Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maria31
    26. Siječanj 2025. 21:15

moonchild

Bok cure, ja vas čitam, ali ne pišem ništa jer evo ne znam kaj da napišem… Vi pišete toliko toga o čemu ja nemam pojma, osjećam se glupo, sve kaj napišete guglam… Nadam se samo da će mi gin. sve objasniti. Meni je ovo prva trudnoća, vi sigurno imate puno iskustva. Ali čitam i ne vjerujem koliko malo znam 😮
    Velim, baš se glupo osjećam…
    .
    Htjela sam nešto prokomentirati s vama, s obzirom na to da neke već i imate dječicu. Naime, zanima me kaj kupiti kao poklon za rođenje djeteta, a kaj poslije za krštenje? Radi se o bliskom članu obitelji. Kuverta mi je koma, smatram da bi netko tko želi dijete trebao biti financijski sposoban i za uzdržavanje obitelji, a ne očekivati novac za isto. Ja želim darivati dijete (iako uvijek i roditelji dobiju poklon, barem od nas). Nadam se da nisam nikog uvrijedila, samo sam htjela reći svoje razmišljanje, a dapače, prihvaćam i drugačije mišljenje 🤗

Mi smo počeli prakticirati kupnju zlatnih poluga. To je nešto poput novca, a opet je opipljivi poklon kojem dugoročno raste vrijednost, a ne zauzima puno mjesta i ne skuplja prašinu. Zlatarna Celje ima lijepa pakiranja - 1,2 ili 5 grama, Centar zlata također. Roditeljima se takav poklon jako svidio, a tako nešto bi voljela i da moje dijete dobije, ipak je malo više osobnije od kuverte.

• moonchild
    26. Siječanj 2025. 21:20

Leptirica Hvala ti, budem si skrinala ovo da pogledam 🤗
    Jako volim personalizirane poklone, neću sada pisati kaj sam ja dobila kao beba, ali sve još uvijek imam i jako sam vezana za to. Moja mama i dalje u svojoj kući na zidu čuva otiske mojih nogica 🥹
    Maria31 evo mi smo prošle godine uzeli zlatne pločice, isto u zlatarni Celje, za jednu krizmu i jednu pričest, tako da nam je to isto opcija 😀

• greta10
    26. Siječanj 2025. 21:24

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    26. Siječanj 2025. 21:26

Moonchild, nemoj se osjećati glupo, kak bi znala puno o nečemu što nisi nikad ranije proučavala/doživljavala itd, bilo bi mozda malo neobično da sve znaš o svačemu a prvorotka si. Ja svaki dan nekaj novo naučim kak dijete raste ili se razboli itd, a o svemu sam bila takav noob. Polako, bez brige i bez stresa, doći će to sve na svoje dan po dan :)

💙 5/2023

• Tinchilina
    26. Siječanj 2025. 21:32

Za poklone ja isto pitam, ali nemam ništa protiv da mi netko da ili da ja nekome poklonim novce. Bude mi osobno bed kad tak ljudi daju novce, ono nabere se, em svadba, pa babinje, krstitke pa rođendani itd, nekak mi to nije ugodno al šta ja znam, pogtovo ovima kaj nemaju djecu. Uviiek za sve zovemo najminimalniji broj ljudi, uglavnom se to vrti uvijek oko 20-ak (čak i za "svadbu"), znači ono najbliži, al svejedno mi bude bed.

💙 5/2023

• Tinchilina
    26. Siječanj 2025. 21:33

Ispala sam malo kontradiktorna, hoću reć, ne mislim da ako je netko dao novce a ne poklon da to manje vrednujem.

💙 5/2023

• moonchild
    26. Siječanj 2025. 21:46

Tinchilina za tebe sam zapamtila da nosiš blizance 😍😍 kako se osjećaš? Zaboravila sam, je li znaš spol?

Da, kužim za novce, baš ti bude neugodno... Osobno ne bih voljela dobiti novce, ali razumijem da ljudi ne stignu, ne znaju kaj bi uzeli. 
    Leptirica ovaj Shiny stuff ima preslatke stvari 🤩

Libo1415
    26. Siječanj 2025. 22:15

greta10

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞

A od koliko njima piše da je pozitivan IgM? Ako je blizu gornje granice stvarno je velika vjerojatnost da je lažno pozitivan. I držim ti fige da bude tako 🤞

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Leptirica_
    26. Siječanj 2025. 22:19

moonchild

Tinchilinaza tebe sam zapamtila da nosiš blizance 😍😍 kako se osjećaš? Zaboravila sam, je li znaš spol?

Da, kužim za novce, baš ti bude neugodno… Osobno ne bih voljela dobiti novce, ali razumijem da ljudi ne stignu, ne znaju kaj bi uzeli.
    Leptiricaovaj Shiny stuff ima preslatke stvari 🤩

Da, meni se baš dopada to što rade 🤭 razmišljam kad rodim da uzmem svojim dečkima te kutije 🤭

• Andrea41
    26. Siječanj 2025. 22:38

Curke, samo da se uključim vezano uz poklone za krštenja i ukrasne kutijice. Ja imam 5 krsnih kumčadi u posljednjih 18.godina, a za zadnje 3 sam naručila pakete za krštenje na stranici  https://nelly.com.hr/web-trgovina. Svi su bili oduševljeni. Imaju personalizirane poklončiće i brzo stižu.  😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.