Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    03. Siječanj 2020. 09:53

Cure jutro, 
    Ja danas vadila betu sad čekanje nalazi iza 14🙈.
    Idem u soping da mi vrijeme prije prođe. 😬Nisam noćas mogla uopće spavati 🙈
    Hannicao ti sutra vadiš... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Nala33
    03. Siječanj 2020. 09:56

Marta...

Cure jutro,
    Hannicao ti sutra vadiš…

Sretno ❤️

Meto
    03. Siječanj 2020. 10:11

Nala33 znaci ti nalaze imas i sad bi kao trebalo odraditi finalne konzultacije 😎 Po meni se nema sto cekati, nego dog protokol za u 2mj ako ste spremni🤗
    Ponavljamo gradivo, nalazi za u postupak: papa, brisevi, hormoni 2-5dc, progesteron 21dc, stitnjaca, pretrage hiv, hepatitis. . Moguce opet ponavljati sgam i na temelju hormona lh, fsh i amh se odredjuje koji protokol. Nezz jesi pisala, jel imate dijagnozu? 
    Bozma kod mene su bile blastice pa ti nemam sto reci na slicicu, vjeruj u svoje mrvice🤗🙏 sad si trudna i nema rijeci o sumnjama💁
    Bilo mi je glupo govoriti ali se meni dr.pal uopce nije svidio tj na prvu mi nije legao. Doduse, nisam sa njim nikad razg al sam ga promatrala dok je bio dolje na odjelu. Moja kuma je kod njega bila na pregledu i kaze da je umisljen🤦‍♀️ Ma nek on smucka bebu/bebe pa da mu je nos do nebesa😅 
    Isto tako, nekome je dr. Po bahat a meni ni najmanje. On je "covik iz naroda" pa tako i razgovara, meni osobno pasu takvi opusteni razg a empatije ne manjka. Svi smo razliciti pa tako i biramo sebi, ono sto je po meni jako bitno je stvoriti povjerenje. 
    Zelim ti mirne zivce do bete i da nam je javis veliku😉
    😘
    Pinkfairy ti ces morati svog dragog natjerati na razg, malo je sebicno da se zatvara u sebe jer je to problem vas zajednicki. Trebas ga suociti sa svim pa makar porazbijali pola kuce. Ne daj mu da bjezi, sad si mu potrebna a on to nezz pokazati, nego mu lakse pobjeci od svega. Trebate sve staviti na stol, sto ako TESE bude uspjesna, sto ako ne. . I mi smo vodili slican razgovor. Ono sto smo zakljucili jest da se volimo i da smo jaci zajedno i da jedno drugo nadopunjavamo i da bez obzira imali ili neimali dijecu mi ostajemo zajedno. Jedno drugome smo najvazniji ❤️
    Zelim ti da prijedjete te prepreke sto prije i da se grlite, mazite, pazite i da u konacnici sve mi imamo bar po jednu bebu🙏💖
    MarijaLena zao mi je zbog vase situacije i drago da idete u daljnju borbu. Nezz jel se mogu darovati, morati ces se raspitati a zar ne mozete iskoristiti u Ceskoj te jajne stanice da ne ides ponovno u stim? 
    Sretno🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    03. Siječanj 2020. 10:16

Marta sretno😍
    Hejbaburibu tsh ti je takav bez ikakvih lijekova? 
    A ostali hormoni i antitijela? Ako je samo tsh ne bi trebalo smetati a ako su i ostali onda ce biti potrebna terapija. . 
    I ti nam kreces u postupak 🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 10:17

Marta...

Cure jutro,
    Hannicao ti sutra vadiš…

Sretnooooo!!! Javi odmah :)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 10:19

Meto

Pinkfairyti ces morati svog dragog natjerati na razg, malo je sebicno da se zatvara u sebe jer je to problem vas zajednicki. Trebas ga suociti sa svim pa makar porazbijali pola kuce. Ne daj mu da bjezi, sad si mu potrebna a on to nezz pokazati, nego mu lakse pobjeci od svega. Trebate sve staviti na stol, sto ako TESE bude uspjesna, sto ako ne. . I mi smo vodili slican razgovor. Ono sto smo zakljucili jest da se volimo i da smo jaci zajedno i da jedno drugo nadopunjavamo i da bez obzira imali ili neimali dijecu mi ostajemo zajedno. Jedno drugome smo najvazniji ❤️
    Zelim ti da prijedjete te prepreke sto prije i da se grlite, mazite, pazite i da u konacnici sve mi imamo bar po jednu bebu🙏💖

Njegov argument je "znamo što je sljedeći korak" i nemamo što raspravljati. Mene muči što je sljedeći korak jedini objektivni korak kojeg imamo, pa mi je stvarno bitno raspraviti što nakon toga, u svim situacijama. Al on je takav. Dugo mu treba da procesira stvari i kad je drama se zatvara u sebe. Bit će kvrgavo :/ Ali da, moramo te stvari rasčistiti makar porazbijali pol kuće.

vuky
    03. Siječanj 2020. 10:50

Marta sretno .... 🤞🏻❤️

PinkFairydust mozda da se malo opustite, uz koju čašicu ako treba, da probate o svemu porazgovarati... ili stvarno pričekajte nalaz i onda razgovarajte, ako je izrazio tu želju... ali ne dopusti da na tebe prenosi ista, ako ces citati, studirati sto god, to je tvoj nacin da se nosis sa tim! Svakako vam zelim sretno i da bude materijala za postupak te sa cim prije imate bebicu 💗

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 12:50

vuky

Martasretno …. 🤞🏻❤️

PinkFairydust mozda da se malo opustite, uz koju čašicu ako treba, da probate o svemu porazgovarati… ili stvarno pričekajte nalaz i onda razgovarajte, ako je izrazio tu želju… ali ne dopusti da na tebe prenosi ista, ako ces citati, studirati sto god, to je tvoj nacin da se nosis sa tim! Svakako vam zelim sretno i da bude materijala za postupak te sa cim prije imate bebicu 💗

Mislim da cu ga veceras napit, pa tko prezivi pricat ce:):)
    Marta, ima novosti?:):)

• MarijaLena
    03. Siječanj 2020. 13:22

PinkFairydust

MarijaLena

Bog curke dakle imam 36 godina, da na početku odmah kažem da nije problem u meni već muž ne proizvodi dovoljno zrele spermije zadnja biopsija ga nije rastužila jer on i nije imao neka očekivanja tako da smo se odlučili za donatorsku spermu, dakle šta želim pitati zadnji put sam imala 12 js koje su pohranjene, da li je moguće u Češkoj gdje ćemo ići po donora darovati js nekome naravno ako ih bude?

Vjerojatno najbolje pitati direktno kliniku u Ceskoj, oni ce imati najtocnije informacije. Jeste se vec odlucili gdje cete?

Europe ivf nam je prvi izbor, razmišljamo i o Makedoniji ali vjerojatno ćemo se odlučiti gdje bude najbolji i najsličniji donor 

PinkFairydust
    03. Siječanj 2020. 13:29

MarijaLena

PinkFairydust

MarijaLena

Bog curke dakle imam 36 godina, da na početku odmah kažem da nije problem u meni već muž ne proizvodi dovoljno zrele spermije zadnja biopsija ga nije rastužila jer on i nije imao neka očekivanja tako da smo se odlučili za donatorsku spermu, dakle šta želim pitati zadnji put sam imala 12 js koje su pohranjene, da li je moguće u Češkoj gdje ćemo ići po donora darovati js nekome naravno ako ih bude?

Vjerojatno najbolje pitati direktno kliniku u Ceskoj, oni ce imati najtocnije informacije. Jeste se vec odlucili gdje cete?

Europe ivf nam je prvi izbor, razmišljamo i o Makedoniji ali vjerojatno ćemo se odlučiti gdje bude najbolji i najsličniji donor

Ima smisla. Javljaj kako napredujete.  I sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.