Sretna Nova godina cure🎇🎆🥂 svi imamo iste zelje pa neka se pocmu ostvarivati💖
Marta, Hanica, MalaMocestitam cure😍
Bozma kakvo je stanje kod tebe?
Nala33 dobrodosla, jesi se cula sa svojom dr jel krecete u ovom ciklusu? Pretpostavljam da nalaze sve imate?
ZaZavjerovatno si dobila alge jer jod pomaze u snizavanju tsh a nije previsok. Trebala bi s njima uzimati i selen. I jos neke dodatke cini mi se.
Moj tsh je preko 5, pa sam na euthyroxu jer mi se ne da cekati da to prirodno spustim. . Vec si u protokolu, ne brini 😉 Ima dugi i kratki, ti si u ovom prvom. Sretno!
E i tvoj soc. ginic ti moze izdati tbl. na temelju nalaza jer i sam zna da tsh treba drzati pod kontrolom.
Pinkfairy mislim da ne bi trebao biti problem prebaciti materijal, nije to dr zemlja, pretpostavljam da ostajete u Hr? Nisam nista o tom citala😕
Mene steglo grlo i sinusi, nezz da uzmem nesto a trebala bi dobiti mengu da dan, dva. . Imam doma lupocet u tbl i coldrex prasak. . 😫
S obzirom da sam se malo i uplašila nazvala sam ponovo Vuk Vrhovac da provjerim u kojem vremenskom razdoblju se trebam pikati (rmedicinska sestra je rekla najkasnije do 10 ujutro) te između ostalog da pitam i koje alge kupiti jer mi nisu specificirali. Danas nije tamo bila doktorica Macan Jukić već druga. Ona je rekla da idem kod endokrinologa i da će to tako najbrže ići. Sutra idem po uputnicu pa ću vidjeti kad ću se naručiti. Vidim da vi cure imate iskustva sa euthyroxom. U kojem vremenskom periodu se spusti ta granica?
Ja sam krenula sa mediteranskom prehranom. Danas na meniju oslić file, izbacila sve nezdravo. Nikada nisam napravila takav rez. Bebica je prava motivacija. ❤😊
*Pavan-Jukić 😁😁
Sad kad si rekla sjetila sam se da su i Gelici rekli ovo za sjedenje, probat ću na poslu svako malo prošetat, kad je već sve naopako da bar ja učinim sve što može pomoć.
Vuky, to je baš velik TSH, meni nakon prve stimulacije sa 5 menopura dnevno čak i smanjio sa 2,5 na 1, 5 pa mislim da nema veze sa stimulacijom, ali od stresa bi moglo bit.
buduci da je malo odstupanje tsh bit ces ok za 4 tj max
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Curke drage, sretna nova svima. Da bude što manje stresa, a što više osmijeha!
Ja sam 31.12. bila na Vuk Vrbovcu u nadi da će me staviti u postupak međutim hladan tuš. :(
Svi su nalazi dobri osim jednog - štitnjača. Granična vrijednost je od 0,27 do 4,20. Meni je 3,42. Doktorica Pavan-Jukić je rekla da žene koje idu u MPO trebaju imati 2,5. Rekla je da prijeđem na mediteransku prehranu (što više ribe i neka si u ljekarni kupim alge). No nije mi rekla koje jer sam došla u ljekarnu u pitali su me to pa nisam znala reći tako da na kraju nisam ništa kupila. Da li je koja od vas imala tako pa da znam što je kupila?
Pregledala me jer sam taman bila 3. dan ciklusa i dali su mi 10 ampula Decapeptyla s kojima se počinjem pikati od 21. dana ciklusa. Nisu mi ništa rekli za vrijeme pikanja. Sutra ih onda nazovem i pitam.
Uglavnom - ima li koja ovdje da je imala takvo iskustvo?
Evo, sve identično kao kod mene. Ja sam uzela Kombu alge i jela dosta ribe. Maknula sam kupusnjače i kikiriki, no zeznula sam stvar kad sam uz to počela uzimati i Jadrankinu otopinu. Nisam tada znala da se od nje prvo digne TSH pa onda tek spusti i drži u normali. Tako da je mini onda TSH porastao na 4 i nisam mogla u postupak. Srećom pa me sestra na odjelu naručila kod slobodnog endokrinologa pa sam odmah dobila terapiju. Najmanju dozu euthyroxsa i sve je bilo pod kontrolom. Nadam se da će tebi prehrana pomoći. Sretno!
Hvala ti. I ja sutra idem po uputnicu za endokrinologa pa ću vidjeti što i kako. :*
Marta, ništa mi nije rekao, ni nakon punkcije ni nakon transfera. jedino šta smo prozborili bilo je sretna Nova i sestri je rekao da mi da Choragon . a od terapijemi sestra rekla da uzimam utrogestan i folacin, On samo uleti, pročačka dole 2 sekunde i izleti i to je to, nema razgovora. od početka do sada smo se vidjeli 2 puta za folikulometriju, i za punkciju i transfer, npr. muž ga ne uopće ne bi ni vidio da ga nisam tražila po zgradi da mi napiše dvije riječi da mogu tražit dan bolovanja, jer nisam imala nikakav dokaz da sam na punkciji. Broj stanica mi je isto došla sestra reći, dok je drugima dr. Poljak to dolazio reći, s tim da sam ja ovome bila jedina taj dan, a ovaj prvi je imao hrpu punkcija taj dan. A štaš….sama sam izabrala, ja sam došla k njemu a ne on k meni.
Ali stvarno je čudak 😞 pa ne možeš se tako ponašati 🙈jel on vlasnik te klinike stariji mlađi pa ne kužim ono ni malo empstije 😞🙈.. ja sam na utrićima 3*2,estrofem 2*1,gynositol 2*1puno se bolje od folacin tako je moj dr reko.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
PinkFairydust, kako su ti otkrili septum uterusa? HSG? Vili li se to na UZV?
PinkFairydust,kako su ti otkrili septum uterusa? HSG? Vili li se to na UZV?
UZV :/ Vidi se ali lose, tako da ne znam za sad koliki ce raditi problem. Nadam se da nece nikako:):) Narucila sam se na 3D UZV, s tim bi se trebalo dati dovoljno dobro pogledati, a ako nesto jos bude sumnjivo radi se histeroskopija, pa se u istom aktu moze taj septum i prerezati ako procijene da treba
Zaza, meni je TSH u Svibnju bio 1.40sredinom studenog bio 2.94, znači krenula sam u postupak sa 2.94 a sad 30.12. 2.44.
Terapiju nisam pila jer je moj mpo dr reko da ćemo vidjeti kad sve bude gotovo tj kad budem i betu vadila. I za sad ostajem bez terapije. Prehranom se može dosta regulirati ne brini se i nemoj se živcirati na poslu previše 😬i zabrani mužu da te ljuti 😡 😬.
Zaza, meni je TSH u Svibnju bio 1.40sredinom studenog bio 2.94, znači krenula sam u postupak sa 2.94 a sad 30.12. 2.44.
Terapiju nisam pila jer je moj mpo dr reko da ćemo vidjeti kad sve bude gotovo tj kad budem i betu vadila. I za sad ostajem bez terapije. Prehranom se može dosta regulirati ne brini se i nemoj se živcirati na poslu previše 😬i zabrani mužu da te ljuti 😡 😬.
Ako netko ima recept kako zabraniti muzu da te ljuti, lijepo molim da podijeli samnom. Ja bi svojeg danas zadavila -.- :)
Ako netko ima recept kako zabraniti muzu da te ljuti, lijepo molim da podijeli samnom. Ja bi svojeg danas zadavila -.- :)
Hehe joj moj samo igra igrice 🙈a kad je pobjesnim a to je često u zadnje vrijeme 😂😂😂onda je med i mliko 😊 usisava, veš složi ma sve 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji