Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Drage žene, 
    otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati idućeg ljeta između 01.06.2025. & 31.08.2025.🥰
    Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰

• Tea031

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Pozdrav, nova sam na forumu i evo me prva na ovu temu 😁Zadnja menstruacija je bila 5.9. a u ponedjeljak 30.9. test pokazao plusić ☺️.
    Nisam se još naručila na prvi pregled,nekako mi je rano.Ajmo žene, navalite na ovu temu ,nadam se da će nas dosta biti 🤗

• ITM

Broj poruka: 150

Prijavi adminu

Tea031

Pozdrav, nova sam na forumu i evo me prva na ovu temu 😁Zadnja menstruacija je bila 5.9. a u ponedjeljak 30.9. test pokazao plusić ☺️.
    Nisam se još naručila na prvi pregled,nekako mi je rano.Ajmo žene, navalite na ovu temu ,nadam se da će nas dosta biti 🤗

Pozdrav!
    Pratimo se i po datumu zadnje menstruacije i po datumu kad smo test napravile 🙈😊
    Moj prvi pregled je 15.10.

• PikyB

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Pozdrav, proljetne bebe su mi nekako daleke, pa evo da se u ljetne pridruzim. Za sada imamo plus i betu koja se duplala, po zadnjoj m. danas je 6+2, iako je ovulacija bila malo kasnije (16. ili 17. dc), prvi pregled iduci tjedan. Simptomi za sada: nesanica, bolne grudi, velike bradavice i mucnina ali popodnevna je pocela jucer..
    U prve dvije trudnoce sam imala dosta jake mucnine, ali bez povracanja. Nekako mi te mucnine daju nadu da je sve ok s plodom. :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• Tea031

Prijavi adminu

ITM

Tea031

Pozdrav!
    Pratimo se i po datumu zadnje menstruacije i po datumu kad smo test napravile 🙈😊
    Moj prvi pregled je 15.10.

Čestitam 🤗
    Isti datumi,pa ne mogu vjerovati baš super 😁
    Ja se još nikako odlučiti nazvati i naručiti se za pregled,još mi je nekako nestvarno da sam trudna🫣

• Tea031

Prijavi adminu

PikyB

Pozdrav, proljetne bebe su mi nekako daleke, pa evo da se u ljetne pridruzim. Za sada imamo plus i betu koja se duplala, po zadnjoj m. danas je 6+2, iako je ovulacija bila malo kasnije (16. ili 17. dc), prvi pregled iduci tjedan.Simptomi za sada: nesanica, bolne grudi, velike bradavice i mucnina ali popodnevna je pocela jucer..
    U prve dvije trudnoce sam imala dosta jake mucnine, ali bez povracanja. Nekako mi te mucnine daju nadu da je sve ok s plodom. :)

Pozdrav PikyB,
    Čestitam na trudnoći  i da čujete srčeko na pregledu 🤗❤️
    Meni je ovulacija bila 16.9. to je 11dc.Mislim da ću u ponedjeljak nazvati i naručiti se za pregled jer mi je još nestvarno da sam trudna 🫣

• Semra

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Zdravo svima😊, nova sam... Zadnja menstruacija bila 10.09 vec  27og test pokazao dve crte, bila kod lekara zakazao mi 17. 10 ultrazvuk, nadam se da cu cuti otkucaje 

• riki

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Nova sam na forumu, pa evo da i ja podijelim svoje iskustvo. Dane 10,12,13. 09. 2024. Imala sam odnose i zamislite ovo, 17og sam sanjala da sam trudna (da sam bila na Uzv, Gin.rekla da imam blizanke i na Uzv sam kao vidjela glave) kad 23. napravila ja testne trakice i to oko 6 dana prije menstruacije i pokaže mi jako svijetle crtice, te sam napravila idući dan test na ClearBlue i pokazalo mi je plus 1-2.  U utorak 08.10. Idem na pregled i nadam se da će sve biti ok. 

• riki

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

I da napomenem ostala sam trudna iz prve

• PikyB

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

riki

I da napomenem ostala sam trudna iz prve

Riki cestitam! To je bas lijepo cuti, nama je sa sve tri trudnoce trebalo malo vise od godinu i pol. No, nema veze, bitno da se uhvatilo 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.