Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lolola13

Broj poruka: 296

Prijavi adminu

Cure vjerujem da vec sve znate moju muku s trudnickom odjecom (majicama i bluzama) i mojim cickama kaj u nis ne stanu od kad sam trudna. E poslusala sam vas i narucila iz hma. Uzela ja xl jer mi je l u svim drugim ducanima strasno malen, i jos sam gledala njihovu tablicu velicina i reko super ce to bit. Dode mi sada sve xl i plivam u toj robi, kao da sam sator obukla 😂😂 znaci opet fulala generalno i sve vracam 🤦🏼‍♀️ Vec mi je tragikomicno evo. A imam opet neki sastanak bitniji drugi tjedan i sad do cetvrtka moram smislit neku majicu za ispod sakoa 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

RužaFT

Broj poruka: 141

Prijavi adminu

Tanjatanja dobrodosla :)     
    i ja sam radila Panoramu, kao i vecina cura ovdje. Rezultati se cekaju od 7-15 dana...konkretno ja sam cekala 9 dana.
    Petrucika sretno sa bestijama, da ih se sto prije rijesis. A pristisak i bolovi dolje iznutra i ja osjetim, nekad manje, nekad vise..ovih dana vise, najlakse mi je kad lezim, ndmam taj pritisak...
    Glad ja imam napadaje gladi i dalje, ali manje nego prije. Prije sam kasno navecer morala jesti, cim se probudim ili me glad probudi, sad je to malo lakse...strah me do kraja kolika cu biti 😁 prije me samo slano trazilo, sad mogu i slatko 😁

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Emma05

Broj poruka: 779

Prijavi adminu

Žene moje ja sam izludila sa donjim katom. Nakon što sam se potužila ginu na iscjedak koji je bio bez mirisa i bez tegoba u vidu pecenja, svrbeža i slično, samo sluzavo žuti iscjedak...on mi je uključio Canesten. Iako sam skeptična da su uopće bile gljivice al ok poslušala sam ga,  stavljaju se 3 vaginalete navečer pa se kao čeka do 7 dana da se vidi jel tegobe prolaze. Naime, mene su toliko spržile te vaginalete da meni sluznica od njih gori i peče sada. Iz ničega sad imam prave tegobe. Danas mi je 4.a noć i evo sad ne mogu spavati jer me svrbi i peče. Bila sam na zahodu i u obrisu ima malo sukrvavih krpica. Baš sam se zagledavala da skuzim jesu li žute, narančaste ili crvene. Uopce ne kužim što je to više. Ugl sad mi je sluznica gora nego prije. Ne razumijem jel to reakcija na lijek ili je sad pravi infekt u pitanju. Ljuta sam što mi nije odmah briseve napravio a sad je vikend. Neznam što da radim sada a dolje mi je nepodnošljivo. Pa ja cu poludit. Na hitnu mi nema smisla jer će mi i oni naravno preporučiti briseve. 🙈😭

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Prijavi adminu

Sad sam se digla. Otuširala i namazala Klotrimazol kremom. Nisam mogla više izdržati. Sutra ću kupiti onaj Multigyn acti gel da vratim malo Ph u normalu jer je ovo za poluditi. Sigurno sam iziritirala sa pustim pranjem sa običnim šamponom🙈. Samo me zabrinula ta sukrvica...nemogu razaznat zbog Cyclogesta što mi je što jer mi lijeka puno iscuri pa zakamuflira taj iscjedak...ugl paranojica lagano kreće...🫣

15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)

Lunolina

Broj poruka: 1589

Prijavi adminu

Tanjanja dobro dosla❤️ nisam cula za Native test, mi smo radili Panoramu 😊
    .
    Vi ste vec pocele piti Pandu? Ja sam jos na Omnibiotic flora plus. Mogla bih i ja 5., na placi kupiti Pandu😄
    .
    Apetit - moj se jos nije pojavio u punom zanosu, ali su mucnine manje pa je to lakse, iako sam skuzila da moram jesti svaka 2 sata inace mi je muka tako da zvacem rizine krekere i slicne gluposti. Skuzila sam da mi slatko zapravo ne pase jer mi je od toga jos vise muka pa sam slatkise teskom voljom izbacila necavno (naravno da mi pase dok ih jedem, ali mi nakon toga ne pasu😅)
    .
    Emma joj bas zvuci grdo😔 ja ti se dolje mazem sad Gynopro, siguran je za koristenje u trudnoci, on pomaze kod iritacija - ja ga konkretno koristim u prevenciji upala mjehura i gljivica, a i guzu namazem jer mi se cini da pomaze i kao prevencija hemerodia. Mozda to pomogne za inace, a sad bih ti preporucila acidosalus vaginalete. Iz raja su izasle🙈 mislim da ih je 7 ili 10 u pakiranju, a potrosis ih onoliko koliko mislis da treba - prirodne su, imaju miris po cajevcu (to neke zna malo smetati, ali stvarno nije strasno). Nadam se da su se vratile u prodaju, jedno vrijeme ih nije bilo jer su im mjenjali sastav. Inace ih uvijek imam u frizideru.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

lolola13

Broj poruka: 296

Prijavi adminu

Emma05

Žene moje ja sam izludila sa donjim katom. Nakon što sam se potužila ginu na iscjedak koji je bio bez mirisa i bez tegoba u vidu pecenja, svrbeža i slično, samo sluzavo žuti iscjedak…on mi je uključio Canesten. Iako sam skeptična da su uopće bile gljivice al ok poslušala sam ga, stavljaju se 3 vaginalete navečer pa se kao čeka do 7 dana da se vidi jel tegobe prolaze. Naime, mene su toliko spržile te vaginalete da meni sluznica od njih gori i peče sada. Iz ničega sad imam prave tegobe. Danas mi je 4.a noć i evo sad ne mogu spavati jer me svrbi i peče. Bila sam na zahodu i u obrisu ima malo sukrvavih krpica. Baš sam se zagledavala da skuzim jesu li žute, narančaste ili crvene. Uopce ne kužim što je to više. Ugl sad mi je sluznica gora nego prije. Ne razumijem jel to reakcija na lijek ili je sad pravi infekt u pitanju. Ljuta sam što mi nije odmah briseve napravio a sad je vikend. Neznam što da radim sada a dolje mi je nepodnošljivo. Pa ja cu poludit. Na hitnu mi nema smisla jer će mi i oni naravno preporučiti briseve. 🙈😭

Joj grozno zvuci, bas mi je zao! Ja sam nekad davno imala tako jaku reakciju na metronidazol vaginalete i onda mi je dr samo dao druge neke blaze i sve je bilo ok. Tada je bila u pitanju bakterija ali svejedno. Uglavnom sto zelim rec, mozda se isplati otici na hitnu u smislu da ti daju zamjenske vaginalete da se ne patis do ponedjeljka. Ne znam jedino dal na hitnoj izdaju recepte ali mi je neka logika da bi valjda covjek trebao moci doci do lijeka i vikendom 😅 Kako god mozda ti se isplati probati, mozes i samo nazvati hitnu. Npr moja mama zna kada ima problema s visokim tlakom nazvati samo hitnu i pitati za konzultacije ako joj dr ne radi. I onda joj oni daju savjete i odmah kazu treba li u bolnicu ili da se tipa javi opet za pola sata i sl.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Tanjanja27

Drage cure dugo sam bila na temi vantjelesna oplodnja..u trecem postupku sam ostvarila trudnocu..sada sam u 10 sedmici juce sam imala drugi UZ i sve je uredu.. sada je vrijeme za prenatalni test i treba mi vasa pomoc.. koje testove ste vi radile? Moja dr mi je preporucila Nativa test ali me interesuje da li je i vama poznat i ako jeste koji paket je najbolji? Ja citam pakete i opcije ali iskreno ne znam sta citam 🤭 pa vas molim za pomoc i savjet

Dobro nam došla. I ja sam ostvarila trudnoću putem IVFa. Mi smo kao i vecina cura ovdje radili Panoramu, srednji paket u 12.tj, moze se raditi od 9.tj. Uzorke šalju za Ameriku i nama su stigli za tjedan dana.
    Lunolina uvijek si tvoje preporuke skrinam za svaki slučaj, naša hodajuća ljekarna 😊. Baš imaš preporuka za sve tegobe. Dobro je znati.
    Emma kako si? Ako će ti biti lakše probaj nazvati hitnu ako ti se već ne ide tamo. Nek što prije prodje, nemam iskustva s tim pa ni neki savjet 🤞

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

lolola13

Cure vjerujem da vec sve znate moju muku s trudnickom odjecom (majicama i bluzama) i mojim cickama kaj u nis ne stanu od kad sam trudna. E poslusala sam vas i narucila iz hma. Uzela ja xl jer mi je l u svim drugim ducanima strasno malen, i jos sam gledala njihovu tablicu velicina i reko super ce to bit. Dode mi sada sve xl i plivam u toj robi, kao da sam sator obukla 😂😂 znaci opet fulala generalno i sve vracam 🤦🏼‍♀️ Vec mi je tragikomicno evo. A imam opet neki sastanak bitniji drugi tjedan i sad do cetvrtka moram smislit neku majicu za ispod sakoa

Možda da odeš fizički u HM ako imaš mogućnosti i traziti tu istu robu samo u manjim veličinama. 😁
    Nadam se da ćeš naći rješenje što prije. Ne znam jesi spominjala, do kad planiraš raditi?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Emma05

Prijavi adminu

Lunolina

Tanjanja dobro dosla❤️ nisam cula za Native test, mi smo radili Panoramu 😊
    .
    Vi ste vec pocele piti Pandu? Ja sam jos na Omnibiotic flora plus. Mogla bih i ja 5., na placi kupiti Pandu😄
    .
    Apetit - moj se jos nije pojavio u punom zanosu, ali su mucnine manje pa je to lakse, iako sam skuzila da moram jesti svaka 2 sata inace mi je muka tako da zvacem rizine krekere i slicne gluposti. Skuzila sam da mi slatko zapravo ne pase jer mi je od toga jos vise muka pa sam slatkise teskom voljom izbacila necavno (naravno da mi pase dok ih jedem, ali mi nakon toga ne pasu😅)
    .
    Emma joj bas zvuci grdo😔 ja ti se dolje mazem sad Gynopro, siguran je za koristenje u trudnoci, on pomaze kod iritacija - ja ga konkretno koristim u prevenciji upala mjehura i gljivica, a i guzu namazem jer mi se cini da pomaze i kao prevencija hemerodia. Mozda to pomogne za inace, a sad bih ti preporucila acidosalus vaginalete. Iz raja su izasle🙈 mislim da ih je 7 ili 10 u pakiranju, a potrosis ih onoliko koliko mislis da treba - prirodne su, imaju miris po cajevcu (to neke zna malo smetati, ali stvarno nije strasno). Nadam se da su se vratile u prodaju, jedno vrijeme ih nije bilo jer su im mjenjali sastav. Inace ih uvijek imam u frizideru.

Pogledati ću baš u ljekarni danas. Ne smeta mi čajevac i inače ga koristim za natapkati nešto na koži ponekad. Ugodan je miris. Bar meni. Probiotike vec pijem neko vrijeme al nisam se sjetila imati i vaginalete u kući, izvidim i to baš. Shvatila sam da jako puno sokova cijeđenih pijem a pored toga pojedem još citrusnog voća pa mi je vjerojatno i to dodatno promijenilo ph tijela jer kiselo baš odgovara za razvoj infekta. Stati ću sa sokovima i s citrusima neko vrijeme da vidim.  
    Na hitnoj ne izdaju recepte, samo daju preporuke inače. To može samo primarac pa me dođe na isto. A za ove prirodne stvari to mogu i sama kupiti. Poslati ću svom giniću poruku danas. Mislim da sam ozlijedila sluznicu sa tim stavljanjem Canestena jer je on kao kreda a unutra je sve mekano prokrvljeno jer mi nije jasno bilo otkud sitne točkice krvi. 

petrucika

Broj poruka: 672

Prijavi adminu

Ema ne moj stavljat nista vise dok ne vidis s doktorim nista na svoju ruku sad!! Skuznica je sad ostecena ranjena i ne znas kakvu ce reakciju imat na bilo sto drugo!! I ne moj se NIKAD prati u obicnim samponima samo u onim za intimnu njegu!! I moj savjet ako se cesce doli peres kao ja cesce to naoravi samo s obicnom vodom nema smisla vuse outa dnevno ispirat se doli s tim sredstvima jer na taj nacin unistavas prirodan ph i bas gakobnavlacis gljivice i razne iscjedke!! I vidi za obriske iako oni se rade otp u 20  tj sad ponovo!! 

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.