Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Milica24

moonchild

Bok cure, ja vas čitam, ali ne pišem ništa jer evo ne znam kaj da napišem… Vi pišete toliko toga o čemu ja nemam pojma, osjećam se glupo, sve kaj napišete guglam… Nadam se samo da će mi gin. sve objasniti. Meni je ovo prva trudnoća, vi sigurno imate puno iskustva. Ali čitam i ne vjerujem koliko malo znam 😮
    Velim, baš se glupo osjećam…
    .
    Htjela sam nešto prokomentirati s vama, s obzirom na to da neke već i imate dječicu. Naime, zanima me kaj kupiti kao poklon za rođenje djeteta, a kaj poslije za krštenje? Radi se o bliskom članu obitelji. Kuverta mi je koma, smatram da bi netko tko želi dijete trebao biti financijski sposoban i za uzdržavanje obitelji, a ne očekivati novac za isto. Ja želim darivati dijete (iako uvijek i roditelji dobiju poklon, barem od nas). Nadam se da nisam nikog uvrijedila, samo sam htjela reći svoje razmišljanje, a dapače, prihvaćam i drugačije mišljenje 🤗
    Ako ti je lakse, ovdje isto prva trudnoca i ovaj forum i google su mi usko povezani kad cure nesto napisu brze bolje idem istraziti 🤭 bas zato se ne javljam cesto ni ja hahaSto se tice poklona, ja sam svoje prijateljice pitala sto im treba/sto zele za bebu pa sam tako rjesavala poklone. Neke su trazile torbu za kolica, neke kofercic za bebu, neke baby breezu… ali ako zelis bas nesto bebi za uspomenu kupiti imam jednu preporuku ko kuca ako je curica, moja prijateljica dobila to za krstenje za svoju malu i onda sam ja reciklirala ideju par puta. Na insta se zenska zove maplet handcrated i radi svakakve kul stvari pletene, izmedu ostalog i kolica za bebe (kao bebe igracke) koja onda napunim sitnicama za bebu tipa robica, plisanac, ako je krstenje onda komad zlata, znala sam ubaciti i onu personaliziranu knjigicu s tvornice snova kako je nastala beba xy?
    Sve skupa upakiram u ta kolica, a kolica sve bebe poslije koriste kao hodalicu!! Jer su bas jako cvrsta ☺️

Ajme supeeeer, hvala ti na divnoj ideji, curica je 😍
    Rekli su da im niš ne treba jer sve imaju od starije djece, tako da nam preostaje jedino da sami odaberemo poklon. Najbolja nam je ideja trenutno, uz neki personalizirani poklončić, bon za DM ili Müller.

Milica24

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

moonchild

Milica24

moonchild

Bok cure, ja vas čitam, ali ne pišem ništa jer evo ne znam kaj da napišem… Vi pišete toliko toga o čemu ja nemam pojma, osjećam se glupo, sve kaj napišete guglam… Nadam se samo da će mi gin. sve objasniti. Meni je ovo prva trudnoća, vi sigurno imate puno iskustva. Ali čitam i ne vjerujem koliko malo znam 😮
    .
    Htjela sam nešto prokomentirati s vama, s obzirom na to da neke već i imate dječicu. Naime, zanima me kaj kupiti kao poklon za rođenje djeteta, a kaj poslije za krštenje? Radi se o bliskom članu obitelji. Kuverta mi je koma, smatram da bi netko tko želi dijete trebao biti financijski sposoban i za uzdržavanje obitelji, a ne očekivati novac za isto. Ja želim darivati dijete (iako uvijek i roditelji dobiju poklon, barem od nas). Nadam se da nisam nikog uvrijedila, samo sam htjela reći svoje razmišljanje, a dapače, prihvaćam i drugačije mišljenje 🤗
    Ako ti je lakse, ovdje isto prva trudnoca i ovaj forum i google su mi usko povezani kad cure nesto napisu brze bolje idem istraziti 🤭 bas zato se ne javljam cesto ni ja hahaSto se tice poklona, ja sam svoje prijateljice pitala sto im treba/sto zele za bebu pa sam tako rjesavala poklone. Neke su trazile torbu za kolica, neke kofercic za bebu, neke baby breezu… ali ako zelis bas nesto bebi za uspomenu kupiti imam jednu preporuku ko kuca ako je curica, moja prijateljica dobila to za krstenje za svoju malu i onda sam ja reciklirala ideju par puta. Na insta se zenska zove maplet handcrated i radi svakakve kul stvari pletene, izmedu ostalog i kolica za bebe (kao bebe igracke) koja onda napunim sitnicama za bebu tipa robica, plisanac, ako je krstenje onda komad zlata, znala sam ubaciti i onu personaliziranu knjigicu s tvornice snova kako je nastala beba xy?
    Sve skupa upakiram u ta kolica, a kolica sve bebe poslije koriste kao hodalicu!! Jer su bas jako cvrsta ☺️
    Rekli su da im niš ne treba jer sve imaju od starije djece, tako da nam preostaje jedino da sami odaberemo poklon. Najbolja nam je ideja trenutno, uz neki personalizirani poklončić, bon za DM ili Müller.

E pa s tim ne mozete pogrijesiti sigurno, kojoj mami to ne treba 🥰

Piamia

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

greta10

Da situacija bude zabavnija dosao mi je nalaz torcha i poz sam na parvovirus - 5 bolest. Malena nije imala nikave simptome bolesti. Mislim da je tu jedna cura komentirala nesto za nalaze pa ako zna ili bilo tko da mi pojasni nalaz. Sutra cu zvat gina al kolko ja kuzim ovo je aktivna infekcija ako su oba poz?
    Parvovirus B-19 IgM CLIA Pozitivan (6,89 Indeks) Parvovirus B-19 IgG CLIA Pozitivan (8,16 Indeks)

Meni se cini da da nazalost, cim su igm pozitivni da je to trenutna infekcija :/ ja bih sutra odmah zvala gin, mozda mozr bit i lazno pozitivan u trudnoci. Znan da mi je moj rekao da ako se zarazim u T, ds ce uzv bit cesti i da ce me stalno pratit.
    Alj uopce ne mora bit da prede na plod, sretnoo, bit ce sve ok uz nazdor doktora!

Piamia

Prijavi adminu

greta10

Da situacija bude zabavnija dosao mi je nalaz torcha i poz sam na parvovirus - 5 bolest. Malena nije imala nikave simptome bolesti. Mislim da je tu jedna cura komentirala nesto za nalaze pa ako zna ili bilo tko da mi pojasni nalaz. Sutra cu zvat gina al kolko ja kuzim ovo je aktivna infekcija ako su oba poz?
    Parvovirus B-19 IgM CLIA Pozitivan (6,89 Indeks) Parvovirus B-19 IgG CLIA Pozitivan (8,16 Indeks)

Meni se cini da da nazalost, cim su igm pozitivni da je to trenutna infekcija :/ ja bih sutra odmah zvala gin, mozda mozr bit i lazno pozitivan u trudnoci. Znan da mi je moj rekao da ako se zarazim u T, ds ce uzv bit cesti i da ce me stalno pratit.
    Alj uopce ne mora bit da prede na plod, sretnoo, bit ce sve ok uz nazdor doktora!

Piamia

Prijavi adminu

greta10

Meni se cini da da nazalost, cim su igm pozitivni da je to trenutna infekcija :/ ja bih sutra odmah zvala gin, mozda mozr bit i lazno pozitivan u trudnoci. Znan da mi je moj rekao da ako se zarazim u T, ds ce uzv bit cesti i da ce me stalno pratit ali da vecinom sve bzde ok.Alj uopce ne mora bit da prede na plod, sretnoo, bit ce sve ok uz nazdor doktora!

• Leptirica_

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

moonchild

Ja uvijek pitam ako netko nešto treba korisno. Volim kupiti nešto baš potrebno. Alj evo npr ja sam priželjkivala za prvo dijete neku kutiju uspomena gdje ću spremati sve neke uspomene i nisam je dobila. Nedavno sam za krštenje poklonila kovertu i personaliziranu kutiju uspomena koju sam naručila na stranici Shiny Stuff i bili su roditelji oduševljeni. Pa možda da baciš oko i na tako nešto ako ti se dopada

• moonchild

Prijavi adminu

Milica24

moonchild

E pa s tim ne mozete pogrijesiti sigurno, kojoj mami to ne treba 🥰

DMova kartica je super jer vrijedi dugo, nisi vremenski ograničena (mislim da traje 10 godina, ludnica), a još i skupljaš bodove 😀 
    A ova pletena kolica su prekrasna! Milica24

• Maria31

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

moonchild

.

Mi smo počeli prakticirati kupnju zlatnih poluga. To je nešto poput novca, a opet je opipljivi poklon kojem dugoročno raste vrijednost, a ne zauzima puno mjesta i ne skuplja prašinu. Zlatarna Celje ima lijepa pakiranja - 1,2 ili 5 grama, Centar zlata također. Roditeljima se takav poklon jako svidio, a tako nešto bi voljela i da moje dijete dobije, ipak je malo više osobnije od kuverte.

• moonchild

Prijavi adminu

Leptirica Hvala ti, budem si skrinala ovo da pogledam 🤗
    Jako volim personalizirane poklone, neću sada pisati kaj sam ja dobila kao beba, ali sve još uvijek imam i jako sam vezana za to. Moja mama i dalje u svojoj kući na zidu čuva otiske mojih nogica 🥹
    Maria31 evo mi smo prošle godine uzeli zlatne pločice, isto u zlatarni Celje, za jednu krizmu i jednu pričest, tako da nam je to isto opcija 😀

• greta10

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Tincilina, Piamia, Libo hvala cure. Sad se malo nadam da je lazno poz. Ponovit cu svakako to i savjetovali iz laba.
    Libo radila sam u Nzjz Andrija Stampar. Svakako sutr zovem gina pa javim🤞

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.