Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    27. Siječanj 2025. 11:15

Jutro cure da se i tu javim !! Ja sam bas nenaspavano od dizanja za u vc i prehlade glavibolja jaka uzasno me iscrpila cilu nic a nisan tila nista piti!! Nadam se da ce biti bolje danas!! Bila sam pitala ako koja zna koliko lupoceta se preporuca dnevno ako mi zaskripi?? Imam ja moje dvi tete apotekarke ali ne volim za svaku sitnicu njih drzim ivako za vece stvari upitat!! Pitam cisto ako budem korala da znam koja je granici s tim?? Inace i mala mi je prehladena i danas je imala tem i nije isla u sk a bilo joj je cak za vikend superr!!!tako da eto prezivit ce mo!! Cure koje imaju pregled sretno!!!

+ 10.10.

Megyca
    27. Siječanj 2025. 11:28

Pixi cestitam na curici i dobrom pregledu🥰
    Petrucika ja sam pila svakih 6h i dva ginekologa su mi rekli da ga pijem bez straha i da je bolje popiti nego trpiti bolove i visoku temp.. puno tekucine i vitamina i zelim ti da brzo ozdravis ❤️ 

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Lunolina
    27. Siječanj 2025. 11:30

Libo drzim palceve da pregled sutra prođe super! ❤️
    Megyca i Teich14 sretno na pregledima 🥰
    Pixi cestitam na curki 🩷 i na urednom pregledu.
    Petrucika lupocest mozes piti od 500 i to 2x dnevno. Naravno, po mogucnosti cim manje. Pijes prenatalne? Pitam zbog c vitamina on pomaze u borbi sa virusicima 😊 drzim palceve da cim prije prođe ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

petrucika
    27. Siječanj 2025. 11:35

Hvala cure znaci dva dnevno se smije!! Nisan tila piti trpila sam jer pijem cetri tablete antibiotika u danu tri dufastona dva rodakala i laktogin nekako puno je to tableta najvise radi ove cetri tablete antibiotika nisan tila!! Trpila sam!! Jutris sam popila dvi zadnje tako da ako bude tribalo lupocet cu popit popodne!! Ja sam inace ok ali ta glava ja nezz jesu to bili sinusi ma nesto strasno eto!! Inace imam veliku toleranciju na bol i mogu trpit spasilo me jutris ta sukrvica sto sam ispuhala odma mi je stala glava i pritisak!!valjda ce biti ok !! Ja sam mislila nece mene kao ja pijem antibiotik aliii ovo je virusno sipak nece😅😬

+ 10.10.

• greta10
    27. Siječanj 2025. 11:35

Libo1415

Sretno svima danas na pregledu 🤞❤️
    Pixi čestitam na curici i dobrom pregledu. 🤗
    Gretajavi što ti je rekao doktor. Držim fige da bude sve dobro 🤞❤️
    Ja imam sutra pregled i baš me strah. Nadam se da je mrvica dobro i da će me uskoro početi lupati 🙏🤞❤️

Libo, javio mi se privatni gin koji kaze da ponovim nalaz kako pise i da onda s tim nalazom idem na zaraznu da infektog ocita. On ne misli da je nesto strasno, uzv smo radili nakon zaraze (ako je bila sad)  i sve je bilo u redu. Bit cemo pametniji nakon drugog nalaza. Popodne mi je soc dr pa cu vidjet i sta ona kaze. Drzim fige za dobar pregled sutra🤞

Curica 6/23 🩷

petrucika
    27. Siječanj 2025. 11:37

Lunolina

Libodrzim palceve da pregled sutra prođe super! ❤️
    MegycaiTeich14sretno na pregledima 🥰
    Pixicestitam na curki 🩷 i na urednom pregledu.
    Petrucikalupocest mozes piti od 500 i to 2x dnevno. Naravno, po mogucnosti cim manje. Pijes prenatalne? Pitam zbog c vitamina on pomaze u borbi sa virusicima 😊 drzim palceve da cim prije prođe ❤️

Izbacila sam dok pijem antibiotik danas cu ga opet krenut jer ja jedan dan prenatal dr folnu tako mi je ginic reka pa nisan tila ni jedno ni dr reko koliko tabletina jao meni!! Pa sam izbacilo ono sto mi kao nije sad pored svih ovih dr pod nus bilo da moram popit zato danas krecem jer sam jutros zadnje dvi tablete antibiotika popila!!

+ 10.10.

Lunolina
    27. Siječanj 2025. 13:18

Petrucika u 19. tt ti vise nije bitna folna.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

petrucika
    27. Siječanj 2025. 13:21

Lunolina

Petrucika u 19. tt ti vise nije bitna folna.

Znam da ali ostalo mi je pa mi je doktor rekao popij do kraja!! Kaze mi jako malo jedemo ribe opcenito tako da kao popij ti to do kraja!! Pa eto imam jos par komada!!!

+ 10.10.

Pukica
    27. Siječanj 2025. 13:56

Većina prenatala već sadrži folnu kiselinu ili pak folat, pa provjeri da ne piješ duplo.

petrucika
    27. Siječanj 2025. 13:59

Pukica

Većina prenatala već sadrži folnu kiselinu ili pak folat, pa provjeri da ne piješ duplo.

Ma ja ti jedan dan prenatal dr folnu tako mi je on rekao!! Ne skupa nego jedan dan jedno dr drugo!! Ali tako pijem id pocetka imam mozda jos par folnih pa je reka da popijem tako do kraja!!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.