Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    24. Siječanj 2025. 13:02

Cure jel ima koja od vas problema s želucem? Već par dana osjetim neku nelagodu u želudcu i zna me par puta na dan probosti u tom dijelu, onako kao nek tupa bol da me netko reže, ako kužite šta hoću reći. Ne znam dal smijem piti neke čajeve za želudac ili nešto drugo što bi pomoglo, nisam ništa koristila jer me strah. Je li imao tko od vas sličnih problema i ako znate nešto što bi mi moglo pomoći malo i olakšati osjećaj u želudcu a da je sigurno za nas trudnice? Hvala puno

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    24. Siječanj 2025. 13:14

Maslačak_13

Cure jel ima koja od vas problema s želucem? Već par dana osjetim neku nelagodu u želudcu i zna me par puta na dan probosti u tom dijelu, onako kao nek tupa bol da me netko reže, ako kužite šta hoću reći. Ne znam dal smijem piti neke čajeve za želudac ili nešto drugo što bi pomoglo, nisam ništa koristila jer me strah. Je li imao tko od vas sličnih problema i ako znate nešto što bi mi moglo pomoći malo i olakšati osjećaj u želudcu a da je sigurno za nas trudnice? Hvala puno

Da probas s kamilicom ona je dobra za zeludac ja ju pijem svaki dan!! Ne znam bi ki pomoglo ali mozda da probas!!

+ 10.10.

petrucika
    24. Siječanj 2025. 13:27

Meme koje osjecate bebice jel imate dane onako da vam je beba mirnija nego inace?? Moja se inace javlja vise puta dnevno od jutros nisan sigurna da sam ju cula!! Cak i sad kako sam pojela i legla na livi bok uopce me ne dozivljava!! 🙄znam da je jos makena da bi svaki dan lupala i da imaju dane kad su manje aktivne ali eto isto je puno ugodnije kad ju osjetim vise puta u danu🥰

+ 10.10.

• Tinchilina
    24. Siječanj 2025. 14:02

Ma joj, mene to lupkanje malo uznemirava jer ih doslovno danima nije za čut i onda malo lupnu i opet mir. Valjda su mali da, al bas mi bude bed, al ne želim paničariti i mislit negativno  i nisam naručila onaj bw, a fakat bi možda i mogla. Urezalo mi se u pamćenje što je netko pisao da je njegov ginkeolog protiv toga jer se može postić kontra efekt i tu sam stala. Pa opet, bilo bi mi milijun lakše da sad provjerim i čujem im srčeka. 🙈

💙 5/2023

• Tinchilina
    24. Siječanj 2025. 14:03

Btw, meni se otvorio apetit ono ful ful, mogu jest sad u svakom trenutku 😄 i traži me slatko, a do sad baš i nije, iako sam inače više za slatko nego slano. Joj samo da mi kilice ne podivljaju 🤞

💙 5/2023

petrucika
    24. Siječanj 2025. 14:16

Tinchilina

Ma joj, mene to lupkanje malo uznemirava jer ih doslovno danima nije za čut i onda malo lupnu i opet mir. Valjda su mali da, al bas mi bude bed, al ne želim paničariti i mislit negativno i nisam naručila onaj bw, a fakat bi možda i mogla. Urezalo mi se u pamćenje što je netko pisao da je njegov ginkeolog protiv toga jer se može postić kontra efekt i tu sam stala. Pa opet, bilo bi mi milijun lakše da sad provjerim i čujem im srčeka. 🙈

Mali su jos zato je tako!! Isto je kid mene i ja sam svjesna da je beba jos mala i da je to na pocetku tako ali isto mi nije svejedno!! Ne znam ja imam baby w. I iskreno nekako sam mirnija s tim pa i kad se ovako ne javi provjerim s babay w. I nekako je odma drugacije!! Ja moju bebica provjerim svako jutro samo da je cujem i to je too!! Iako kako sad bude se vise kretala vjerujem da baby w necu ni koristit nego eto nekad kad meni bude neke situacije u kojima on bas spasi situaciju!!! Ne znam koliko je il nije stetan ja svog gunica pitala nisan ali neko je tu naposa da mu je ginic dao zeleno svjetlo za taj baby w! Vjerujem da su misljenja podjeljena kao i u svemu!! Ali da spasi dok je ovako trudnica manja definitivno spasi!! Ali sada ce ini id 20 tt na dalje lupkat sve jace i cesce🥰

+ 10.10.

lolola13
    24. Siječanj 2025. 14:39

Joj meni se javlja vec dugo i osjetim ju svaki dan ali bas ima takvih dana kad su akrobacije cijeli dan i onda bude mirnih dana kad ju samo par puta osjetim. Pa se isto tako odma zamislim jel sve ok 🙈 I danas mi je nesto mirnija pa sam vec par puta mislila kaj se dogada i zasto mi se ne javlja 😂
    .
    Apetit mi je vec nekih 2 tjedna bas jako skocio, non stop sam gladna i imam osjecaja bas kao da se ne mogu najesti na duze od 2 sata 🥲 I onda opet jako brinem jer kad se sjetim kaj sam vec sve jela nit imam ideja za obrok niti mi je svejedno za kolicinu kalorija. A opet znam da se ne smijem izgladnjivat pa je to sad koma 🤣 Uglavnom imam onda puno vocnih meduobroka sto isto znam da nije dobro za secer ali evo ni sama ne znam sto jest a da je zdravo

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    24. Siječanj 2025. 15:00

lolola13

Joj meni se javlja vec dugo i osjetim ju svaki dan ali bas ima takvih dana kad su akrobacije cijeli dan i onda bude mirnih dana kad ju samo par puta osjetim. Pa se isto tako odma zamislim jel sve ok 🙈 I danas mi je nesto mirnija pa sam vec par puta mislila kaj se dogada i zasto mi se ne javlja 😂
    .
    Apetit mi je vec nekih 2 tjedna bas jako skocio, non stop sam gladna i imam osjecaja bas kao da se ne mogu najesti na duze od 2 sata 🥲 I onda opet jako brinem jer kad se sjetim kaj sam vec sve jela nit imam ideja za obrok niti mi je svejedno za kolicinu kalorija. A opet znam da se ne smijem izgladnjivat pa je to sad koma 🤣 Uglavnom imam onda puno vocnih meduobroka sto isto znam da nije dobro za secer ali evo ni sama ne znam sto jest a da je zdravo

I kod nene je takav dan danas nesto murniji javila se orije ali onako par puta cisto bice da mi kaze tu sam i to je tooo inace zna bas izvoditi kako kazes akrobacije ali danas je bas mirna!!

+ 10.10.

• Olivia888
    24. Siječanj 2025. 15:06

želudac - meni puno pomaze Panda Omniabiotik probiotik, ujutro nataste pola vrecice (dnevne doze) uzmem. Procitala sam na dva mjesta da su zene pisale kako im je pomoglo, probala i evo i meni je. Uz to caj od mente i kamilica povremeno. 
    beba - ja sam ju krenula osjecati prije cca 5-6 dana i javlja se svako malo cijeli dan, na razlicitim mjestima u trbuhu 🙈 gotovo uvijek se javi kad nesto jedem/pijem. no to su sve jos rani tjedni i pokusati cu ne brinuti ako ce biti koji mirniji dan jer je stvarno normalno. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Maslačak_13
    24. Siječanj 2025. 15:46

Petrucika i Olivia hvala na savjetima, probat ću danas s čajem pa ako ne bude bolje kupit ću si ovaj  omnibiotic panda.
    .
    Sad čitam po portalima kako je danas bila sjednica vlade te da su prihvatili nove demografske mjere koje stupaju na snagu 1. ožujka 2025.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.