nalaz od bete, jedi ti imala kakvo krvarenje meni se danas malo rozo pojavilo i utrići mi nekak iscure vaš dosta 🙈
Nisam imala krvarenja, ni smedjaranje. Utrici da izlete. Skroz sam mokra. Mjenjam dnevne uloske. I dalje grudi samo na dodir. I to je to. Za sada.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marta jesu li ti stogod spominjali kada ce prvi uzv?
Ne nisam ni pitala sva sam bila smušena 🙈.
Pitat ću u utorak kad budem imala drugi nalaz od bete, jedi ti imala kakvo krvarenje meni se danas malo rozo pojavilo i utrići mi nekak iscure vaš dosta 🙈
Nisam imala krvarenja, ni smedjaranje. Utrici da izlete. Skroz sam mokra. Mjenjam dnevne uloske. I dalje grudi samo na dodir. I to je to. Za sada.
Ma simptomi su nebitni u tako ranom početku tako da se nemoj opterećivati trudna si i to je to 💖
Marta vec par puta sam uputila globalne cestitke :) ja znam sedam srecnih zena (jedna od njih si i ti) i za dvije sigurno znam da su krvarile. Objema je ispalo OK sve. A jednoj se ispostavilo da nosi blizance :) tako da se opusti i javi DR za svaki slucaj!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Marta, koji ti je danas dan?
Budvanka, jucer vraceni trodnevni, prerano je da bi znacilo ista dobra.
Lemon, je li tada bio dobitni postupak kad si imala grceve ili je to samo bilo od transfera?
Bozma u pravu si - jeste rano. Mozda da pijea magnezijum?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Marta vec par puta sam uputila globalne cestitke :) ja znam sedam srecnih zena (jedna od njih si i ti) i za dvije sigurno znam da su krvarile. Objema je ispalo OK sve. A jednoj se ispostavilo da nosi blizance :) tako da se opusti i javi DR za svaki slucaj!
💖💖 Hvala ti sad se smirilo nadam se da je ok. 👏
Ne znam koliko je jako to krvarenje. Ali ja bi da mi se dogodi,a beta pozitivna, nazvala dr i rekla situaciju. 🤷♀️ jednostavno sve njih pitam, oni znaju najbolje a ja sam onda s tim odgovorom najmirnija.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ne znam koliko je jako to krvarenje. Ali ja bi da mi se dogodi,a beta pozitivna, nazvala dr i rekla situaciju. 🤷♀️ jednostavno sve njih pitam, oni znaju najbolje a ja sam onda s tim odgovorom najmirnija.
Malo na papiru je ostalo sad je ok neću ništa sad zivkati, a i smirilo se. 👏💖
I moj je sve radio bez pogovora ali također očajan, utučen i ogorčen.. Par mj prije svadbe nas ošamario spermiogram.. Prvi puta bili u vinogradskoj, neuspjeh.. Drugi puta opet vinogradska, molarna trudnoća i kiretaza.. Došli do starog urologa i dao terapiju pa došli na 100.000 i preporuka za petrovu. Prvi puta da smo dobili blastice, ali prije bete sam dobila.. Sada čekam idući nalaz da znam kako dalje. Muž ne želi čuti za donaciju, a ja sam u komi
Onda smo stvarno u istom sosu. I mi se tek trebamo zeniti za 4mj, dakle doslovno isto prolazimo. Ja sam svjesna koliko su male sanse, htjela sam da i donaciju raspravimo prije nego krenemo u ista… Nece ni cuti. Posvajanje jos mozda, donacija nikako. Bas sam ocajna oko toga. Sve si mislim a sta ako se ozenimo i na TESE ne bude nicega, ili ne bude funkcionirao dalje postupak, a on ostane istog stava… Onda nista ne mogu bez njegovog dopustenja. Uzas uzas uzas.
Moj muž je isto bio za posvajanje ali na kraju odustao.. Kada smo bili kod hauptmana na dogovoru vidio je da sam baš slomljena i rekao ako toliko želim neka probamo donaciju ali naravno i od toga je odustao. Danas je bio na spermiogramu i nalazi nam stižu kroz tjedan dana.. Znači godinama se borimo i tek danas me za stolom pitao kakav je plan za dalje i kuda idemo...
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji