Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    26. Siječanj 2025. 22:44

Libo1415

greta10

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞

A od koliko njima piše da je pozitivan IgM? Ako je blizu gornje granice stvarno je velika vjerojatnost da je lažno pozitivan. I držim ti fige da bude tako 🤞

Pise vise od 1,1 pozitivno (bez gornje granice)
    Od 0,9-1,1 granicno i manje od 0,9 neg

Curica 6/23 🩷

AnnieP
    27. Siječanj 2025. 07:25

Pregledi 🤰🏼
    .
    27.01. - Pixi, Megyca, Teich14
    28.01. - Libo1415, Tonkica1509
    30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina, Petrucika
    31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463, Petra_aaa, Pukica
    04.02. - Ania, Emi25
    05.02. - Lolola13(anomaly)
    06.02. - Ivka33
    11.02. - Pandora4, Libo1415
    12.02. - Maslačak_13, Mommy735
    13.02. - Emma05
    14.02. - Petrucika
    17.02. - Andrea41, Greta10
    18.02. - Lolola13
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Dobro jutro svima.
    Ovaj tjedan imamo puno pregleda, baš se veselim. 😊
    Pixi, Megyca, Teich14  sretno danas na pregledima. 😊😊

🩷 7/2022

Lunolina
    27. Siječanj 2025. 08:10

Emma da te utjesim, i ja sam na progesteronu, doduse 1x1 Cyclogest navecer. To je za prevenciju grceva maternice, tako mi je ginekologica rekla. 
    .
    Mi ni blizu nemamo ime 😂 ja imam svog favorita, ali muzu nije bas nesto i nikako ne mozemo naci alternativu i onda je jucer sav jadan rekao ako ne smislimo nista drugo da ce biti po mome, ali nije poanta da dovedem vodu na svoj mlin vec da oboje budemo zadovoljni. 
    Naravno da za curu imamo ime vec godinama 😂
    .
    Meni moja gin radi uzv uvijek vaginalni za mjerenje cerviksa i tad usput bacimo oko i na malenog i onda se nakon toga prebacimo na trbuh. Obicno se preko vaginalnog bolje vidi jer je prasac okrenut svaki put leđima prema trbuhu.
    .
    Moonchild mi smo bas nedavno isli vidjeti jednu bebicu i kupili smo potrepstine koje im sigurno trebaju - Mustela gel za tusiranje, Pavlovicevu mast, one gluposti za grickanje, nismo htjeli kupovati robicu jer znamo da ju imaju dovoljno pa sam kupila poklon bon za baby spa (kupanje u bazencicu i masaza😬) i dali smo novce. Za krstitke planiramo dati novce.
    Sto se tice novaca - evo nase iskustvo. Mi smo sa strane imali novce i onda smo krenuli na medicninski potpomognute oplodnje i novci su otisli na akupunkture, more suplemenata i same postupke. Potrosili smo sve zalihe koje smo imali i dodatno se zaduzili. Nije mi zao ni centa koji smo potrosili, ali da li ce mi dobro doci kada u koverti dobijemo novce - pa bome hoce, a bome mi je to i bolje nego da me ljudi nakrcaju glupostima. 😬
    A za krstenje ako dobije novce, to ce mu ici na stednju, odnosno umjesto stednje cemo otvoriti investicijski fond za malisana.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Tinchilina
    27. Siječanj 2025. 09:33

Moonchild, curica i dečko  što nam je super 🥰 s obzirom da me baš bilo šokiralo kad sam saznala da su blizanci, ovo mi je ipak nekak sad i drago na neki način. Da su npr 2 dečka jao majko mila ne znam.kak bi to 🤣 ovak se baš veselimo i curici i da braco dobije bravcu i seku. 
    Svakako se slažem za korisnost novca, ali ne volim da ispadne da ih žicam. 

Ja budna od 4 ujutro... nadam se da je ovo samo bila iznimka, jer sam u zadnjoj trudnoći jako lose spavala zadnjih mjeseci. Do sad mi je bilo ok. 
    Počeo mi je lagano smetati trbuh u aktivnostima sa malim, baš sam primjetila ovaj vikend dok smo bili u parkiću i šetali okolo, plus što sam nakon toga morala malo odmoriti. Tek sam na pola a već počinje borba čini se 😅

💙 5/2023

• keksolina
    27. Siječanj 2025. 10:07

Mi smo za prvo dijete dobili vecinom novce i tada nam je stvarno to dobro doslo jer smo taman kupili stan i renovirali ga pa smo bili malo u stisci i dobro nam je doslo imati taj poseban fond za djetetove stvari. Dobili smo i bouncer, puno odjecice, dekice, tenisice, kameru i monitor, pelene itd.
    Inace najcesce i mi poklonimo lovu jer vjerujem da svima dobro dode uz malo dijete i neki pokloncic da bude personalizirano, npr neki kompletic odjece, moonie zeko/medo, knjiga iz tvornice snova. Od ovih handmade super mi je verka, oni rade podloge za bebe.
    A za krstenje smo najvise zlatnika i investicijskog zlata dobili i to stvarno mozes cuvati djetetu jer vrijednost raste kako je netko vec gore rekao, za razliku od novaca kojemu opada vrijednost

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Leptirica_
    27. Siječanj 2025. 10:13

Pixi, Megyca, Teich14  sretno danas na pregledima🥳🥳

Ja sam danas i dalje kao zombi. Od jučer opet povraćam, mučnine ne posustaju i baš me već jako nerviraju 😅

Pixi
    27. Siječanj 2025. 10:21

Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Sve je uredu, gledala je rukice, stopala, želudac, mozak,kralježnicu, oci i nos. Rekla je da sve odgovara tjednima. I potvrdila da je curica. 💓 Posteljica mi je straga, to nije ništa komentirala. Potvrdila mi je komplikacije, pa sad to moram riješiti. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

AnnieP
    27. Siječanj 2025. 10:28

Pixi

Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Sve je uredu, gledala je rukice, stopala, želudac, mozak,kralježnicu, oci i nos. Rekla je da sve odgovara tjednima. I potvrdila da je curica. 💓 Posteljica mi je straga, to nije ništa komentirala. Potvrdila mi je komplikacije, pa sad to moram riješiti.

Čestitam na dobrom pregledu. 😊
    Samo pikni kad ti je sljedeći pregled.

🩷 7/2022

lolola13
    27. Siječanj 2025. 10:32

Pixi

Cestitam na dobrom pregledu! 🤗🤗 
    .
    I sretno drugim curama koje idu danas 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi
    27. Siječanj 2025. 10:48

AnnieP

Pixi

Čestitam na dobrom pregledu. 😊
    Samo pikni kad ti je sljedeći pregled.

24.2. zaboravila sam napomenuti 😊

.
    Sretno i ostalim curama danas🥰

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.