Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    27. Siječanj 2025. 20:40

Emma05

_spring_

Hej cure, vidim da pišete o lactogyn preparatima. Ja inače koristim njihove vaginalete i uvijek su mi bile super. Sad su mi se nekoliko puta vraćale gljivice u kratko vrijeme i htjela sam ih uzeti, ali su mi u ljekarni rekli da se ne preporučuju trudnicama, pa čisto kao info drugima…

Čestitam svima na dobrim pregledima, a bolesnima želim da što prije ozdrave, kao i vaša dječica…

Meni se bliži pregled u petak i što je bliže to sam ja nervoznija i anksioznija sa stotinu pitanja u glavi "šta ako…" Nadam se da će biti sve ok…

Meni ova kombinacija Aromara GynoPro, Multigyn Actigel i probiotika na usta - top! Kupila danas i taj Apivita gel za intimno pranje. Plus izbjegavam slatko. Pojedem eventualno mliječno pecivo ako me ubije želja za slatkim al dalje toga ništa šećera. Mislila sam da citrusi smetaju jer kao kiselo je a trebalo bi paziti na Ph i da se ne "zakiseljava" organizam ali baš naprotiv čitala sam da se preporuča voće i to citrusi bez problema itd. Ali baš sam vrlo brzo vratila stanje dolje u normalu😁😍👌
    Sretno na pregledu u petak. Naravno da će biti sve ok. 🙏💕🥰

Hvala na dobrim željama, javim se... Trebali bi saznati i spol tada 🤭. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Megyca
    27. Siječanj 2025. 20:46

Cureee evo mene, pregled je super prosao, doktor je gledao organe i mjerio bedrene kosti, sve je kako treba biti i curke su bas aktivne i vesele ☺️ jedna je i na proslom pregledu i sada drzala rukicu tocno na licu onako kako ja drzim dok spavam i bas mi je to preslatko 🫠

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    27. Siječanj 2025. 21:04

Cestitam na urednim pregledu!!! Superr sad mozes odahnut malo i uzivati!! Mene ceka u cetvrtak big anomaly scan🙏jedva cekam🥰

+ 10.10.

Emma05
    27. Siječanj 2025. 21:19

_spring_

Emma05

_spring_

Hej cure, vidim da pišete o lactogyn preparatima. Ja inače koristim njihove vaginalete i uvijek su mi bile super. Sad su mi se nekoliko puta vraćale gljivice u kratko vrijeme i htjela sam ih uzeti, ali su mi u ljekarni rekli da se ne preporučuju trudnicama, pa čisto kao info drugima…

Čestitam svima na dobrim pregledima, a bolesnima želim da što prije ozdrave, kao i vaša dječica…

Meni se bliži pregled u petak i što je bliže to sam ja nervoznija i anksioznija sa stotinu pitanja u glavi "šta ako…" Nadam se da će biti sve ok…

Meni ova kombinacija Aromara GynoPro, Multigyn Actigel i probiotika na usta - top! Kupila danas i taj Apivita gel za intimno pranje. Plus izbjegavam slatko. Pojedem eventualno mliječno pecivo ako me ubije želja za slatkim al dalje toga ništa šećera. Mislila sam da citrusi smetaju jer kao kiselo je a trebalo bi paziti na Ph i da se ne "zakiseljava" organizam ali baš naprotiv čitala sam da se preporuča voće i to citrusi bez problema itd. Ali baš sam vrlo brzo vratila stanje dolje u normalu😁😍👌
    Sretno na pregledu u petak. Naravno da će biti sve ok. 🙏💕🥰
    Bas sam danas išla to kupiti kad sam pročitala… Mislim na aromara gynopro i multygyn, a od probiotika uzimam Omni biotic Flora plus pa vjerujem da će i meni to biti dobitna kombinacija…

Odlično..Nećeš požaliti. Baš lipo ublaži. I miris baš paše. Bar meni😍

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13
    27. Siječanj 2025. 21:26

Megyca cestitam na dobrom pregledu! Bas mi je lijepo citati kada se tako nizu lijepi pregledi u grupi 🤗🤗
    .
    Emma05 ima u app opcija trazi bez skeniranja. Ja onda odem na to i pretrazim po tipu proizvoda koji me zanima (npr dezic) i stavim sortiranje od najvise ocjene. Pa jednostavno gledam one najbolje ocijenjene gdje ima za kupiti i medu njima biram 😁 Tak ti je najbrze ali na zalost sam primjetila da velika vecina najbolje ocijenjenih proizvoda nije uopce dostupna u rh za kupiti ili samo ja nisam znala pronaci. Ugl nedavno sam tom metodom ruz za usne kupila da budem malo mirnija kada ga stavljam u trudnoci 😁😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Emma05
    27. Siječanj 2025. 21:59

lolola13

Megyca cestitam na dobrom pregledu! Bas mi je lijepo citati kada se tako nizu lijepi pregledi u grupi 🤗🤗
    .
    Emma05ima u app opcija trazi bez skeniranja. Ja onda odem na to i pretrazim po tipu proizvoda koji me zanima (npr dezic) i stavim sortiranje od najvise ocjene. Pa jednostavno gledam one najbolje ocijenjene gdje ima za kupiti i medu njima biram 😁 Tak ti je najbrze ali na zalost sam primjetila da velika vecina najbolje ocijenjenih proizvoda nije uopce dostupna u rh za kupiti ili samo ja nisam znala pronaci. Ugl nedavno sam tom metodom ruz za usne kupila da budem malo mirnija kada ga stavljam u trudnoci 😁😁

Nisam taj dio još pogledala ali budem. Ja sam u DM-a cili zid dezića poskenirala😜😅👌...nisam planirala ali je ispalo tako jer su svi loši🙈...rijetko koji je donekle u "zelenom". Napokon sam iskopala neki i kupila a da nema npr. aluminija i ostalih teže štetnih sastojaka. Uzela sam na kraju Neutro roberts dezić https://ibb.co/NYBbGdF jer je od svih najvišu ocjenu imao. I skroz je dobar. Važno mi je da nemam smell. Nanesem ga ujutro nakon tuširanja i cijeli dan nemam nikakav miris, ne usmrdim se kao kod nekih. Baš je nekako neutralan. Oznojim se ja al znoj zbilja ne daje. Zadovoljna sam jako.  

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    27. Siječanj 2025. 22:06

Ja sam cure se uhvatila malo porediti kucu kad su svi posli leci i pola sata niti ja drob moram nositi u ruci😅ne migu moram lec imam osjecaj takve tezine i pritiska!! Ufff!!! Ja nezz kako ce tek kasnije to biti!!! Bebica mi se odma krene javljat cim sam vise nego inace na nogama ono cim i ja osjetim tezinu neku idma i ina unutra pocne lupkati😅meni je moja glavobolja prosla fizioloskim sam si dobro nis isprala i popustio me skrozz onaj pritisak nos mi je gotovo stao!! Tako da prije 24h sam bila koma mislila sam capat ce me i temp i svasta evo nakon 24 h kao nova!!! Jos da mi malena ozdravi i da nikog vise na capa bilo bi super!!! Ja lagani sad pod tus i upalim netflix i vrlo brzo nakon toga zaspem!! Laku nic cure ugodnu noc i sa sto manje dizanja nam😬😳😅

+ 10.10.

lolola13
    27. Siječanj 2025. 22:09

Emma05

lolola13

.
    Emma05ima u app opcija trazi bez skeniranja. Ja onda odem na to i pretrazim po tipu proizvoda koji me zanima (npr dezic) i stavim sortiranje od najvise ocjene. Pa jednostavno gledam one najbolje ocijenjene gdje ima za kupiti i medu njima biram 😁 Tak ti je najbrze ali na zalost sam primjetila da velika vecina najbolje ocijenjenih proizvoda nije uopce dostupna u rh za kupiti ili samo ja nisam znala pronaci. Ugl nedavno sam tom metodom ruz za usne kupila da budem malo mirnija kada ga stavljam u trudnoci 😁😁

Nisam taj dio još pogledala ali budem. Ja sam u DM-a cili zid dezića poskenirala😜😅👌…nisam planirala ali je ispalo tako jer su svi loši🙈…rijetko koji je donekle u "zelenom". Napokon sam iskopala neki i kupila a da nema npr. aluminija i ostalih teže štetnih sastojaka. Uzela sam na kraju Neutro roberts dezićhttps://ibb.co/NYBbGdF jer je od svih najvišu ocjenu imao. I skroz je dobar. Važno mi je da nemam smell. Nanesem ga ujutro nakon tuširanja i cijeli dan nemam nikakav miris, ne usmrdim se kao kod nekih. Baš je nekako neutralan. Oznojim se ja al znoj zbilja ne daje. Zadovoljna sam jako.

Znam ta skeniranja, najviše za dezic i sampon/regenerator 😂 Onda sam skuzila da su uglavnom ok alverde, balea i olival pa sam pocela prvo njih gledati 🙈 A dezic mi je od balee najbolji u spreju, pure elegance. Ima ok miris, ne usmrdim se s njim a ocjena je 17,9 😁 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    27. Siječanj 2025. 22:13

petrucika

Ja sam cure se uhvatila malo porediti kucu kad su svi posli leci i pola sata niti ja drob moram nositi u ruci😅ne migu moram lec imam osjecaj takve tezine i pritiska!! Ufff!!! Ja nezz kako ce tek kasnije to biti!!! Bebica mi se odma krene javljat cim sam vise nego inace na nogama ono cim i ja osjetim tezinu neku idma i ina unutra pocne lupkati😅meni je moja glavobolja prosla fizioloskim sam si dobro nis isprala i popustio me skrozz onaj pritisak nos mi je gotovo stao!! Tako da prije 24h sam bila koma mislila sam capat ce me i temp i svasta evo nakon 24 h kao nova!!! Jos da mi malena ozdravi i da nikog vise na capa bilo bi super!!! Ja lagani sad pod tus i upalim netflix i vrlo brzo nakon toga zaspem!! Laku nic cure ugodnu noc i sa sto manje dizanja nam😬😳😅

Super da si prizdravila, drzim fige da budete brzo svi doma ko novi! 😁 A ja isto kuzim da mi krene neka tezina ako puno hodam ili radim nesto na nogama 😬 Posebno ako i nosim tezu torbu ili nesto, jedva cekam sjest ili jos bolje lec 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• moonchild
    27. Siječanj 2025. 23:06

Cure, koja je to aplikacija u kojoj provjeravate proizvode?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.