Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Olivia888

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Isprike ako sam nekog dovela u zabludu u odnosu na razliku za prvih 42 dana bolovanja, ja sam u drzavnoj sluzbi i to je uredeno kolektivnim ugovorom. Nisam dosad uopce provjeravala na temelju kojeg propisa mi je to isplaceno  (na prvu mi je bilo logicno da je uredeno zakonom i da pravo pripada svima) tako da svakako treba provjeriti s poslodavcem, ako je rijec o privatnom sektoru. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Ania

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Emi25

Ania

Mi živimo u malom stanu/garsonjeri..kako ćemo, ne znam, snaći ćemo se u hodu, s vremenom.Loloa bebač će s vama spavati od početka ili sam pogrešno shvatila? Mi ćemo izbaciti radni stol kojeg imamo, staviti neki manji. Onda mi čak i stane neki kinderbet. Ako ima koja od vas preporuku za bilo što, a da je praktično za

Možda next to me krevetic, vidim da od freeon nije skup.on ti je ok do nekih 5-6 mj odnosno dok se beba ne počne dizati i posjeda. Kasnije je veća bebica pa može i sa vama spavat

Hvala, ja štreberski zapisujem i skupljam info o raznim opcijama. Ovaj next to me krevetić mi se čini super.:) 
    Petrucika ajde kak mi je to lijepo čitati. Ja ne osjećam ništa, nikakvo migoljenje, niš, pa za sad nemam kaj podijeliti. Pitam se hoći li znati prepoznati razliku je li od crijeva ili je beba  Ili se ta razlika lako prepozna? 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

petrucika

Cure ja sam jucer osjetila dva puta lagane odarce svoje bebice uglavnom osjetim ta migoljenja!! Sad san pojela cokoladu upravo i kod mene osjecaj tog migoljenja je bas osjecaj micanja ko da mi nesto pliva doli mice se gura onako full jak je to sad vec osjecaj koji ne mogu ne primjetit ali lupkanje ocito je jos malena i onako dista je i mirna bebica rekla bi!! Bar za sad!! Pa me zanima vase migoljenje jel ovako izgleda kao da vam nesto pliva krece se gura ne znam kako bi opisala ali je inako dosta jako to naguravanje da svakoo osjetim to!! Pa evo cisto da vidim jel vi imate takav osjecaj tog migoljenja🥰

Joj ja osjetim vec bas dosta zadnjih par dana 😃 Ima i migoljenja i udaraga i guranja 😂 Bas mi je to slatko i stalno mi se javlja bebica kroz dan, jako je aktivna cini se 🥰 a najaktivnija kad slatko pojedem ili se nerviram, onda krece bas divljanje 🙈 Samo nis to nije jos muz uspio osjetit kad stavi ruku ali ja kuzim koliko je sve jace i cesce

lolola13

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Ania

Emi25

Ania

Mi živimo u malom stanu/garsonjeri..kako ćemo, ne znam, snaći ćemo se u hodu, s vremenom.Loloa bebač će s vama spavati od početka ili sam pogrešno shvatila? Mi ćemo izbaciti radni stol kojeg imamo, staviti neki manji. Onda mi čak i stane neki kinderbet. Ako ima koja od vas preporuku za bilo što, a da je praktično za

Možda next to me krevetic, vidim da od freeon nije skup.on ti je ok do nekih 5-6 mj odnosno dok se beba ne počne dizati i posjeda. Kasnije je veća bebica pa može i sa vama spavat
    Hvala, ja štreberski zapisujem i skupljam info o raznim opcijama. Ovaj next to me krevetić mi se čini super.:)
    Petrucika ajde kak mi je to lijepo čitati. Ja ne osjećam ništa, nikakvo migoljenje, niš, pa za sad nemam kaj podijeliti. Pitam se hoći li znati prepoznati razliku je li od crijeva ili je bebaIli se ta razlika lako prepozna?

Meni je skroz drugaciji osjecaj od ijednog ikada, ne bi mogla to zamjeniti s crijevima 😅 Sad ne znam jel to svima isti osjecaj ili kako

• Tinchilina

Broj poruka: 394

Prijavi adminu

Ja takoder niš ne znam o tim naknadama jer sam u prvoj išla mjesec dana prije poroda, tako da mi je omah krenulo onih kao 100%, ali samo neto iznosa, npr dodaci i te neke nakande ako imate povrh neto iznosa ne ulaze u taj iznos. Evo info ako netko to nije znao, jer mi imamo nekih 250 e kao neke dodatne naknade, prijevoz, prehrana, inflacisjki bonus i to i to kao da ni ne postoji kad sam na porodiljnom. 
    Što se tiče smještaja, mi smo trenutno u 45 kvadrata, sa  1 sobicom i planirali smo kao, stisnut ćemo se nas 4 dok ne uredimo potkrovlje i tako dobijemo još 3 sobe, i sad će nas biti petero u toj maloj sobici 😅
    Dodatno, ja ne mogu spavati sa bebama u istom krevetu, jednostavno se ne mogu opustiti od straha da ju ne poklopim, tako da ćemo morati kako god znamo utrpat 3 kinderbeta ahahahahahha
    Gledala sam, ima opcija kao kinderbet na kat, kupe se dva obična kindača i onda ih stolar nekak spoji. I onda će biti tetris u sobi, kako netko veli, a komodu ćemo staviti u hodnik jer nema kud drugdje. Puno ću izgubiti na komforu ali vjerujem da ćemo se i na to navikuti. 

💙 5/2023

• Tinchilina

Broj poruka: 394

Prijavi adminu

Ja i dalje jako slabo osjetim udarce, tu i tam mi se učini da je, al nisam 100% jer nakon što sam rodila sam isto imala te fantomske udarce, pa sam se baš znala zateč kak si mislim, e da sam trudna sas bi sigurno mislila da je to bebica.

💙 5/2023

• Maria31

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Hvala vam na idejama i prijedlozima, svakako sam mislila to izvesti nakratko i u mjesecu kad bi otvarala i komplikacije pa mislim da u tom slučaju ne bi srušila prosjek jer se gleda prosjek isplaćenog u 6 mjeseci prije mjeseca kad su komplikacije otvorene

petrucika

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

Meni je u ovoj trudnoci skrozzz drugacije pa sam malo miram priznat zbunjena obicno su mi to bilo bar koliko se sicanm onako klasicna lupkanja ali ovaj put ne lupkanje dan osjetila jucer i to dva lagana udarca a ovo guranje kako bi ga ja opisala migoljenje ko nekakva ribica da pliva unutra definitivno to nisu crijeva jer ona onako lagano probave ovo je bas ko guraje ja ne znam sto radi unutra i kako to izgleda ali ja tako osjeti kao nekakvo guraje rastezanje i drugacije je definitivno od crijeva!! Nadam se da ce i lupknaje biti cesce s vremenom i za sad je onako mirna kad jedem slatko kad pijem vodu onako hladniju primjetila san i zna nakon nekog obroka !!ali ja sam to pocela bas onako kuzit tek od nedavno isto sam dvoumila jesu crijeva i sad kako gura bas dosta vec jako nikako ne mogu to biti crijeva!! Ali jedva cekam ta bas lupkanja kako lolola13 spominje🥰divno🥰

+ 10.10.

petrucika

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

Tinchilina

Ja i dalje jako slabo osjetim udarce, tu i tam mi se učini da je, al nisam 100% jer nakon što sam rodila sam isto imala te fantomske udarce, pa sam se baš znala zateč kak si mislim, e da sam trudna sas bi sigurno mislila da je to bebica.

To ja znam imat isto ali ono znal def da to beba nije!! Beba ima ta lupkanja bas specificna

+ 10.10.

• Leptirica_

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Ja još uvijek ništa ne osijetim, jedva čekam da se počne javljati 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.