Pixi cestitke na curici🎉🎉
Sretno cure na pregledima danas🤞🤞
Libo jesi ti mozda u zaraznoj? Da li i tamo rade torch? Soc dr kaze da se javim njima da infektolog ocita nalaz al i da mozda tamo i odmah rade testiranje. Budem ih svakak zvala cim dodjem doma.
Cekamo otpust🤞💪Ej. Nisam u zaraznoj nego hzjz, ali rade ti na zaraznoj torch, s time da u njega ne spada parvo b19 pa samo da ti dr.napise uputnicu i za njega ako te šalje i na torch. Jesi do sad već vadila torch? Na zaraznoj se ne moraš narucivati za vađenje, vade od 7-9.
Jesam sad sam ga vadila- tako smo i saznali za ovo.
Danas mi je pustila uputnicu samo za parvo b12 i titre. Hvala ti puno na svim informacijama
Curica 6/23 🩷
Pixi, čestitam na dobrom pregledu, želim isto i drugim curama koje imaju danas :) Što se prenatala tiče, ja pijem premama duo, ali samo vitaminsku kapsulu, omega mi jako smeta na želudac, ali već me lagano hvata grižnja savjeti pa ću morati i nju početi.
.
Bavite li se kakvom tjelesnom aktivnošću? Meni su napokon mučnine popustile, zeleno svjetlo liječnika za vježbanje imam od prošlog tjedna i sad moram pronaći što i gdje. Ako imate kakve preporuke za Youtube kanale (od rekvizita imam prostirku, malene bučice, traku, pilates loptu) ili neki provjereni studio u Zagrebu (sjeverni dio, cenatr), pišite! :) Smije li se lagano planinariti? Znam da treba pripaziti na otkucaje.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Emma05 hvala na preporuci za Apivita gel, ja koristim Lactogyn, nisam znala ovo kaj si napisala 🙈
Olivia888 i meni jako fale treninzi i tjelovježba, odlučila sam smanjiti, tj. prestati s intenzivnim treninzima zbog hematoma. Ali se trudim šetati gdje god mogu... Nadam se da ću i ja dobiti zeleno svjetlo u četvrtak, barem za neke lakše treninge. Meni je frendica poslala neke youtube videe, ali još nisam počela s tim. Kanali se zovu Pregnancy and Postpartum TV i Lauren Fitter (ima po trimestrima).
Emma, hahahah za Emili 🤣
A kaj mislis, jel bi to bili endokrini dizruptori za bebice ili za mamu ili oboje? Ponekad je možda bolje kad neke stvari ne znaš 😅
Sretno cure na pregledima ovaj tjedan, ima nas 💪
Iskreno neznam na koga i kako djeluje ali ježim se sada preparata koja ne dobivaju veliku ocjenu i nisu u "zelenom"🙈. Konkretno Lactogyn je dobio jako lošu ocjenu, okačim ti sliku da vidiš kako meni to u aplikaciji izgleda s ocjenama. I ispada da ima samo 6 prirodnih sastojaka https://ibb.co/WVgyXh3
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Emma, hahahah za Emili 🤣
A kaj mislis, jel bi to bili endokrini dizruptori za bebice ili za mamu ili oboje? Ponekad je možda bolje kad neke stvari ne znaš 😅
Sretno cure na pregledima ovaj tjedan, ima nas 💪
A ovako izgleda za Apivitu https://ibb.co/zJnpfGv 21 prirodan sastojak dobio ocjenu 15/20 i u "zelenom" je😉
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
Hej cure, vidim da pišete o lactogyn preparatima. Ja inače koristim njihove vaginalete i uvijek su mi bile super. Sad su mi se nekoliko puta vraćale gljivice u kratko vrijeme i htjela sam ih uzeti, ali su mi u ljekarni rekli da se ne preporučuju trudnicama, pa čisto kao info drugima...
•
Čestitam svima na dobrim pregledima, a bolesnima želim da što prije ozdrave, kao i vaša dječica...
•
Meni se bliži pregled u petak i što je bliže to sam ja nervoznija i anksioznija sa stotinu pitanja u glavi "šta ako..." Nadam se da će biti sve ok...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Curke imam jedno pitanje!!! Ne znam da ki ste upucene i koliko ali mozda neka zna nesto!! Ja znam da nakon 90 dana bolovanja/komplikacija poslidavac je duzan ispatiti kao tu jednu placu!! Sad ne znam kako to ide i tko to ima pravo tko ne dal ovisi o kolektivno ugovoru ili kako?? Ako ima neka koja zna ista o tome??? Ja cu se svakako raspitati kod sebe u firmi jer ce meni biti za 15 dana 3mj da dam na komplikacija!! A dal cu imat to pravo ili ne to ne znam to cu rek saznati!!
+ 10.10.
Hej cure, vidim da pišete o lactogyn preparatima. Ja inače koristim njihove vaginalete i uvijek su mi bile super. Sad su mi se nekoliko puta vraćale gljivice u kratko vrijeme i htjela sam ih uzeti, ali su mi u ljekarni rekli da se ne preporučuju trudnicama, pa čisto kao info drugima…
•
Čestitam svima na dobrim pregledima, a bolesnima želim da što prije ozdrave, kao i vaša dječica…
•
Meni se bliži pregled u petak i što je bliže to sam ja nervoznija i anksioznija sa stotinu pitanja u glavi "šta ako…" Nadam se da će biti sve ok…
Meni ova kombinacija Aromara GynoPro, Multigyn Actigel i probiotika na usta - top! Kupila danas i taj Apivita gel za intimno pranje. Plus izbjegavam slatko. Pojedem eventualno mliječno pecivo ako me ubije želja za slatkim al dalje toga ništa šećera. Mislila sam da citrusi smetaju jer kao kiselo je a trebalo bi paziti na Ph i da se ne "zakiseljava" organizam ali baš naprotiv čitala sam da se preporuča voće i to citrusi bez problema itd. Ali baš sam vrlo brzo vratila stanje dolje u normalu😁😍👌
Sretno na pregledu u petak. Naravno da će biti sve ok. 🙏💕🥰
Curke imam jedno pitanje!!! Ne znam da ki ste upucene i koliko ali mozda neka zna nesto!! Ja znam da nakon 90 dana bolovanja/komplikacija poslidavac je duzan ispatiti kao tu jednu placu!! Sad ne znam kako to ide i tko to ima pravo tko ne dal ovisi o kolektivno ugovoru ili kako?? Ako ima neka koja zna ista o tome??? Ja cu se svakako raspitati kod sebe u firmi jer ce meni biti za 15 dana 3mj da dam na komplikacija!! A dal cu imat to pravo ili ne to ne znam to cu rek saznati!!
Vidi po kolektivnom ugovoru svoja prava pod stavkom bolovanja ako piše da imaš pravo onda napišeš zamolbu, možeš i u wordu napisati da moliš isplatu jednokratne pomoći uslijed bolovanja dužeg od 90 dana ili nešto sl sroči potpiši se i staviš podatke. Pošalješ to svojoj upravi/kadrovskoj ili pravnoj službi ovisi kakav modus operandi imate. Obično isplate na idućoj plaći ali nekad zna i duže. Ovisi koliko brzo ti šef/ravnatelj odobri zamolbu. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji