Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boogie
    13. Svibanj 2026. 10:30

LuI ti bi mogla pisati priručnik za roditelje, evo tako idealno mi to zvuči!(Znam da u praksi nije baš tak)
    Kod mene bi to jedino upalilo da rastegnem cicu do krevetića i krenem se okretati iznad nje ko taj vaš vrtuljak 😅

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• cordis00
    13. Svibanj 2026. 11:00

Hahahaha boogie bas si me nasmijala🤣🤣🤣.
    Moj malac je isao isto budan i sam bi zaspao. I onda je krenilo 100 cudesa od zubiju, dizanja; hodanja uz namjestaj, bronhitisa non stop tako da ga uspavam u rukama i stavim u krevetic😅.
    Al da, trebalo bi ih vec pomalo budne stavljati.
    Nama isto luda kuca od 6 nadalje, trudim se istu veceru za njih troje jer mali jede komade, samo ne smim zasolit pa onda kupanje oblacenje sviju. Mazanje jer su svi atopicari pa onda mali ide prvi oko 7, cure idu oko 7ipo pa dok zaspu, starija ne prije 8.
    Naravno muz i ja sve skupa, on im cita dok ja maloga hendlam jer nema sanse da bi drugacije islo.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    13. Svibanj 2026. 11:38

Hahah Boogie, mene si isto nasmijala 🤣🤣🤣 ne znam, ja bas to ne dozivljavam kao idealno u smislu da sam ja nesto napravila, on je takav od rodenja da se sam uspava. Starija mala je pak od rodenja bila katastrofalna, deranje i uspavljivanje po sat vremena bi bilo, a po danu je nekad ne bi ni uspjela uspavati. Nekako joj se  samo od sebe popravilo kako je rasla, kad je krenula u vrtic s godinu dana se bas puno popravilo jer tamo tete naravno nisu nikog ljuljale i moralo se spavat

Baby E 09/2022 🩷

• LuI
    02. Srpanj 2026. 09:11

Bok cure, ima li koga ovdje još? 😊 Kako ste vi i dječica? Evo nam i prvih rođendana, mi za vikend spremamo slavlje 🎈🎈čestitam svima mališanima koji su napunili godinu i koji će uskoro napuniti i nama mamama pogotovo što smo preživjele prvu godinu 🥳
    .
    Evo u 5 mj djeca su mi preboljela kozice i mogu reći da je bilo baš gadno 😬također mali mi je upao u vrtić 😁iskreno jedva čekam taj rujan da i on krene i ja na posao, već mi je dosta biti doma 😬 7 i 8 mj uzela sam godišnji jer ga nema tko čuvati ionako, a i 8 mj planiramo more cijeli mjesec

Baby E 09/2022 🩷

Boogie
    06. Srpanj 2026. 18:44

Heej! Sretan rođendan malome M i malome P od cordisoo, on i moja curica dijele rođendan! 
    I svim ostalim ljetnicama i mamama sretno i sve najbolje, prva godina je stvarno intenzivan i predivan i svakakav period. 

Kužim te za kozice, mali ih je dobio kad je beba imala mjesec dana pa ih je onda dobila i ona. 

I moja curica je dobila vrtić, baš sam sretna i odahnula, ali mislim da će nam adaptacija biti u najmanju ruku zabavna jer je priljepak. 

Još uvijek cica, bit će proces sa prestajenjem. Imala sam u planu prestati ju dojiti do prve godine, ali evo, ništa od toga. I to je otprilike to. Mi smo na relaciji doma-more, uživamo. 

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• greta10
    18. Srpanj 2026. 12:09

Pa bok cure, stvarno sam se razveselila da je jos aktivna ova mala zajednica. A za miss7mama admine il ko god da se “brine” o ovom forumu, cestitke, unistili ste najbolji mama forum u regiji valjda. Ove reklame prenapande i fake bills postovi odbiju sve koji i pokusaju doc na forum.

Kako ste sve?? i svima cestitam prve rockase i onima koji tek cekaju. 

A sad malo o nama, proslavili prvi rockas prije mjesec dana, na moru smo vec dugo i vecinom same nas 3 i zapravo je super. Puno bolje nego u zagrebu svakako.
    Proso je period prohodavanja sad je vec dosta stabilna i ide di oce, za razliku od prve ona uopce nema cipele i iz mog iskustva to se pokazalo puno bolje iako sam i s prvom bila na moru al me bilo strah da je bosa. 
    Upala je u vrtic, isti di ide starija tako da se veselim 9 mjesecu i vremenu za sebe konacno malo kolko bolesti dopuste😆🙈

6/23 🩷

• cordis00
    21. Srpanj 2026. 11:40

Sretan rodendan svim velikim malisanima i cestitam na vrticima!
    I moj malac je upao u vrtic kod seka. Evo ima par dana da je i prohodao, zasad smo na 6-7 koraka. Uspavljivanje smo sredili tako da ga samo stavim budnoga i odem.
    Jedino sta opet zubi zezli spavanje, od 1-2 budenja nocu smo opet dosli na nekoliko. Samo da ti zubi izbiju vise. Isto smo u 5.mj imali kozice, prvo srednja kcer pa za 2 tjedna najstarija i mali. Pa sam ih svih ostavila kuci jos, izludila sam! Onda je svw proslo i mali dobio sestu bolestw🤣.
    Al evo, prvi rockas docekali u parizu, isli na tjedan dana i 2 dana disneyland, prezivili smo😁.
    Sad sam kod mame na moru s djecom, muz radi, za mjesec dana ce nam se pridruziti.
    Nadam se da uzivate u moru ko je na moru, ja prezivljama dok mali ne krene spavati opet😅. Al nek smo barem svi zdravi konacno.
    Takoder doji jos, a anemican je, slabo jede kad god su zubi il bolestan, planirala sam prestat do sada, a kako.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI