Cure vjerujem da vec sve znate moju muku s trudnickom odjecom (majicama i bluzama) i mojim cickama kaj u nis ne stanu od kad sam trudna. E poslusala sam vas i narucila iz hma. Uzela ja xl jer mi je l u svim drugim ducanima strasno malen, i jos sam gledala njihovu tablicu velicina i reko super ce to bit. Dode mi sada sve xl i plivam u toj robi, kao da sam sator obukla 😂😂 znaci opet fulala generalno i sve vracam 🤦🏼♀️ Vec mi je tragikomicno evo. A imam opet neki sastanak bitniji drugi tjedan i sad do cetvrtka moram smislit neku majicu za ispod sakoa
Možda da odeš fizički u HM ako imaš mogućnosti i traziti tu istu robu samo u manjim veličinama. 😁
Nadam se da ćeš naći rješenje što prije. Ne znam jesi spominjala, do kad planiraš raditi?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Tanjanja dobro dosla❤️ nisam cula za Native test, mi smo radili Panoramu 😊
.
Vi ste vec pocele piti Pandu? Ja sam jos na Omnibiotic flora plus. Mogla bih i ja 5., na placi kupiti Pandu😄
.
Apetit - moj se jos nije pojavio u punom zanosu, ali su mucnine manje pa je to lakse, iako sam skuzila da moram jesti svaka 2 sata inace mi je muka tako da zvacem rizine krekere i slicne gluposti. Skuzila sam da mi slatko zapravo ne pase jer mi je od toga jos vise muka pa sam slatkise teskom voljom izbacila necavno (naravno da mi pase dok ih jedem, ali mi nakon toga ne pasu😅)
.
Emma joj bas zvuci grdo😔 ja ti se dolje mazem sad Gynopro, siguran je za koristenje u trudnoci, on pomaze kod iritacija - ja ga konkretno koristim u prevenciji upala mjehura i gljivica, a i guzu namazem jer mi se cini da pomaze i kao prevencija hemerodia. Mozda to pomogne za inace, a sad bih ti preporucila acidosalus vaginalete. Iz raja su izasle🙈 mislim da ih je 7 ili 10 u pakiranju, a potrosis ih onoliko koliko mislis da treba - prirodne su, imaju miris po cajevcu (to neke zna malo smetati, ali stvarno nije strasno). Nadam se da su se vratile u prodaju, jedno vrijeme ih nije bilo jer su im mjenjali sastav. Inace ih uvijek imam u frizideru.
Pogledati ću baš u ljekarni danas. Ne smeta mi čajevac i inače ga koristim za natapkati nešto na koži ponekad. Ugodan je miris. Bar meni. Probiotike vec pijem neko vrijeme al nisam se sjetila imati i vaginalete u kući, izvidim i to baš. Shvatila sam da jako puno sokova cijeđenih pijem a pored toga pojedem još citrusnog voća pa mi je vjerojatno i to dodatno promijenilo ph tijela jer kiselo baš odgovara za razvoj infekta. Stati ću sa sokovima i s citrusima neko vrijeme da vidim.
Na hitnoj ne izdaju recepte, samo daju preporuke inače. To može samo primarac pa me dođe na isto. A za ove prirodne stvari to mogu i sama kupiti. Poslati ću svom giniću poruku danas. Mislim da sam ozlijedila sluznicu sa tim stavljanjem Canestena jer je on kao kreda a unutra je sve mekano prokrvljeno jer mi nije jasno bilo otkud sitne točkice krvi.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ema ne moj stavljat nista vise dok ne vidis s doktorim nista na svoju ruku sad!! Skuznica je sad ostecena ranjena i ne znas kakvu ce reakciju imat na bilo sto drugo!! I ne moj se NIKAD prati u obicnim samponima samo u onim za intimnu njegu!! I moj savjet ako se cesce doli peres kao ja cesce to naoravi samo s obicnom vodom nema smisla vuse outa dnevno ispirat se doli s tim sredstvima jer na taj nacin unistavas prirodan ph i bas gakobnavlacis gljivice i razne iscjedke!! I vidi za obriske iako oni se rade otp u 20 tj sad ponovo!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure vjerujem da vec sve znate moju muku s trudnickom odjecom (majicama i bluzama) i mojim cickama kaj u nis ne stanu od kad sam trudna. E poslusala sam vas i narucila iz hma. Uzela ja xl jer mi je l u svim drugim ducanima strasno malen, i jos sam gledala njihovu tablicu velicina i reko super ce to bit. Dode mi sada sve xl i plivam u toj robi, kao da sam sator obukla 😂😂 znaci opet fulala generalno i sve vracam 🤦🏼♀️ Vec mi je tragikomicno evo. A imam opet neki sastanak bitniji drugi tjedan i sad do cetvrtka moram smislit neku majicu za ispod sakoa
Možda da odeš fizički u HM ako imaš mogućnosti i traziti tu istu robu samo u manjim veličinama. 😁
Nadam se da ćeš naći rješenje što prije. Ne znam jesi spominjala, do kad planiraš raditi?
A ne znam koji hm ima trudnicku odjecu? Tu je netko pisao da ima samo par komada u areni..
.
Radim do 31.3., trebat ce mi odjece 🙈 Mislim ok je da u ured idem i lezernije obucena ali imam tih sastanaka koji budu na "visokoj razini" (ne znam kak objasnit) i svi dodu u odijelima. Nisam se ja za te sastanke nikad ni oblacila bas toliko poslovno/svecano ali opet ne mogu bas u lezernoj majici ili haljini
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pozdrav cure
Moze objasnjenje sto je Panda i od kojeg tt to pijete? Dh
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Pozdrav cure
Moze objasnjenje sto je Panda i od kojeg tt to pijete? Dh
I ja se prikljucujem koliko kuzim to je nekakav probiotik ali evo i ja bi zasto piti kada piti?? Vidim isto da ih dosta pije!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Emma meni kad sam imala kakvih problema i išla na hitnu da vide, doktorica je u zaključku napisala da se javim svom dr. I napisala što bi ona od terapije promijenila. Ja sam sa tim papirom otišla u ljekarnu jer je bio vikend, kupila lijek i u pon kad mi je gin radio poslao mi recept da odem u ljekarnu da mi vrate novce pa ako misliš ići na hitnu I daju ti nešto od lijekova da znas da možeš tako u ljekarni. Ja sam uvijek tako do sad. Nadam se da ti je ipak bolje danas. 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Ema ne moj stavljat nista vise dok ne vidis s doktorim nista na svoju ruku sad!! Skuznica je sad ostecena ranjena i ne znas kakvu ce reakciju imat na bilo sto drugo!! I ne moj se NIKAD prati u obicnim samponima samo u onim za intimnu njegu!! I moj savjet ako se cesce doli peres kao ja cesce to naoravi samo s obicnom vodom nema smisla vuse outa dnevno ispirat se doli s tim sredstvima jer na taj nacin unistavas prirodan ph i bas gakobnavlacis gljivice i razne iscjedke!! I vidi za obriske iako oni se rade otp u 20 tj sad ponovo!!
Sve ti ja to znam već od davnina ali sam svejedno napravila nesvjesno tu grešku. Kupila sam bila gel za intimnu njegu i išla ga skenirati aplikacijom, na kraju se ispostavilo da je jako loš proizvod i da sadrži endokrine/hormonalne disruptore pa sam ga bacila i to je ostalo na tome. Sad se samo prođem tušem i tjt dok se ne vratim u "balans". Poslala sam giniću poruku pa ću vidit što će reći. Meni brisevi nisu nikako ni rađeni osim onih s kojima sam išla u postupak a bili su u mjesecu prije trudnoće. Pitala sam za iste već puno puta i puno puta mi je rečeno da mi ne trebaju. Ja ipak mislim da mi trebaju ako se razviju tegobe bilo kakve vrste. A i ja se nakon 15 godina što sam napokon ostvarila ovu trudnoću nebi igrala. Mislim da ću šiznuti ovaj tjedan😓
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Pozdrav cure, ja pijem Omni biotic panda, preporučila mi ga je ginekologica, taj je baš za trudnice, pijem ga tek par dana pa ne znam što reći. Nisam imala nekih tegoba prije
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Pixi a da, ja sam uvijek trazila neke zdravije alternative lijekovima🙈 imala sam ‘srecu’ da sam stvarno prosla dosta tegoba kroz zivot koje sam morala istraziti 😂
.
Joj Emma bas je tesko citati kako ti je to dolje iziritirano 😔 nadam se da ce brzo proci ❤️
Sto se tice hitne i recepata, na temelju njihovog nalaza se moze podici lijek na polog u ljekarni, a onda se u ponedjeljak donese recept od doktora 😊
.
Lolola ima arena trudnicki odjel, ali ne ocekuj puno, imaju IZUZETNO malo odjece. Zao mi je sto toliko muku mucis sa ‘finom robom’ i apsolutno te razumijem. Ima li smisla da kupis vece haljine pa ih vezes nekakvom lijepom vrpcom ispod grudi i preko toga stavis sako?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji