Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 464

Prijavi adminu

Moonchild, nemoj se osjećati glupo, kak bi znala puno o nečemu što nisi nikad ranije proučavala/doživljavala itd, bilo bi mozda malo neobično da sve znaš o svačemu a prvorotka si. Ja svaki dan nekaj novo naučim kak dijete raste ili se razboli itd, a o svemu sam bila takav noob. Polako, bez brige i bez stresa, doći će to sve na svoje dan po dan :)

💙 5/2023

• Tinchilina

Prijavi adminu

Za poklone ja isto pitam, ali nemam ništa protiv da mi netko da ili da ja nekome poklonim novce. Bude mi osobno bed kad tak ljudi daju novce, ono nabere se, em svadba, pa babinje, krstitke pa rođendani itd, nekak mi to nije ugodno al šta ja znam, pogtovo ovima kaj nemaju djecu. Uviiek za sve zovemo najminimalniji broj ljudi, uglavnom se to vrti uvijek oko 20-ak (čak i za "svadbu"), znači ono najbliži, al svejedno mi bude bed.

💙 5/2023

• Tinchilina

Prijavi adminu

Ispala sam malo kontradiktorna, hoću reć, ne mislim da ako je netko dao novce a ne poklon da to manje vrednujem.

💙 5/2023

• moonchild

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Tinchilina za tebe sam zapamtila da nosiš blizance 😍😍 kako se osjećaš? Zaboravila sam, je li znaš spol?Da, kužim za novce, baš ti bude neugodno... Osobno ne bih voljela dobiti novce, ali razumijem da ljudi ne stignu, ne znaju kaj bi uzeli. 
    Leptirica ovaj Shiny stuff ima preslatke stvari 🤩

Libo1415

Broj poruka: 335

Prijavi adminu

greta10

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞

A od koliko njima piše da je pozitivan IgM? Ako je blizu gornje granice stvarno je velika vjerojatnost da je lažno pozitivan. I držim ti fige da bude tako 🤞

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Leptirica_

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

moonchild

Tinchilinaza tebe sam zapamtila da nosiš blizance 😍😍 kako se osjećaš? Zaboravila sam, je li znaš spol?Da, kužim za novce, baš ti bude neugodno… Osobno ne bih voljela dobiti novce, ali razumijem da ljudi ne stignu, ne znaju kaj bi uzeli.
    Leptiricaovaj Shiny stuff ima preslatke stvari 🤩

Da, meni se baš dopada to što rade 🤭 razmišljam kad rodim da uzmem svojim dečkima te kutije 🤭

• Andrea41

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Curke, samo da se uključim vezano uz poklone za krštenja i ukrasne kutijice. Ja imam 5 krsnih kumčadi u posljednjih 18.godina, a za zadnje 3 sam naručila pakete za krštenje na stranici  https://nelly.com.hr/web-trgovina. Svi su bili oduševljeni. Imaju personalizirane poklončiće i brzo stižu.  😁 

• greta10

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Libo1415

greta10

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞
    A od koliko njima piše da je pozitivan IgM? Ako je blizu gornje granice stvarno je velika vjerojatnost da je lažno pozitivan. I držim ti fige da bude tako 🤞

Pise vise od 1,1 pozitivno (bez gornje granice)
    Od 0,9-1,1 granicno i manje od 0,9 neg

Curica 6/23 🩷

• AnnieP

Broj poruka: 265

Prijavi adminu

Pregledi 🤰🏼
    .
    27.01. - Pixi, Megyca, Teich14
    28.01. - Libo1415, Tonkica1509
    30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina, Petrucika
    31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463, Petra_aaa, Pukica
    04.02. - Ania, Emi25
    05.02. - Lolola13(anomaly)
    06.02. - Ivka33
    11.02. - Pandora4, Libo1415
    12.02. - Maslačak_13, Mommy735
    13.02. - Emma05
    14.02. - Petrucika
    17.02. - Andrea41, Greta10
    18.02. - Lolola13
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Dobro jutro svima.
    Ovaj tjedan imamo puno pregleda, baš se veselim. 😊
    Pixi, Megyca, Teich14  sretno danas na pregledima. 😊😊

🩷 7/2022

Lunolina

Broj poruka: 1588

Prijavi adminu

Emma da te utjesim, i ja sam na progesteronu, doduse 1x1 Cyclogest navecer. To je za prevenciju grceva maternice, tako mi je ginekologica rekla. 
    .
    Mi ni blizu nemamo ime 😂 ja imam svog favorita, ali muzu nije bas nesto i nikako ne mozemo naci alternativu i onda je jucer sav jadan rekao ako ne smislimo nista drugo da ce biti po mome, ali nije poanta da dovedem vodu na svoj mlin vec da oboje budemo zadovoljni. 
    Naravno da za curu imamo ime vec godinama 😂
    .
    Meni moja gin radi uzv uvijek vaginalni za mjerenje cerviksa i tad usput bacimo oko i na malenog i onda se nakon toga prebacimo na trbuh. Obicno se preko vaginalnog bolje vidi jer je prasac okrenut svaki put leđima prema trbuhu.
    .
    Moonchild mi smo bas nedavno isli vidjeti jednu bebicu i kupili smo potrepstine koje im sigurno trebaju - Mustela gel za tusiranje, Pavlovicevu mast, one gluposti za grickanje, nismo htjeli kupovati robicu jer znamo da ju imaju dovoljno pa sam kupila poklon bon za baby spa (kupanje u bazencicu i masaza😬) i dali smo novce. Za krstitke planiramo dati novce.
    Sto se tice novaca - evo nase iskustvo. Mi smo sa strane imali novce i onda smo krenuli na medicninski potpomognute oplodnje i novci su otisli na akupunkture, more suplemenata i same postupke. Potrosili smo sve zalihe koje smo imali i dodatno se zaduzili. Nije mi zao ni centa koji smo potrosili, ali da li ce mi dobro doci kada u koverti dobijemo novce - pa bome hoce, a bome mi je to i bolje nego da me ljudi nakrcaju glupostima. 😬
    A za krstenje ako dobije novce, to ce mu ici na stednju, odnosno umjesto stednje cemo otvoriti investicijski fond za malisana.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.