Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megyca
    26. Siječanj 2025. 14:52

Tinchilina a ne znam zasto do kraja Utrogestan ali pretpostavljam cisto mjera opreza, ipak sam isla na ivf..
    Sto se tice imena mi vec 4 godine imamo svoje favorite ali kad smo saznali da su blizanci odmah smo slozili popis za sve kombinacije 😄
    Matke dobrodosla, hvala Bogu da je sve proslo u redu. Ne znam ti ovo za bedrice ali drzim fige da sve prode u najboljem redu❤️
    Ruža joooj kako uspijes piti Utrogestan? Ja sam jednom prilikom imala kutiju tog koji se moze piti i ajde idem ja popit da si olaksam, dosla na posao u popodnevnu… ajme majko sto je to bilo, kolegice su mi umirale od smijeha ja sam bila kao nadrogirana od toga😂 prozvale su me teta vaginaleta i od tad se vise nikad nisam usudila popiti ga🙈

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Megyca
    26. Siječanj 2025. 14:53

petrucika

Ovaj prijedlog s rucnikom je odlican i ja nezz kako se ja nisan ranije sitila i def cu ga id sad primjenjivati!! Iakoo bude onaj kao papir na tom stolcu pa ono ali opet nije lose ovo s rucnikom!! Pitanje za sve cure da li vam osim uzv doktor radi i cervikometriju i pregled rukom da i na taj nacin utvrdi tvrdocu grlica?? Moj radi sve to na svakom pregledu pa me cisto zanima kako to izgleda kod vas??

Meni je prvi put mjerio na proslom pregledu i to preko trbuha uzv-om.. nije mi nista vaginalno..

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Pukica
    26. Siječanj 2025. 15:01

Meni je samo prvi put radila vaginalni uzv, već nakon je išlo preko trbuha. 

petrucika
    26. Siječanj 2025. 15:05

Pukica

Ma radi meni uzv preko trbuha od nekih otp 12 tt mislim ali cervikometrija ide color doplerom i to mi radi svaki puta da se vidi koliko dugo je usce u cm i vidi se cak da ki je i zatvoreno onda mi napravi pregled rucno doli da opipa cerviks vidi dal je je tvrd ili ne daj Boze smeksan i tek onda idemo na uzv gledat bebu!! Zanima me ovo dvoje cervikometrija i sam taj tkz rucni pregled da ki vam doktori to rade na svakom pregledu!! Vidim nedavno je tek nekim curama po prvi puta radena cervikometrija!! Ja ju imam otp od 12tt reka bi !! I svaki oregled ide tako detaljno sve!! Pa cisto da vidim kako je kod ostalih!!

+ 10.10.

Pukica
    26. Siječanj 2025. 15:12

petrucika

Pukica

Ma radi meni uzv preko trbuha od nekih otp 12 tt mislim ali cervikometrija ide color doplerom i to mi radi svaki puta da se vidi koliko dugo je usce u cm i vidi se cak da ki je i zatvoreno onda mi napravi pregled rucno doli da opipa cerviks vidi dal je je tvrd ili ne daj Boze smeksan i tek onda idemo na uzv gledat bebu!! Zanima me ovo dvoje cervikometrija i sam taj tkz rucni pregled da ki vam doktori to rade na svakom pregledu!! Vidim nedavno je tek nekim curama po prvi puta radena cervikometrija!! Ja ju imam otp od 12tt reka bi !! I svaki oregled ide tako detaljno sve!! Pa cisto da vidim kako je kod ostalih!!

Meni onda to još nije rađeno

Pixi
    26. Siječanj 2025. 15:20

AnnieP

Tinchilina

Joj Greta bas mi je zao da vas je tako uhvatilo. Kakva je bila situacija da ste išli u bolnicu i kakvo je stanje sad? Drzim fige da je najgore iza vas. Ti si sigurno s niom u sobi na onom nekom jadnom pomoćnom ležaju, trudna, sigurno ti nije ji psihički ni fiziči lako. Držite se!
    .
    Jasamja, baš mi je drago da si i dalje tu, mozda bude beba sad u ovom plodnom mjescu kad se priroda polako budi i rađa se novi život, sretno! 🤗
    .
    Emma, drago mi je da si se smirila, računam da su ti se onda malo i simptomi ublažili i da te ne muči tako jako. Jel piješ možda brusnicu? App možda je i do urina pa ne moze odmoć.
    .
    Matke, dobro došla, sad si nam.među prvim na popisu, drago mi je da si se pridružila. Ako imaš kakvih pitanja, pucaj pa možda zajendo svi nešto saznamo :) želim ti mirnu trudnoću i da sve uredno prođe. Imenom te odmah simpatiziram, jer ćemo možda dečkića nazvat Matko :)
    .
    Kako vi cure stojite s imenim? Jeste već odlucile, baš što kaže Peeucika,.sad ćemo sve biti kroz koji dan, više manje, na pola.
    Jako lijepo i nije prečesto ime Matko. Mi imamo u obitelji imena Mate (šogor), Mata (nećak) i super su mi ta imena.
    Ja sam ovu trudnoću puno opuštenija po pitanju imena.
    Našla sam jedno dugačko ime za djevojčicu koje mi se sviđa i mužu se sviđa, no naša curka je rekla da će se seka zvati Emili i to je čvrsto govorila mjesec dana. Sad se prije 10 dana promjenilo i govori da će biti onako kako bi ja željela ali ne želim još sigurno odlučiti. Ako ona ne smisli treće ime onda će sama odlučiti kako će se seka zvati između Emili i mog dugačkog. 😄😊

I mi smo razmišljali o imenu Emili, no nismo odlučili definitivno. 😊Znate ono na početku kako je netko rekao da prati bebu kao voće po tjednima, tako smo i mi i kad je bila veličine limeta, to nam je bilo bas fora tako da ju znamo i sada zvati Limeta iz milja😁. Što je najjače super nam se slaže sa prezimenom, al zamislite samo ruganja ostale djece da ostane to ime.😂😂
    .
    Matke dobrodošla. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali vjerujem da će vam na kraju biti sve uredu kao i do sada. 😊

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

petrucika
    26. Siječanj 2025. 15:22

Pukica

petrucika

Pukica

Meni onda to još nije rađeno

Ahaaa zato bas pitam bas me zanima kako to funkcionira kod dr doktora!!

+ 10.10.

• AnnieP
    26. Siječanj 2025. 15:26

Pixi

AnnieP

Tinchilina

Joj Greta bas mi je zao da vas je tako uhvatilo. Kakva je bila situacija da ste išli u bolnicu i kakvo je stanje sad? Drzim fige da je najgore iza vas. Ti si sigurno s niom u sobi na onom nekom jadnom pomoćnom ležaju, trudna, sigurno ti nije ji psihički ni fiziči lako. Držite se!
    .
    Jasamja, baš mi je drago da si i dalje tu, mozda bude beba sad u ovom plodnom mjescu kad se priroda polako budi i rađa se novi život, sretno! 🤗
    .
    Emma, drago mi je da si se smirila, računam da su ti se onda malo i simptomi ublažili i da te ne muči tako jako. Jel piješ možda brusnicu? App možda je i do urina pa ne moze odmoć.
    .
    Matke, dobro došla, sad si nam.među prvim na popisu, drago mi je da si se pridružila. Ako imaš kakvih pitanja, pucaj pa možda zajendo svi nešto saznamo :) želim ti mirnu trudnoću i da sve uredno prođe. Imenom te odmah simpatiziram, jer ćemo možda dečkića nazvat Matko :)
    .
    Kako vi cure stojite s imenim? Jeste već odlucile, baš što kaže Peeucika,.sad ćemo sve biti kroz koji dan, više manje, na pola.
    Jako lijepo i nije prečesto ime Matko. Mi imamo u obitelji imena Mate (šogor), Mata (nećak) i super su mi ta imena.
    Našla sam jedno dugačko ime za djevojčicu koje mi se sviđa i mužu se sviđa, no naša curka je rekla da će se seka zvati Emili i to je čvrsto govorila mjesec dana. Sad se prije 10 dana promjenilo i govori da će biti onako kako bi ja željela ali ne želim još sigurno odlučiti. Ako ona ne smisli treće ime onda će sama odlučiti kako će se seka zvati između Emili i mog dugačkog. 😄😊
    I mi smo razmišljali o imenu Emili, no nismo odlučili definitivno. 😊Znate ono na početku kako je netko rekao da prati bebu kao voće po tjednima, tako smo i mi i kad je bila veličine limeta, to nam je bilo bas fora tako da ju znamo i sada zvati Limeta iz milja😁. Što je najjače super nam se slaže sa prezimenom, al zamislite samo ruganja ostale djece da ostane to ime.😂😂
    .
    Matke dobrodošla. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali vjerujem da će vam na kraju biti sve uredu kao i do sada. 😊

Nama je ime Emili bilo u top 3 za prvu curku, na kraju smo joj dali ime Lucija, Luce je zovemo stalno.
    Sad nam Emili nije bilo toliko lijepo kao prvi put, nismo ga sad ni spominjali, naša Lucka izvalila to ime i mjesec dana samo to ime je htjela za seku, već sam mislila da je sudbina.

🩷 7/2022

• AnnieP
    26. Siječanj 2025. 15:28

Pixi

AnnieP

Tinchilina

.
    .
    .
    .
    .
    Matke dobrodošla. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali vjerujem da će vam na kraju biti sve uredu kao i do sada

Volim orginalna imena i ideje ali nemam hrabrosti dati takvo ime dijetetu.
    Voljela bih da poslušam sebe ako mi se nešto sviđa i da me baš briga za tuđa mišljenja.
    Limeta mi je baš fora i orginalno, podrška ako ćete ju tako nazvati. 😄😊

🩷 7/2022

Danos
    26. Siječanj 2025. 15:34

Emma05

IVF ženicedo kojeg tjedna ste koristile vaginalete progesterona? Ja sam još na Cyclogestu i jedva čekam to ukinuti. Pijem još i Duphaston 3x1.

Ja jos uvijek koristim Utrogestan, ne znam do kada cu to morati 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.