Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 465

Prijavi adminu

Moonchild, curica i dečko  što nam je super 🥰 s obzirom da me baš bilo šokiralo kad sam saznala da su blizanci, ovo mi je ipak nekak sad i drago na neki način. Da su npr 2 dečka jao majko mila ne znam.kak bi to 🤣 ovak se baš veselimo i curici i da braco dobije bravcu i seku. 
    Svakako se slažem za korisnost novca, ali ne volim da ispadne da ih žicam. Ja budna od 4 ujutro... nadam se da je ovo samo bila iznimka, jer sam u zadnjoj trudnoći jako lose spavala zadnjih mjeseci. Do sad mi je bilo ok. 
    Počeo mi je lagano smetati trbuh u aktivnostima sa malim, baš sam primjetila ovaj vikend dok smo bili u parkiću i šetali okolo, plus što sam nakon toga morala malo odmoriti. Tek sam na pola a već počinje borba čini se 😅

💙 5/2023

• keksolina

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Mi smo za prvo dijete dobili vecinom novce i tada nam je stvarno to dobro doslo jer smo taman kupili stan i renovirali ga pa smo bili malo u stisci i dobro nam je doslo imati taj poseban fond za djetetove stvari. Dobili smo i bouncer, puno odjecice, dekice, tenisice, kameru i monitor, pelene itd.
    Inace najcesce i mi poklonimo lovu jer vjerujem da svima dobro dode uz malo dijete i neki pokloncic da bude personalizirano, npr neki kompletic odjece, moonie zeko/medo, knjiga iz tvornice snova. Od ovih handmade super mi je verka, oni rade podloge za bebe.
    A za krstenje smo najvise zlatnika i investicijskog zlata dobili i to stvarno mozes cuvati djetetu jer vrijednost raste kako je netko vec gore rekao, za razliku od novaca kojemu opada vrijednost

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Leptirica_

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Pixi, Megyca, Teich14  sretno danas na pregledima🥳🥳

Ja sam danas i dalje kao zombi. Od jučer opet povraćam, mučnine ne posustaju i baš me već jako nerviraju 😅

Pixi

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Sve je uredu, gledala je rukice, stopala, želudac, mozak,kralježnicu, oci i nos. Rekla je da sve odgovara tjednima. I potvrdila da je curica. 💓 Posteljica mi je straga, to nije ništa komentirala. Potvrdila mi je komplikacije, pa sad to moram riješiti. 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• AnnieP

Broj poruka: 271

Prijavi adminu

Pixi

Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Sve je uredu, gledala je rukice, stopala, želudac, mozak,kralježnicu, oci i nos. Rekla je da sve odgovara tjednima. I potvrdila da je curica. 💓 Posteljica mi je straga, to nije ništa komentirala. Potvrdila mi je komplikacije, pa sad to moram riješiti.

Čestitam na dobrom pregledu. 😊
    Samo pikni kad ti je sljedeći pregled.

🩷 7/2022

lolola13

Broj poruka: 296

Prijavi adminu

Pixi

Cestitam na dobrom pregledu! 🤗🤗 
    .
    I sretno drugim curama koje idu danas 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

AnnieP

Pixi

Čestitam na dobrom pregledu. 😊
    Samo pikni kad ti je sljedeći pregled.

24.2. zaboravila sam napomenuti 😊.
    Sretno i ostalim curama danas🥰

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Tinchilina

Broj poruka: 465

Prijavi adminu

Bravo Pixi, curke nam i dalje vode 🥰 

💙 5/2023

• moonchild

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

Hvala svima na podijeljenom iskustvu s darovima! 🤗
    Pixi čestitam na curici i dobrom pregledu! 

Libo1415

Broj poruka: 339

Prijavi adminu

Sretno svima danas na pregledu 🤞❤️
    Pixi čestitam na curici i dobrom pregledu. 🤗
    Greta javi što ti je rekao doktor. Držim fige da bude sve dobro 🤞❤️ 
    Ja imam sutra pregled i baš me strah. Nadam se da je mrvica dobro i da će me uskoro početi lupati 🙏🤞❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.