Curke koliko vridi uputnica nakon sto ti ju pusti doktor?! Pitam jer sam ja taman prije nego cu saznat za ovu bestiju trazila uputnicu opce prakse za urin i kako sam isti taj dan dobila antibiotik za bestiju nije bilo smisla ic nosit urin na analizu!! Pa me zanima koliko vrijedi ta pustena uputnica?? Nesto mi u glavi mjesec dana??
+ 10.10.
Curke koliko vridi uputnica nakon sto ti ju pusti doktor?! Pitam jer sam ja taman prije nego cu saznat za ovu bestiju trazila uputnicu opce prakse za urin i kako sam isti taj dan dobila antibiotik za bestiju nije bilo smisla ic nosit urin na analizu!! Pa me zanima koliko vrijedi ta pustena uputnica?? Nesto mi u glavi mjesec dana??
Znam da je za lijekove mjesec dana. Za urin nisam sigurna, no recimo meni još u sustavu stoji za vadjenje bete hcg od 10 mjeseca, na kraju sam vadila privatno. Mozda netko od cura zna bas za urin.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
A mogla bi probati s vecim haljinama ali me one uglavnom pojedu jer sam jako niska 🫣 Tako da ih izbjegavam i nosim samo one do koljena… Imam sad takvih i njih nosim u ured ali nisu mi bas za ovaj sastanak. Nesto cu morat, ili narucivat M i L iz hma online pa vidjeti koja mi velicina na kraju odgovara ili jos otici do zare po oversize obleku pa vidjeti kako to stoji 🙈 Sad za cetvrtak sam iscupala nesto iz ormara, dodat cu nekog nakita i morat ce biti dovoljno dobro 😂
I ja sam niska i ugl. mi je teško pronaći neke haljine i slično. Preporodila sam se od kad kupujem u Image Haddadu, pronjuškaj malo ako ti se što svidi. Haljine su uglavnom univerzalne veličine, a i sad u trudnoći su mi savršene. Ispod niih samo mijenjam štrampe/tajice/najlonke 😀
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
U domu zdravlja uputnice za urin i krv vrijede mjesec dana (znam jer je meni jednom istekla uputnica kad sam isla u postupak,dr.mi pustila na ljeto pa su mi tako tamo rekli), a uputnice za bolnicu u pravilu 3 mjeseca.
Emma sretno,nadam se da ces to sto prije rijesiti... 🤞
Ni meni brisevi u trudnoci nisu rađeni, vjerojatno jer su rađeni prije postupka. Voljela bi ih napraviti jer me sve poboljeva iznutra, nadam se da je to samo beba i da nema nikakve infekcije ni u urinu ni na brisevima 😓
Ni papa mi nije rađena, dr.je rekla da ne bi prckala po cerviksu sada, nego poslije trudnoce 🙄 i to razumijem jer poboljeva i beba je jako nisko, sve pritisce, a s druge strane me opet strah da slucajno nemam nesto i opet da bebi nasteti... 🫤
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Emma nadam se da će ti uskoro biti bolje. Netko je spomenuo Gynopro, ja ga već dugo koristim i super je, a siguran je u trudnoći. Baš lijepo umiri iritacije i svrbež.
.
Ja pak muku mučim s hemeroidima, zbog zatvora i neredovite probave (čitaj svako tri dana) su mi se aktivirali i uvijek bude krvi na kraju. ☹️ ima li netko od vas iskustva s njima i što vam pomaže?
Emma nadam se da će ti uskoro biti bolje. Netko je spomenuo Gynopro, ja ga već dugo koristim i super je, a siguran je u trudnoći. Baš lijepo umiri iritacije i svrbež.
.
Ja pak muku mučim s hemeroidima, zbog zatvora i neredovite probave (čitaj svako tri dana) su mi se aktivirali i uvijek bude krvi na kraju. ☹️ ima li netko od vas iskustva s njima i što vam pomaže?
Ja sam imala no odkad koristim psylium ljuskice mi je puno bolje, svaki dan ujutro stavim u jogurt ljuskice i par suhih sljiva/suhih smokava i na to popijem casu vode, stolica sad bude svaki dan ili svaki drugi, ponekad popijem i magnezij. Krenulo je na bolje nakon kojih 7-10 dana koristenja ljuskica, ne odmah.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
A mogla bi probati s vecim haljinama ali me one uglavnom pojedu jer sam jako niska 🫣 Tako da ih izbjegavam i nosim samo one do koljena… Imam sad takvih i njih nosim u ured ali nisu mi bas za ovaj sastanak. Nesto cu morat, ili narucivat M i L iz hma online pa vidjeti koja mi velicina na kraju odgovara ili jos otici do zare po oversize obleku pa vidjeti kako to stoji 🙈 Sad za cetvrtak sam iscupala nesto iz ormara, dodat cu nekog nakita i morat ce biti dovoljno dobro 😂I ja sam niska i ugl. mi je teško pronaći neke haljine i slično. Preporodila sam se od kad kupujem u Image Haddadu, pronjuškaj malo ako ti se što svidi. Haljine su uglavnom univerzalne veličine, a i sad u trudnoći su mi savršene. Ispod niih samo mijenjam štrampe/tajice/najlonke 😀
E da, sve njihovo imam 😂😂 i haljine i majice i saleve i torbice hahahah Super su, da. Samo kaj mi je to ok za svaki dan ali nemrem bas za te sastanke jer su vise lezerni i opusteni krojevi
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jutro cure, mojoj curici se zakomplicirao rsv pa smo u bolnici od srijede. Nadam se da nas sutra pustaju doma.
Pukicaja sam imala nakon poroda problema. Pomogla mi je neka krema iz ljekarne koja je bila sigurna za dojenje pa je mozda i za trudnocu al mi je najbolji bio narodni recept svinjske masti.evo kopiram:
Svinjska mast pre upotrebe se uvek pere u devet voda. Za hemoroide biće vam dovoljne dve kašičice nesoljene svinjske masti. Mast stavite u šolju i operite je u devet voda. Na ovaj način se ispiraju svi tvrdi ostaci koj se nalaze u svinjskoj masti ostali prilikom topljenja.Kada ste isprali mast i devetog puta, stavite je na čistu gazu i pre odlaska u krevet postavite na hemoroide i ostavite da mast stoji tokom cele noći. Svinjsku mast za hemoroide ponavljajte dve nedelje, nakon čega će se hemoroidi sigurno povući. Ukoliko se povuku i pre, još bolje, znači da je mast reagovala brže.Ja nisam bas u 9 voda, mozda 4-5 puta i stavljala bi malo nakon pranja nakon wc-a, nekad i vise puta dnevno.
Curica 6/23 🩷
Jutro cure, mojoj curici se zakomplicirao rsv pa smo u bolnici od srijede. Nadam se da nas sutra pustaju doma.
Pukicaja sam imala nakon poroda problema. Pomogla mi je neka krema iz ljekarne koja je bila sigurna za dojenje pa je mozda i za trudnocu al mi je najbolji bio narodni recept svinjske masti.evo kopiram:
Svinjska mast pre upotrebe se uvek pere u devet voda. Za hemoroide biće vam dovoljne dve kašičice nesoljene svinjske masti. Mast stavite u šolju i operite je u devet voda. Na ovaj način se ispiraju svi tvrdi ostaci koj se nalaze u svinjskoj masti ostali prilikom topljenja.Kada ste isprali mast i devetog puta, stavite je na čistu gazu i pre odlaska u krevet postavite na hemoroide i ostavite da mast stoji tokom cele noći. Svinjsku mast za hemoroide ponavljajte dve nedelje, nakon čega će se hemoroidi sigurno povući. Ukoliko se povuku i pre, još bolje, znači da je mast reagovala brže.Ja nisam bas u 9 voda, mozda 4-5 puta i stavljala bi malo nakon pranja nakon wc-a, nekad i vise puta dnevno.
Hej Greta, zao mi je cuti da ste u bolnici, nadam se da ce sve biti dobro i da ste vec sutra svojoj kuci, ljubi i grli svoju curicu.❤️❤️
Ne znam dal ces me se sjetiti, bila sam ranije pod nazivom Rita ali nisam mogla uci u stari account vise. 🤷🏽♀️😏
Povremeno vas citam ovdje i zelim vam svima mirne i školske trudnoce do kraja! 🥰
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Jutro cure, kako ste?
Emma jel se smirila iritacija?
Greta zelim vam što prije da ozdravi i da možete kući. 🤞🏻🥰
.
Našla sam na fejsu besplatni webinar za dojenje pa ako ste zainteresirane, ostavljam link za prijavu. (Vanda Duala)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnQh8utURs16eGlVkQQXpVasGiW8hT_dpGQHrm2X0ICsgQgQ/viewform
😊
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji