Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463

Broj poruka: 58

Prijavi adminu

Vidim da nas ima dosta sa manjkom prostora ali sve to dode na svoje. Prije su obitelji zivjeli po 5etro u jednoj sobi i prezivjeli. I cure i dečki svi su skupa bili 😆 ne kazem da tako treba i sada nebi to bilo ni poželjno, ali shvaćate poantu. 
    Vi koje imate viška prostora uzivajte u uređenju i dječijim sobicama meni je to predivno. Voljela bi da imam tu mogućnost, ali sam i sretna i zahvalna i na ovome. Bitno je da imamo svoju kuću i da smo po tom pitanju mirni. Da imamo veliki stan/kuću ali u najmu, to bi me više opterećivalo.. 
    Što se tiče spola ja jedva čekam saznati što je jednostavno me zanima i ne planiram skrivati od nikoga, ali def. mislim da treba okolini postaviti granice oko toga što će se kupovati za bebu i mislim da je i ljudima oko nas lakše kada znaju što nam treba a ne da odjednom imamo 50 bodija/piđamica itd i da pola toga dijete ne obuče ili ne stigne uopće probati i slično. Pogotovo oko igrački i tako nekih stvari također treba imati određene granice. Shvaćam da je rodbina jako uzbudena oko svega toga i zeli sudjelovati što je super, ali lakše i njima i nama kada znamo na čemu smo 
    Emma drago mi je da imate prostora i da ste napokon dočekali svoje vrijeme. Sigurna sam da će biti sve u redu, opusti se i uživaj u ovom periodu koliko god možeš. Kupi svojoj bebici šta ti srce želi u okviru mogućnosti naravno nemoj u bankrot 😆 vjerujem da smo mi npr tako dugo čekali to bi bila najrazmaženija beba ikada 😆 vjeruj da će sve biti dobro i uzivaj ❤️

01.12. +

• Tinchilina

Broj poruka: 395

Prijavi adminu

Ja sam isto za to da su roditelji sami i da se ppvežu i skupa "nauče" svemu, nebude ju oštetili sigurno. Ono, 100 baba kilava djeca, al ja sam takav tip, ne volim kad mi se babe guraju kolko god bila nesigurna. 

💙 5/2023

• Tonkica1509

Broj poruka: 145

Prijavi adminu

Mi smo taman u procesu selidbe u veći stan, s dvije spavaće. Ali sam prilično sigurna da mi je L premalen i ne bude se dao u dječju sobu, tako da ćemo za početak biti svi u jednoj sobi. 
    Kad je L stigao smo bili u 38 kvadrata. Uglavnom, može se 😅 komodu nismo imali, napravila sam mjesta u ormaru. Prematalicu smo imali samo onu spužvu, i to smo ga preskidali na kauču/u kupaoni na vešmašini. Krevetić smo imali, maknula sam ogradu s jedne strane i spojila s našim krevetom. Iskreno ne bih nikada samo tak stavila bebu u krevet. To da čuješ promjenu disanja odma... Nekad da, ako si premoren ne. A premoren si još gore kad se trzaš na svaki pokret bebe. U svakom slučaju opasno i ne preporuča se. Kad je bio malen uvijek bih ga podojila (ne u krevetu ležeći jer bi onda spavao na sisi, a toga se poslije užasno teško riješiti kad se tak nauči spavati), lijepo podrigne i u krevetić. Ako negoduje, primim ga za rukicu i to je to, bitno da osjeti da sam mu blizu, a svatko ima mjesta. I dan danas tako spavamo, s tim da sad cijelu noć spava u kinderbetu, samo ujutro nekad dođe k meni da me zagrli pa odspava još malo.
    Uglavnom, može se u malom prostoru, naviknete se ☺️ teže bude kad prohoda, jer će mu/joj faliti prostora. Ali može se.
    Migoljenja isto osjećam, nekad udarce, a nekad ko da pliva unutra, okreće se i premješta organe 😆
    Kombinirani radila sam na Petrovoj oba puta, uzv je preko trbuha. Osim ako beba ne sudjeluje i ne može se namjestiti, onda će vaginalno gledati. S prvim mi je na kombiniranom rekao dr. da je dečko, ovaj put se nije ništa vidjelo. Sretno 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.