Ne znam kako vi ali meni postaju sve potkosulje prekratke odnosno stalno mi se dizu iz hlaca 😅 Kako ste to rijesile? Di ima za kupiti trudnickih potkosulja? Jedino sto ja nalazim je zalando i najjeftinija je 16e, to mi je fakat punoJa sam isto prošli tjedan skužila da su mi potkošulje malo kratke. 😄
Ne znam gdje ima običnih potkošulja ali potkošulje za dojenje su mi super iz Lidla. Imam 4 njihove od prije 3 godine i prezadovoljna sam.
A koja je razlika potkosulje za dojenje i obicne kakvu sad nosim? Za trudnicke vidim da imaju prosireno ili elasticno kod trbuha pa moze trbuh rast, jel to imaju i te za dojenje?
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ne znam kako vi ali meni postaju sve potkosulje prekratke odnosno stalno mi se dizu iz hlaca 😅 Kako ste to rijesile? Di ima za kupiti trudnickih potkosulja? Jedino sto ja nalazim je zalando i najjeftinija je 16e, to mi je fakat punoJa sam isto prošli tjedan skužila da su mi potkošulje malo kratke. 😄
Ne znam gdje ima običnih potkošulja ali potkošulje za dojenje su mi super iz Lidla. Imam 4 njihove od prije 3 godine i prezadovoljna sam.A koja je razlika potkosulje za dojenje i obicne kakvu sad nosim? Za trudnicke vidim da imaju prosireno ili elasticno kod trbuha pa moze trbuh rast, jel to imaju i te za dojenje?
Potkošulje za dojenje su dovoljno dugačke i imaju gore na svakoj naramenici kao za otkopčati, kad dojiš da možeš izvaditi.
Guglaj potkošulje za dojenje iz Lidla, izbaciti će ti slike kakve su.
🩷 7/2022
Moje potkosulje su bapske pa su jos uvijek dovoljno duge 😂 ali mi postaju uske, a to me muci zbog mucnina, skuzila sam da mi je vise muka kad mi roba nije komotna.Ono oko cega polako krecem imati problem su trenirke🙈 kupila sam u Lidlu musku L trenirku (hlace) prije mjesec i pol i bila mi je OGROMNA u trbuhu. Sad mi je u vec na knap😄 gdje kupujete trudnicke trenirke?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja imam potkosulje na tanke naramenice iz lidla i tezenisa i ok su mi bile i za dojenje, elasticne su i lako se spusti naramenica... Ne planiram kupovati potkosulje bas za dojenje.
2021. M 💗
Trudnicce porkosulje majice/ lidl i sinsay sam uzela u prosloj i evo jos su super i citave a ipak su jeftinije od brandova sa zalanda. Sad sam narucila na sheinu par komada pa javim kakve su kad stignu.
Za hlace od trenirke, nosim ih ispod trbuha tak da su mi moje normalne dobre.
Curica 6/23 🩷
Jutro cure, želim svima danas lijepe preglede. Ima puno pregleda ovih dana. Sretno svima 🥰
Ja još uvijek nosim svoju robu. U prvoj trudnoći isto nisam kupovala ništa trudničko osim hulahopki, dvoje tajica i grudnjaka. Sad mogu to koristiti. Ali ja ne nosim ni trenirke ni hlače pa nemam tih problema. Potkošulje su mi isto za sad dobre, ali ja navučem hulahopke do rebra pa se ništa ne može izvlačiti 🤭
AnnieP hvala za popis 😊
Andrea41, Megyca, Škorpija sretno danas na pregledima.
Leptirica gdje si kupovala trudničke hulahopke?
I gdje kupujete grudnjake? Jel uzimate svoju veličinu ili?
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
AnniePhvala za popis 😊
Andrea41, Megyca, Škorpijasretno danas na pregledima.
Leptirica gdje si kupovala trudničke hulahopke?
I gdje kupujete grudnjake? Jel uzimate svoju veličinu ili?
Trudnicke strample imam iz Calzedonie.
Grudnjake imam iz Womens secret trenutno, za dojenje sam uzimala u Muelleru, Hm i Carrywell grudnjake. Najdrazi (i najpovoljniji) su mi bili ih Muellera, nadam se da su i dalje ok kvalitete. Grudnjake za dojenje bi uzimala pred kraj kad sise bas buknu, nebi ranije.
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji