Cure vjerujem da vec sve znate moju muku s trudnickom odjecom (majicama i bluzama) i mojim cickama kaj u nis ne stanu od kad sam trudna. E poslusala sam vas i narucila iz hma. Uzela ja xl jer mi je l u svim drugim ducanima strasno malen, i jos sam gledala njihovu tablicu velicina i reko super ce to bit. Dode mi sada sve xl i plivam u toj robi, kao da sam sator obukla 😂😂 znaci opet fulala generalno i sve vracam 🤦🏼♀️ Vec mi je tragikomicno evo. A imam opet neki sastanak bitniji drugi tjedan i sad do cetvrtka moram smislit neku majicu za ispod sakoaMožda da odeš fizički u HM ako imaš mogućnosti i traziti tu istu robu samo u manjim veličinama. 😁
Nadam se da ćeš naći rješenje što prije. Ne znam jesi spominjala, do kad planiraš raditi?
A ne znam koji hm ima trudnicku odjecu? Tu je netko pisao da ima samo par komada u areni..
.
Radim do 31.3., trebat ce mi odjece 🙈 Mislim ok je da u ured idem i lezernije obucena ali imam tih sastanaka koji budu na "visokoj razini" (ne znam kak objasnit) i svi dodu u odijelima. Nisam se ja za te sastanke nikad ni oblacila bas toliko poslovno/svecano ali opet ne mogu bas u lezernoj majici ili haljini
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Emma meni kad sam imala kakvih problema i išla na hitnu da vide, doktorica je u zaključku napisala da se javim svom dr. I napisala što bi ona od terapije promijenila. Ja sam sa tim papirom otišla u ljekarnu jer je bio vikend, kupila lijek i u pon kad mi je gin radio poslao mi recept da odem u ljekarnu da mi vrate novce pa ako misliš ići na hitnu I daju ti nešto od lijekova da znas da možeš tako u ljekarni. Ja sam uvijek tako do sad. Nadam se da ti je ipak bolje danas. 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Ema ne moj stavljat nista vise dok ne vidis s doktorim nista na svoju ruku sad!! Skuznica je sad ostecena ranjena i ne znas kakvu ce reakciju imat na bilo sto drugo!! I ne moj se NIKAD prati u obicnim samponima samo u onim za intimnu njegu!! I moj savjet ako se cesce doli peres kao ja cesce to naoravi samo s obicnom vodom nema smisla vuse outa dnevno ispirat se doli s tim sredstvima jer na taj nacin unistavas prirodan ph i bas gakobnavlacis gljivice i razne iscjedke!! I vidi za obriske iako oni se rade otp u 20 tj sad ponovo!!
Sve ti ja to znam već od davnina ali sam svejedno napravila nesvjesno tu grešku. Kupila sam bila gel za intimnu njegu i išla ga skenirati aplikacijom, na kraju se ispostavilo da je jako loš proizvod i da sadrži endokrine/hormonalne disruptore pa sam ga bacila i to je ostalo na tome. Sad se samo prođem tušem i tjt dok se ne vratim u "balans". Poslala sam giniću poruku pa ću vidit što će reći. Meni brisevi nisu nikako ni rađeni osim onih s kojima sam išla u postupak a bili su u mjesecu prije trudnoće. Pitala sam za iste već puno puta i puno puta mi je rečeno da mi ne trebaju. Ja ipak mislim da mi trebaju ako se razviju tegobe bilo kakve vrste. A i ja se nakon 15 godina što sam napokon ostvarila ovu trudnoću nebi igrala. Mislim da ću šiznuti ovaj tjedan😓
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Pixi a da, ja sam uvijek trazila neke zdravije alternative lijekovima🙈 imala sam ‘srecu’ da sam stvarno prosla dosta tegoba kroz zivot koje sam morala istraziti 😂
.
Joj Emma bas je tesko citati kako ti je to dolje iziritirano 😔 nadam se da ce brzo proci ❤️
Sto se tice hitne i recepata, na temelju njihovog nalaza se moze podici lijek na polog u ljekarni, a onda se u ponedjeljak donese recept od doktora 😊
.
Lolola ima arena trudnicki odjel, ali ne ocekuj puno, imaju IZUZETNO malo odjece. Zao mi je sto toliko muku mucis sa ‘finom robom’ i apsolutno te razumijem. Ima li smisla da kupis vece haljine pa ih vezes nekakvom lijepom vrpcom ispod grudi i preko toga stavis sako?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Emmameni kad sam imala kakvih problema i išla na hitnu da vide, doktorica je u zaključku napisala da se javim svom dr. I napisala što bi ona od terapije promijenila. Ja sam sa tim papirom otišla u ljekarnu jer je bio vikend, kupila lijek i u pon kad mi je gin radio poslao mi recept da odem u ljekarnu da mi vrate novce pa ako misliš ići na hitnu I daju ti nešto od lijekova da znas da možeš tako u ljekarni. Ja sam uvijek tako do sad. Nadam se da ti je ipak bolje danas. 🤞
Znam i to😄👌. Ja sam uvijek "zdrava" dok se ne krenem pregledavati. Čim meni pipi mora tamo po stolu često biti po pregledima ja odma nešto dobijem. Imam previše kilometara u ovom "sportu" tj u MPO vodama i 100x su me inficirali preko stola za pregled i sl. Imala i kateter uslijed operacija u više navrata pa su mi i Klebsiellu jednom nanijeli tako. Blato izlazilo iz mene na kateter. Jednom sam dobila i EC ali ESBL soj. Pišala tada krv 2 godine za redom. Jedva jedva jedva sam ja to sve iskorijenila i vratila u balans i držala pod kontrolom. Al jbga trudnoća je drugo stanje i podložniji smo nekim stvarima a ja sam se moram priznati malo previše i opustila sada. Poslala sam ja mom dr poruku pa nek kaže svoje. Ja sam svakako ljuta na samu sebe što sam se toliko opustila😒
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ema ne moj stavljat nista vise dok ne vidis s doktorim nista na svoju ruku sad!! Skuznica je sad ostecena ranjena i ne znas kakvu ce reakciju imat na bilo sto drugo!! I ne moj se NIKAD prati u obicnim samponima samo u onim za intimnu njegu!! I moj savjet ako se cesce doli peres kao ja cesce to naoravi samo s obicnom vodom nema smisla vuse outa dnevno ispirat se doli s tim sredstvima jer na taj nacin unistavas prirodan ph i bas gakobnavlacis gljivice i razne iscjedke!! I vidi za obriske iako oni se rade otp u 20 tj sad ponovo!!Sve ti ja to znam već od davnina ali sam svejedno napravila nesvjesno tu grešku. Kupila sam bila gel za intimnu njegu i išla ga skenirati aplikacijom, na kraju se ispostavilo da je jako loš proizvod i da sadrži endokrine/hormonalne disruptore pa sam ga bacila i to je ostalo na tome. Sad se samo prođem tušem i tjt dok se ne vratim u "balans". Poslala sam giniću poruku pa ću vidit što će reći. Meni brisevi nisu nikako ni rađeni osim onih s kojima sam išla u postupak a bili su u mjesecu prije trudnoće. Pitala sam za iste već puno puta i puno puta mi je rečeno da mi ne trebaju. Ja ipak mislim da mi trebaju ako se razviju tegobe bilo kakve vrste. A i ja se nakon 15 godina što sam napokon ostvarila ovu trudnoću nebi igrala. Mislim da ću šiznuti ovaj tjedan😓
Ok svako ima pravo na greske tako i ja znam da mi nesto ne ide ali opet dodem i napravim to!! Tako i ti nije strasna greska ja jesam panicar ali imam i neko znanje i iskustvo i reci cu ti ne moj panicarit to nije nista strasnoo javi se svim doktoru na sviju ruku sad nista stavljat!! Bebici nece bit nista od toga a za briseve ti nisu radila jer si radila prije postupka i smatra se da je ok! Ja sam radila u 12tt i sad u 17tt i bila sam po prvi puta u zivotu pozitivna na neku bakteriju a pogotovo bhsb !! Imala san nekakav iscjedak malo cudnog jaceg mirisa!! I eto doktor mi je uzeo obriske jer se rade oko 20tt ali vidis kako se poklopilo!! Tako da trazi pitaj svoga ginica da ti napravi da ti budes mirna!! Reci da zelis i imas pravo na to ides privatno koliko znal!! I ne moj se sekirat molim te ja te razumim takav sam i sama i bas san panicna u trudnoci tako da znam kako ti je!! Javi se doktoru vidi sto sad s ovim stanjem!! Na sl kontroli trazi briseve!! Kad imas pregled??
+ 10.10.
Pozdrav cure
Moze objasnjenje sto je Panda i od kojeg tt to pijete? Dh
Omni Biotic Panda je jedan od najboljih probiotika na težištu. Koriste ga trudnice, dojilje i djeca.
Ja ga nisam koristila u prošloj trudnoći, ali sam ga davala sinu prvih godinu dana jednom na dan. Možeš malo proguglati pa na njihovoj stranici pročitati detaljnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji