Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pixi

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Ups krivo sam vidjela. Nije webinar, nego pitanja o dojenju i postpartumu

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• greta10

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Zamia

greta10

Jutro cure, mojoj curici se zakomplicirao rsv pa smo u bolnici od srijede. Nadam se da nas sutra pustaju doma.
    Pukicaja sam imala nakon poroda problema. Pomogla mi je neka krema iz ljekarne koja je bila sigurna za dojenje pa je mozda i za trudnocu al mi je najbolji bio narodni recept svinjske masti.evo kopiram:
    Svinjska mast pre upotrebe se uvek pere u devet voda. Za hemoroide biće vam dovoljne dve kašičice nesoljene svinjske masti. Mast stavite u šolju i operite je u devet voda. Na ovaj način se ispiraju svi tvrdi ostaci koj se nalaze u svinjskoj masti ostali prilikom topljenja.Kada ste isprali mast i devetog puta, stavite je na čistu gazu i pre odlaska u krevet postavite na hemoroide i ostavite da mast stoji tokom cele noći. Svinjsku mast za hemoroide ponavljajte dve nedelje, nakon čega će se hemoroidi sigurno povući. Ukoliko se povuku i pre, još bolje, znači da je mast reagovala brže.Ja nisam bas u 9 voda, mozda 4-5 puta i stavljala bi malo nakon pranja nakon wc-a, nekad i vise puta dnevno.
    Hej Greta, zao mi je cuti da ste u bolnici, nadam se da ce sve biti dobro i da ste vec sutra svojoj kuci, ljubi i grli svoju curicu.❤️❤️
    Ne znam dal ces me se sjetiti, bila sam ranije pod nazivom Rita ali nisam mogla uci u stari account vise. 🤷🏽‍♀️😏
    Povremeno vas citam ovdje i zelim vam svima mirne i školske trudnoce do kraja! 🥰

Sjecam se kako ne i bas sam se pitala sto ne pises vise na lovcima. Kako si, u kojoj ste fazi? Ako nas i jasamja cita da de javi malo?
    Hvala cure na dobrim zeljama🙏🤞

Curica 6/23 🩷

Zamia

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

greta10

Zamia

greta10

Jutro cure, mojoj curici se zakomplicirao rsv pa smo u bolnici od srijede. Nadam se da nas sutra pustaju doma.
    Pukicaja sam imala nakon poroda problema. Pomogla mi je neka krema iz ljekarne koja je bila sigurna za dojenje pa je mozda i za trudnocu al mi je najbolji bio narodni recept svinjske masti.evo kopiram:
    Svinjska mast pre upotrebe se uvek pere u devet voda. Za hemoroide biće vam dovoljne dve kašičice nesoljene svinjske masti. Mast stavite u šolju i operite je u devet voda. Na ovaj način se ispiraju svi tvrdi ostaci koj se nalaze u svinjskoj masti ostali prilikom topljenja.Kada ste isprali mast i devetog puta, stavite je na čistu gazu i pre odlaska u krevet postavite na hemoroide i ostavite da mast stoji tokom cele noći. Svinjsku mast za hemoroide ponavljajte dve nedelje, nakon čega će se hemoroidi sigurno povući. Ukoliko se povuku i pre, još bolje, znači da je mast reagovala brže.Ja nisam bas u 9 voda, mozda 4-5 puta i stavljala bi malo nakon pranja nakon wc-a, nekad i vise puta dnevno.
    Hej Greta, zao mi je cuti da ste u bolnici, nadam se da ce sve biti dobro i da ste vec sutra svojoj kuci, ljubi i grli svoju curicu.❤️❤️
    Ne znam dal ces me se sjetiti, bila sam ranije pod nazivom Rita ali nisam mogla uci u stari account vise. 🤷🏽‍♀️😏
    Povremeno vas citam ovdje i zelim vam svima mirne i školske trudnoce do kraja! 🥰
    Sjecam se kako ne i bas sam se pitala sto ne pises vise na lovcima. Kako si, u kojoj ste fazi? Ako nas i jasamja cita da de javi malo?

Ja sam evo trudna 5+5 do sada najduže izgurala, cekam na prvi pregled on je tek 11.2. i nadam se da je ovaj puta to to 🙏🏻☺️☺️ jasamja evo vija O i nadamo se da ce se pridružiti na jesenskim bebama. 🤗 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• greta10

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

Woooow Pa cestitam🎉🎉🎉 i da je ovaj put sve u najboljem redu. Za cas ce 11.2 iako se cini ko godina🤞.
    Si vadila bete?
    Jasamja drzim figee🤞🤞

Curica 6/23 🩷

Zamia

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

greta10

Woooow Pa cestitam🎉🎉🎉 i da je ovaj put sve u najboljem redu. Za cas ce 11.2 iako se cini ko godina🤞.
    Si vadila bete?
    Jasamja drzim figee🤞🤞

Hvala tiii!! 🥰 nadam se da je to, to sada. Hrabro sam usla u sve ovaj put i nadam se samo dobrim vjestima.😁 
    Nisam sada vadila betu jer sam se sva istraumatizirala u bolnici od vađenja i rezultata prosli put, pa sam to ipak preskočila. Ali zato sam pratila testovima svaki dan i bas su super tamnili, konačno i kod mene jača testna od kontrolne.😁 Prosli tjedan je i CB potvrdio 3+ a ranije s biokemijskima nikad vise od 1-2 pa me to baš umirilo.
    Sad jos potvrdimo kod gin. da je sve na svome mjestu i ja presretna!☺️🙏🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

jasamja

Broj poruka: 975

Prijavi adminu

greta10

Zamia

greta10

Hej, žao mi je zbog curice i želim vam što brži oporavak i odlazak doma ❤️
    Ja sam dobro, kao što je Zamia napisala, u lovu sam na ovulaciju 😁 po kalendaru bi trebala biti idući vikend a jutros sam se probudila sa nekom čudnom boli u trbuhu, i kao da me malo prije štrcalo u predjelu desnog jajnika 🤷 moram danas napraviti jednu LH trakicu da vidim gdje sam. 
    Kako si mi ti? 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Emma05

Broj poruka: 776

Prijavi adminu

Leptirica da e.Coli se baš teško iskorijeni.  
    Lolola13 hvala ti. Malo sam se "ispuhala" jučer, a i nisam se osijecala baš najbolje. Muž me u nekom trenutku izveo vani na kavu jer mu je bilo milo mene cijeli dan, pa smo prošetali uz more sa našim malim psićem, odma sve ljepše. Smirila sam se.  
    Petrucika što su ti dali bili za bhsb od terapije? Napravit ću naravno i briseve i urin pa taman ne bilo ništa. Ne prepuštam ništa više slučaju. 
    Olivia888 točno to. Slušati svoju intuiciju pa neka me odgovori od mojih ideja ali neka bude ispravan razlog. Ovako kad nisi upućen, i nesiguran si a meni je prva trudnoća sve mi je novo ali bar znam procijeniti kad mi nešto "ne štima" i red je da bar uvaži moje brige pa taman bile i pretjerane. Nekad davno mi je bilo neugodno gnjaviti sa svojim brigama ali zato sam doživila puno toga bespotrebnog.. neću to više sebi dozvoljavati pogotovo ne sada.  
    Tinchilina da ove Canesten tablete su grozne, kao kreda su i zbilja možeš lako ozlijediti sluznicu. Ja sam ju smočila prije umetanja ali isto je bilo baš teško.   
    RužaFT sve to oni nekako olako shvaćaju i rade. Hrabri su. Bar briseve nije problem napraviti. A pošto kažu da je trudnoća osjetljivo stanje i da se sve "lijepi" na nas s lakoćom, kako mogu toliki period prevalit bez da naprave briseve? Ja evo ne mogu toliko mirna biti na to. I meni su prije postupka bili kristalno čisti ali čim se počnem po pregledima malo motati odmah nešto skupim. I uvijek se trudim ne sjest gola na onaj stol nego se nekako namjestim da odmah legnem ali ne možeš uvijek sve izbjeći. Pitanje je i kako se dezinficira između nas pacijentica. Sve je to kao na traci. A i puno toga čuči nama u organizmu pa nam se aktivira u ovom stanju. Ima i toga.  
    Pukica kupila sam jučer taj Aromara GynoPro, otuširala se, našpricala i donji kat mi sad miriši kao kakva biljna ljekarna baš smo se smijali ja i muž jučer na to  ..A što se probave tiče meni pomažu Mg, Donat Mg, probiotici i jogurt.  
    Greta10 gadan je taj RSV a pogotovo kod manje djece. Brz oporavak vam želim.  
    Pixi lakše je jutros, isto imam još žuti iscjedak. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 776

Prijavi adminu

IVF ženice do kojeg tjedna ste koristile vaginalete progesterona? Ja sam još na Cyclogestu i jedva čekam to ukinuti. Pijem još i Duphaston 3x1.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

Emma05

Leptirica da e.Coli se baš teško iskorijeni.
    Lolola13 hvala ti. Malo sam se "ispuhala" jučer, a i nisam se osijecala baš najbolje. Muž me u nekom trenutku izveo vani na kavu jer mu je bilo milo mene cijeli dan, pa smo prošetali uz more sa našim malim psićem, odma sve ljepše. Smirila sam se.
    Petrucika što su ti dali bili za bhsb od terapije? Napravit ću naravno i briseve i urin pa taman ne bilo ništa. Ne prepuštam ništa više slučaju.
    Olivia888 točno to. Slušati svoju intuiciju pa neka me odgovori od mojih ideja ali neka bude ispravan razlog. Ovako kad nisi upućen, i nesiguran si a meni je prva trudnoća sve mi je novo ali bar znam procijeniti kad mi nešto "ne štima" i red je da bar uvaži moje brige pa taman bile i pretjerane. Nekad davno mi je bilo neugodno gnjaviti sa svojim brigama ali zato sam doživila puno toga bespotrebnog.. neću to više sebi dozvoljavati pogotovo ne sada.
    Tinchilina da ove Canesten tablete su grozne, kao kreda su i zbilja možeš lako ozlijediti sluznicu. Ja sam ju smočila prije umetanja ali isto je bilo baš teško.
    RužaFT sve to oni nekako olako shvaćaju i rade. Hrabri su. Bar briseve nije problem napraviti. A pošto kažu da je trudnoća osjetljivo stanje i da se sve "lijepi" na nas s lakoćom, kako mogu toliki period prevalit bez da naprave briseve? Ja evo ne mogu toliko mirna biti na to. I meni su prije postupka bili kristalno čisti ali čim se počnem po pregledima malo motati odmah nešto skupim. I uvijek se trudim ne sjest gola na onaj stol nego se nekako namjestim da odmah legnem ali ne možeš uvijek sve izbjeći. Pitanje je i kako se dezinficira između nas pacijentica. Sve je to kao na traci. A i puno toga čuči nama u organizmu pa nam se aktivira u ovom stanju. Ima i toga.
    Pukica kupila sam jučer taj Aromara GynoPro, otuširala se, našpricala i donji kat mi sad miriši kao kakva biljna ljekarna baš smo se smijali ja i muž jučer na to..A što se probave tiče meni pomažu Mg, Donat Mg, probiotici i jogurt.
    Greta10 gadan je taj RSV a pogotovo kod manje djece. Brz oporavak vam želim.
    Pixi lakše je jutros, isto imam još žuti iscjedak.

Ej cefaleksin san dobila dva puta po dvije svakih dvanajst sati i rojazol vaginalete vjerojatno da ne dobijem gljivice radi antibiotika i ja pijem laktogin vaginalni probiotik

+ 10.10.

petrucika

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

Emma05

IVF ženicedo kojeg tjedna ste koristile vaginalete progesterona? Ja sam još na Cyclogestu i jedva čekam to ukinuti. Pijem još i Duphaston 3x1.

I ja pijem dufaston jos uvik 3*1 i pila sam u prosloj trudnoci do mislim 37 tt

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.