Drage cure dugo sam bila na temi vantjelesna oplodnja..u trecem postupku sam ostvarila trudnocu..sada sam u 10 sedmici juce sam imala drugi UZ i sve je uredu.. sada je vrijeme za prenatalni test i treba mi vasa pomoc.. koje testove ste vi radile? Moja dr mi je preporucila Nativa test ali me interesuje da li je i vama poznat i ako jeste koji paket je najbolji? Ja citam pakete i opcije ali iskreno ne znam sta citam 🤭 pa vas molim za pomoc i savjet
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Cureee ja nista ne osjetim jos svoje bebe☹️ vidim da vas vecina osjeti i javljaju se a kod mene nista, a zadnji put na pregledu su bile bas jako aktivne i dr je rekao da bi ih trebala osjetiti koliko su aktivne.. nadam se da cu i ja brzo, stalno o tome mislim..
Apetit je kod mene zadnjih par dana takav da bi mogla slona pojesti, bas sam ono sto bi se reklo buknula i sad mi vec poznanici na ulici cestitaju🥰🙈 vidit cemo do kraja kolika cu biti😂
Tanjanja dobrodosla i cestitam ❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Vi sve o apetitu a ja moram priznat da se moj nekako ustabilio ono kao nije ko nekad isto jedem ali rekla bi da imam manje te napadaje gladi !! Ali ja sam od pocetka tako a vi ste tek sad tako da to je tooo😅ja sam dobila do sad 10 kg vi ce te tek dobiti ubiti ja sam kontra!! Rekli bi uvik kontra😂
+ 10.10.
Megy, iskreno me tješi što ih ne osjetiš jer kod mene doslovno nema ničeg 3,4 dana i onda mali kao tup tup i opet ništa. Ne znam mozda je to kod njih drugačje ? Nemam pojma, bubam baš bezveze. Ja pijem pandu sad par dana, a planirala sam pit ju baš cijelo zadnje tronjesečje, i sad mi je baš dalo dobru ideju ovo da se popije pola vrećice, tako i Roidakal pijem na pol doze, fakat mi je to sve puno para kad se skupi.
.
Pozdrav Tanja, dobri došla i želim ti prekrasnu trudnoću i da sve bude lijepo i školski 🥰 u ovoj grupi je veçina radila Panoramu, uglavnom su razlozi što Panorama ima nelakvu drugačiju tehnologiju od ostalih testova, na način da razlikuje gene od mame i od bebe. Meni ju je osobno preporučio poznati ginekolog kod kojeg sam išla privatno nakon što mi je jedna ginekologinja sa Vinogradske dijagnosticirala neke loše prognoze za jednu bebu (nosim blizance), što se pokaalo sve krivo jer je mjerila te neke stvari pre rano (u 10 tt). Uglavnom Panoramom sam dobila nizak rizik, kao potvrdu istog nalaza da je sve ok od tog doktora. Za ostale testove ti ni ne znam puno.
💙 5/2023
Drage cure dugo sam bila na temi vantjelesna oplodnja..u trecem postupku sam ostvarila trudnocu..sada sam u 10 sedmici juce sam imala drugi UZ i sve je uredu.. sada je vrijeme za prenatalni test i treba mi vasa pomoc.. koje testove ste vi radile? Moja dr mi je preporucila Nativa test ali me interesuje da li je i vama poznat i ako jeste koji paket je najbolji? Ja citam pakete i opcije ali iskreno ne znam sta citam 🤭 pa vas molim za pomoc i savjet
Cestitam i dobrodosla! Zelim ti lijepu i zdravu trudnocu 🤗 Prenatalni test nisam radila ali cure jesu pa ce ti sigurno jos netko pisati
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Čestitam i dobro nam došla. 😊
.
Za prenatalni test dijelim mišljenje s Tinchilina za Panoramu.
🩷 7/2022
Ja sam obavila danas kombinirani, ne znam dali je inaće u petrovoj tako ali mi smo bili prvi u čekaonici..došla u 6:40 oko 7:30 sam završila s vađenjem krvi i čekali smo ultrazvuk koji je trajao 30sec do 9:40.. a bila u 8:30 naručena.. mislim ok znala sam da ću čekati alii ovo je previše 😆 pozitivno je to što je rekao da su one mjere u redu, još samo nalaze sad čekamo ali i to sam na kraju zaboravila pitati koliko se čeka jer sam izludila više i jedva smo čekali ići doma 🤣 a još uz moje mučnine i sve uzas baš su me nazivcirali 😆 bebica baš lijepo maše rukicama, nogicama takoo da bar sam ju vidjela malo 😍 .. eto ako slučajno netko još planira ići pripremite si živčeke 😁🍀🎉
01.12. +
Dobrodosla ja nusan radila nikakve prenatalne testove niti kombinirane!! Tako da ti ja ne znam dati nikakvu informaciju ali dosta cura je pa ce se sigurno naci neka cura jos koja ce ti pojasniti sto te zanima!! Zelim ti od srca urednu,skolsku i dosadnu trudnocu🥰
+ 10.10.
Pozdrav Tanja! Moja trudnoća je također putem IVFa postignuta i moja doktorica iz Petrove me poslala na Nifty i napravila sam ga sa 10+3. Još mi je rekla da napravim samo najosnovniji test na Downov, Edwardsov i Patauov sindrom, pa sam išla u Brayer, platila 480 EURa, izvadila krv i za 5 dana dobila rezultat iako kažu da se čeka 20 radnih dana. 😁
Ja sam obavila danas kombinirani, ne znam dali je inaće u petrovoj tako ali mi smo bili prvi u čekaonici..došla u 6:40 oko 7:30 sam završila s vađenjem krvi i čekali smo ultrazvuk koji je trajao 30sec do 9:40.. a bila u 8:30 naručena.. mislim ok znala sam da ću čekati alii ovo je previše 😆 pozitivno je to što je rekao da su one mjere u redu, još samo nalaze sad čekamo ali i to sam na kraju zaboravila pitati koliko se čeka jer sam izludila više i jedva smo čekali ići doma 🤣 a još uz moje mučnine i sve uzas baš su me nazivcirali 😆 bebica baš lijepo maše rukicama, nogicama takoo da bar sam ju vidjela malo 😍 .. eto ako slučajno netko još planira ići pripremite si živčeke 😁🍀🎉
Bitno da je proslo i da je sve kako treba! 🥳 A svakako korisno za znat kako funkcioniraju 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji