I ja sam jedna od onih koja više čita, nego piše. Upijam nova saznanja i iskustva. Kod mene je sve isto, bebicu još ne osjećam. Nekako ću dočekati pregled drugi tjedan da vidim kak je. Kaj se progesterona tiče, koristim navečer 2× utrogestan. Nisam puno pitala zašto, al ajde neka ga je.
Pixi čestitam na dobrom pregledu I curici
Megyca i Teich14 sretno :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Pixi cestitke na curici🎉🎉
Sretno cure na pregledima danas🤞🤞
Libo jesi ti mozda u zaraznoj? Da li i tamo rade torch? Soc dr kaze da se javim njima da infektolog ocita nalaz al i da mozda tamo i odmah rade testiranje. Budem ih svakak zvala cim dodjem doma.
Cekamo otpust🤞💪
Curica 6/23 🩷
Greta10 nadam se da ce ti sve proci u najboljem redu🙏.
I tebi Tinchilina ponavljam Emili je prekrasno ime🙈😄😜😍
Matke dobro nam došla. Nadam se da će ti sve proći kako treba na kraju. Drži se. Treba jako puno živaca, i snage za ikakve loše vijesti. Ali držim 🙏i vjerujem da bude sve ok💕.
Moonchild dobrodošla. Ima nas još prvorotki🙈😄😜. Što se tiče poklona ja nekad dam i kuvertu i poklon al isto ovisi o tome koliko smo bliski. I jedno i drugo dolazi u obzir svakako.
Pixi, Megyca i Teich nadam se da su vam pregledi prošli u najboljem redu. Tj Pixi pročitala sam tvoje i čestitam za curku😍💕.
‐--------
Ja sam obavila danas briseve pa čekam nalaz nekih tjedan, možda i prije bude. Kupila sam u Farmacije i Multigyn acti gel za rodnicu ali ne stavljam puno unutra samo mrvu uđem s aplikatorom. Ugl prirodan je pa nema straha i popravlja Ph tako da super, kombiniram sa Aromara GynoPro. I kupila sam za intimno pranje od Apivite gel jer je najprirodniji od svih. Skenirala sam onaj Lactogyn gel pa i on ima nekih sastojaka koji su endokrini dizruptori pa sam odustala od njega isto kao i od Uriagea koji sam bila bacila🙈. Ugl tegoba sada nemam osim još uvijek malo tog žutog iscjetka. I da! napokon mi je dr ukinuo jutarnju dozu Cyclogesta pa sam presretna 😄👌🥳🥳🥳💕💁♀️
Što se tiče imena ja još nisam razmišljala dublje o tome jer čekam da čujem kojeg je spola bebica iako ja i muž sumnjamo na curku. A vidim da ga ta činjenica baš veseli😍🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Petrucika u 19. tt ti vise nije bitna folna.Znam da ali ostalo mi je pa mi je doktor rekao popij do kraja!! Kaze mi jako malo jedemo ribe opcenito tako da kao popij ti to do kraja!! Pa eto imam jos par komada!!!
Nema ti folne u ribi. Pretpostavljam da ti je za Omegu govorio, možda u prenatalima. I ne moraš se bojati piti prenatalne dok si prehlađena i na antibiotiku ne možeš si odmoć, samo pomoći 😉
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
Matke dobro nam došla. Nadam se da će ti sve proći kako treba na kraju. Drži se. Treba jako puno živaca, i snage za ikakve loše vijesti. Ali držim 🙏i vjerujem da bude sve ok💕.
Moonchild dobrodošla. Ima nas još prvorotki🙈😄😜. Što se tiče poklona ja nekad dam i kuvertu i poklon al isto ovisi o tome koliko smo bliski. I jedno i drugo dolazi u obzir svakako.
Pixi, Megyca i Teich nadam se da su vam pregledi prošli u najboljem redu. Tj Pixi pročitala sam tvoje i čestitam za curku😍💕.
‐——–
Ja sam obavila danas briseve pa čekam nalaz nekih tjedan, možda i prije bude. Kupila sam u Farmacije i Multigynactigel za rodnicu ali ne stavljam puno unutra samo mrvu uđem s aplikatorom. Ugl prirodan je pa nema straha i popravlja Ph tako da super, kombiniram sa AromaraGynoPro. I kupila sam za intimno pranje od Apivite gel jer je najprirodniji od svih. Skenirala sam onaj Lactogyn gel pa i on ima nekih sastojaka koji su endokrini dizruptori pa sam odustala od njega isto kao i od Uriagea koji sam bila bacila🙈. Ugl tegoba sada nemam osim još uvijek malo tog žutog iscjetka. I da! napokon mi je dr ukinuo jutarnju dozu Cyclogesta pa sam presretna 😄👌🥳🥳🥳💕💁♀️
Što se tiče imena ja još nisam razmišljala dublje o tome jer čekam da čujem kojeg je spola bebica iako ja i muž sumnjamo na curku. A vidim da ga ta činjenica baš veseli😍🥰
Briseve pratis na portalu zdravlje tamo ce ti biti i prije tjedan dana bude ti gotovo!! Osim ako te tvoj ginic ima praksu zvati a s ibzirom da je privatno onda obicno oni zovu!! Ugl bris ti bude kroz dva do tri dana gotov!! Jesi radi urinokulturu znam da si spominjala.
+ 10.10.
Petrucika u 19. tt ti vise nije bitna folna.Znam da ali ostalo mi je pa mi je doktor rekao popij do kraja!! Kaze mi jako malo jedemo ribe opcenito tako da kao popij ti to do kraja!! Pa eto imam jos par komada!!!Nema ti folne u ribi. Pretpostavljam da ti je za Omegu govorio, možda u prenatalima. I ne moraš se bojati piti prenatalne dok si prehlađena i na antibiotiku ne možeš si odmoć, samo pomoći 😉
Evo išla sam čitati za folnu, nekako mi je ostalo da je ugl izvor lisnato zeleno povrće, mahunarke, žitarice, jetrica i sl. pa vidim da je ima i u nekim vrstama riba ali nisam našla i u kojima. Negdje se spominje tuna i školjke još.
Petrucika u 19. tt ti vise nije bitna folna.Znam da ali ostalo mi je pa mi je doktor rekao popij do kraja!! Kaze mi jako malo jedemo ribe opcenito tako da kao popij ti to do kraja!! Pa eto imam jos par komada!!!Nema ti folne u ribi. Pretpostavljam da ti je za Omegu govorio, možda u prenatalima. I ne moraš se bojati piti prenatalne dok si prehlađena i na antibiotiku ne možeš si odmoć, samo pomoći 😉Evo išla sam čitati za folnu, nekako mi je ostalo da je ugl izvor lisnato zeleno povrće, mahunarke, žitarice, jetrica i sl. pa vidim da je ima i u nekim vrstama riba ali nisam našla i u kojima. Negdje se spominje tuna i školjke još.
Nisan provjeravala iskreno i ja sam onako cudno ga pogledala kad mi je spomenuo ribu ali racunam ok bice da je tako!! Ali nisan stvarno isla provjeravat racunam pa ne bi mi rekao to napamet!! Tako da imam jos par popit cu ih necu bacit ne moze mi ni odmoc!! A prenatale cu sad krenut ali ja jako puno jedem i vica i povrca i svega stvarno tako da sam ja kroz hranu isto dnevno dista vitamina i svega unisila!!! Ne brine me to !! Sretno s brisevima i budu ti oni za par dana bar su moji bili!! Ja cu urin provjerit neka mi prode bar dva tj od antibiotika!!
+ 10.10.
Pixi cestitke na curici🎉🎉
Sretno cure na pregledima danas🤞🤞
Libo jesi ti mozda u zaraznoj? Da li i tamo rade torch? Soc dr kaze da se javim njima da infektolog ocita nalaz al i da mozda tamo i odmah rade testiranje. Budem ih svakak zvala cim dodjem doma.
Cekamo otpust🤞💪
Ej. Nisam u zaraznoj nego hzjz, ali rade ti na zaraznoj torch, s time da u njega ne spada parvo b19 pa samo da ti dr.napise uputnicu i za njega ako te šalje i na torch. Jesi do sad već vadila torch? Na zaraznoj se ne moraš narucivati za vađenje, vade od 7-9.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
‐——–
Ja sam obavila danas briseve pa čekam nalaz nekih tjedan, možda i prije bude. Kupila sam u Farmacije i Multigynactigel za rodnicu ali ne stavljam puno unutra samo mrvu uđem s aplikatorom. Ugl prirodan je pa nema straha i popravlja Ph tako da super, kombiniram sa AromaraGynoPro. I kupila sam za intimno pranje od Apivite gel jer je najprirodniji od svih. Skenirala sam onaj Lactogyn gel pa i on ima nekih sastojaka koji su endokrini dizruptori pa sam odustala od njega isto kao i od Uriagea koji sam bila bacila🙈. Ugl tegoba sada nemam osim još uvijek malo tog žutog iscjetka. I da! napokon mi je dr ukinuo jutarnju dozu Cyclogesta pa sam presretna 😄👌🥳🥳🥳💕💁♀️
Što se tiče imena ja još nisam razmišljala dublje o tome jer čekam da čujem kojeg je spola bebica iako ja i muž sumnjamo na curku. A vidim da ga ta činjenica baš veseli😍🥰Briseve pratis na portalu zdravlje tamo ce ti biti i prije tjedan dana bude ti gotovo!! Osim ako te tvoj ginic ima praksu zvati a s ibzirom da je privatno onda obicno oni zovu!! Ugl bris ti bude kroz dva do tri dana gotov!! Jesi radi urinokulturu znam da si spominjala.
Znam bude kroz dva dana već gotov ako je nalaz normalan. Na e građani se može vidjeti ako ga ubace. Nisam radila UK jer mi je urin sada normalan pa nije bilo potrebe za UK.
‐——–
Što se tiče imena ja još nisam razmišljala dublje o tome jer čekam da čujem kojeg je spola bebica iako ja i muž sumnjamo na curku. A vidim da ga ta činjenica baš veseli😍🥰Briseve pratis na portalu zdravlje tamo ce ti biti i prije tjedan dana bude ti gotovo!! Osim ako te tvoj ginic ima praksu zvati a s ibzirom da je privatno onda obicno oni zovu!! Ugl bris ti bude kroz dva do tri dana gotov!! Jesi radi urinokulturu znam da si spominjala.Znam bude kroz dva dana već gotov ako je nalaz normalan. Na e građani se može vidjeti ako ga ubace. Nisam radila UK jer mi je urin sada normalan pa nije bilo potrebe za UK.
Da kazem jer je moj bio kroz par dana vec vidljiv na portalu !! A receno mi je isto za tjedan!! Naravno da san ja virila svako toliko😅ahaa ma ok ako je uredu nemas smetnje inda je sigurno uredno bitno da si briseve rijesila sad si i ti mirnija sigurno🥰bit ce to sve ok!
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji