Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    December2024
    13. Siječanj 2025. 10:29

Oprostitte na upadu , ako otvaram komplikacije u 2om mjesecu ,dal mi platna lista iz 1/25 ulazi u prosjek ili samo 12/24

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

lolola13
    13. Siječanj 2025. 10:30

Hvala cure za sve savjete! Budem pogledala onda gdje ste pisale.  Pixi ja sam hulahopke kupila u dmu, super su udobne i imaju opciju prosirenja kako trbuh raste. Grudnjake sam za sad uzela broj vece u lisci i jedan za dojenje u sinsayu. Ovaj iz sinseya mi je na kraju favorit jer je preudoban 😂 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    13. Siječanj 2025. 10:35

Lunolina

Moje potkosulje su bapske pa su jos uvijek dovoljno duge 😂 ali mi postaju uske, a to me muci zbog mucnina, skuzila sam da mi je vise muka kad mi roba nije komotna.Ono oko cega polako krecem imati problem su trenirke🙈 kupila sam u Lidlu musku L trenirku (hlace) prije mjesec i pol i bila mi je OGROMNA u trbuhu. Sad mi je u vec na knap😄 gdje kupujete trudnicke trenirke?

Ja sam narucila trenirku sa zalanda neki dan, bila je na dobrom popustu, javim kakva je kad dode 😅 Uzela sam komplet bas. A generalno moram kupovat odjeću jer idem na posao i ne mogu vec vecinu svojih majica nositi da mi je ugodno, hlace sam isto odbacila (prebacila se na trudnicke) i za sad mi ostaje samo par haljina koje su dovoljno siroke da mogu u njima... ali nisam tip koji moze u haljinama stalno biti tako da se bas mucim gdje naci odgovarajucu odjecu za ured i da nije jedna majica 70e. Jako sam razocarana u trudnicku ponudu generalno, posebno me smeta sto je 90% majica i haljina onak na "v" izrez da bude kao i za dojenje. Ali poanta je da dok cu dojiti i biti doma sigurno necu nositi odjecu za ured 🤣🤣 A kad se vratim u ured nakon godinu i koliko ocekujem da ce mi trudnicko biti ipak veliko 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

AnnieP
    13. Siječanj 2025. 10:40

December2024

Oprostitte na upadu , ako otvaram komplikacije u 2om mjesecu ,dal mi platna lista iz 1/25 ulazi u prosjek ili samo 12/24

Ako otvaraš u 2. mjesecu onda ti ulazne platne liste 7-12mj 2024. Mjesec prije odnosno tebi 1.mj ne ulazi.

🩷 7/2022

• Leptirica_
    13. Siječanj 2025. 10:45

Pixi

AnniePhvala za popis 😊
    Andrea41, Megyca, Škorpijasretno danas na pregledima.
    Leptirica gdje si kupovala trudničke hulahopke?
    I gdje kupujete grudnjake? Jel uzimate svoju veličinu ili?

Trudničke hulahopke su mi iz Lidla, od 50 i 100 deni. Peri deri. Evo sada druga trudnoća. Mekane i jako udobne i ugodne, pogotovo dio oko trbuha, lagan i jakk rastezljiv. 
    Tajice su mi iz HMa i Lidla. Ulovila sam bila neke baš mekane i dobrog materijama da se ne proziru. Ali isto u prvoj trudnoći. 

• Leptirica_
    13. Siječanj 2025. 10:48

lolola13

Lunolina

Moje potkosulje su bapske pa su jos uvijek dovoljno duge 😂 ali mi postaju uske, a to me muci zbog mucnina, skuzila sam da mi je vise muka kad mi roba nije komotna.Ono oko cega polako krecem imati problem su trenirke🙈 kupila sam u Lidlu musku L trenirku (hlace) prije mjesec i pol i bila mi je OGROMNA u trbuhu. Sad mi je u vec na knap😄 gdje kupujete trudnicke trenirke?
    Ja sam narucila trenirku sa zalanda neki dan, bila je na dobrom popustu, javim kakva je kad dode 😅 Uzela sam komplet bas. A generalno moram kupovat odjeću jer idem na posao i ne mogu vec vecinu svojih majica nositi da mi je ugodno, hlace sam isto odbacila (prebacila se na trudnicke) i za sad mi ostaje samo par haljina koje su dovoljno siroke da mogu u njima… ali nisam tip koji moze u haljinama stalno biti tako da se bas mucim gdje naci odgovarajucu odjecu za ured i da nije jedna majica 70e. Jako sam razocarana u trudnicku ponudu generalno, posebno me smeta sto je 90% majica i haljina onak na "v" izrez da bude kao i za dojenje. Ali poanta je da dok cu dojiti i biti doma sigurno necu nositi odjecu za ured 🤣🤣 A kad se vratim u ured nakon godinu i koliko ocekujem da ce mi trudnicko biti ipak veliko 😂

E meni je to prednost šta ja stalno nosim samo haljine i suknje pa zapravo po cijelu trudnoću izdržim u tim svojim regularnim haljinama. Imam haljine svih vrsta i oblika. Neke za na posao, neke van posla. Zapravo u ormaru posjedujem samo jedne traperice i odmah sam ih spremila kad sam saznala da sam trudna 🤭 ako nisi fan haljina onda vjerujem da su borbe s pronalaskom dobrih hlača tijekom trudnoće

lolola13
    13. Siječanj 2025. 10:55

Leptirica_

E meni je to prednost šta ja stalno nosim samo haljine i suknje pa zapravo po cijelu trudnoću izdržim u tim svojim regularnim haljinama. Imam haljine svih vrsta i oblika. Neke za na posao, neke van posla. Zapravo u ormaru posjedujem samo jedne traperice i odmah sam ih spremila kad sam saznala da sam trudna 🤭 ako nisi fan haljina onda vjerujem da su borbe s pronalaskom dobrih hlača tijekom trudnoće

To ti je super onda 😄 Ja bas muku mucim s odjecom. Jos sam traperice i nasla, poslovnih hlaca nigdje a majice i bluze koma. Ili je bas bapsko ili na taj v izrez odnosno dekolte koji ne mogu smislit 🙈  Naravno, cim vidim prekrasnu bluzu ili nema velicine ili je cijena kao da je zlatna 🥲

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Lunolina
    13. Siječanj 2025. 10:56

Meni su traperice iz hm-a super (osim gumice koja me steze kod zeluca, ali to ce krojacica srediti 😬), a haljine sam uzela obicne, ali broj dva vece.
    Trudnicke grilonke su iz lidla odlicne! Nosim ih skoro svaki dan, rekla bih da su rastezljive, ali sam ih prerezala u trbuhu jer mi je bila muka, ali vjerujem da je to samo do mene ☺️
    .
    Cure sretno na pregledima!
    Btw ova opcija sa mjesec dana bolovanja pred komplikacije uopce nije lose ako ne ulazi u prosjek za place. Meni je bolovanje daleko vece od komplikacija.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Tinchilina
    13. Siječanj 2025. 11:03

Dobila sam rezultate Torcha, i nisam baš nešto puno pozitivna 😄 a kolko vidim nisam prebolila ni petu bolest :(
    To je netko bio pisao da bi moglo biti opasno za plod ako mi mali to pobere u vrtiću. Ima tko još nekih podataka?

💙 5/2023

• Leptirica_
    13. Siječanj 2025. 11:14

lolola13

Leptirica_

To ti je super onda 😄 Ja bas muku mucim s odjecom. Jos sam traperice i nasla, poslovnih hlaca nigdje a majice i bluze koma. Ili je bas bapsko ili na taj v izrez odnosno dekolte koji ne mogu smislit 🙈 Naravno, cim vidim prekrasnu bluzu ili nema velicine ili je cijena kao da je zlatna 🥲

Vjerujem ti 🫣 ni ja ne nosim dekolte, a baš to šta kažeš, većina trudničkih stvari stavlja sise na izvolte 🫣🫣 a i bome je pošteno skupa. Znam par žena da naručuju sa Sheina trudničku robu i da su zadovoljne. Ja nemam iskustva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.